5 - 7 Temmuz 2016 (aile Ile Karadeniz Kampı)

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan A.Karaçalı Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,029

A.Karaçalı

Yeni Üye
Mesajlar
4
Tepkime Puanı
0
İki aile çadırlı bir kamp yapmayı planlıyoruz. Yolculuğumuz Sivas'tan başlayacak. Erzincan yolundan Gümüşhaneye oradan da Maçka'ya geçeceğiz. Sümela ziyaretimiz öncesi kahvaltımızı yapmayı düşünüyoruz. Daha sonra Trabzon'u gezip Uzungöl'e geçeceğiz. Fırsat bulursak ve yorgun düşmezsek oraya kadar gitmişken Rize'ye de uğrayıp tekrar Maçka'ya gitmeyi ve Sümela's Camping alanında çadır kurmayı planlıyoruz.

Ertesi gün kahvaltımızı yaptıktan sonra dönüş ve gezimizin ikinci bölümü başlamış olacak. Dönüş yolunda ise Gümüşhane Karaca Mağarası'na uğramak niyetindeyiz. Detaylı ve düzenli gezi yazımızı inşallah sizinle buradan paylaşacağım.

Şimdiden tavsiye ve önerileriniz varsa yazmayı ihmal etmeyin. İlk kampımız olacak çünkü. İki çift ve beş çocuk olacağız. İnşallah her şey yolunda gider. Herkese şimdiden HAYIRLI BAYRAMLAR.
Upload 2016 7 3 3 33 39
 

Sümela eylüle kadar kapalı sanırım. O konuyu bir araştırın derim. Bu yaz karadeniz gezisi yapmayı planlamış biri olarak uzungöl karadenizin güzellikleri arasında bence pek yukarılarda değil. ( uzungöle gitmiştim bir kaç yıl evvel ) Ancak yeni plan yapmak için çok fazla vakit yok. İyi eğlenceler.
 

Bunu öğrendiğim iyi oldu. Geçen sene gitmiştim ama Sümela'nın bu sene için kapalı olduğundan haberim yoktu.

Tavsiye edeceğiniz yerler varsa onları değerlendirelim. O kadar yolu eli boş dönmek hiç hoş olmaz :smiley:
 

Slm arkadaşlar ben Karadeniz hayranıyım.Ağrı ili doğubayazıtlıyım heryıl düzenli Karadenize ailemle tatile gidiyorum .çadırkamp hastasıyım ama istediğim randımanı alamıyorum nedenmi çadır kamp yeri sıkıntısı çekiyorum.trabzon uzun göl hariç. Uzungöl çadır kamp yeri güzel işletme sahibi çok iyi biri günlük kendi çadırınızla konaklama ücreti 25 tl bence gayet makul bir ücret. Fakat ayder çok sorunlu ıhlamurlar altında kamping denen bir yer var adeta fırsatçı bir yer kendi çadırınızı kuracak ve kişi başı günlük 30tl ödeyeceksiniz varmı böyle bir kazıklama yeri hayret. Bu ayderin kötü yanı iyi yanları da var .birinin yüzünden ayder kötü demek haksızlık.neyse benim sorunuma çözüm bulacak fikri olan kardeşlerimden yarım rica ediyorum.artvinden başkayarak giresun a kadar bir çadırkamp tatili için çadır kuracağım ailemle huzurlu 10 günlüktatil yapmak istiyorum.çadır kampı için tüm ekipmanlarım tam. Şimdiden herkese tşk ederim.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,382
Mesajlar
1,517,428
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst