Adapazarı Poyrazlar Gölü Kamplı Gezi (17-18 Ekim 2009 )

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan orsaalabanda Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 204
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 41,443
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Adapazarı Poyrazlar Gölü Kamplı Gezi (17-18 Ekim 2009 )

1. orsaalabanda / Cem Babadağ (Hava durumuna bağlı olarak eşim Füsun ve kızım Yağmur)-------Kangoo mikro-kamper

2. kyaz75 Kadir Yaz (Hava durumuna bağlı olarak eşim ve kızım ) ANKARA--------------------------VW T4 kamper

3. Orion / Volkan Kaya İSTANBUL-----------------------------------------------------------------------------------VW T3 kamper

4. aslanahmet / Ahmet Hakan Eker (ve kızım) İSTANBUL - Pendik----------------------------------------Çadır

5. mayıstosböce / Bülent yazıcı hava durumuna göre eşim Ağustosböce ADAPAZARI---------------Connect mikro-kamper

6. kenan akça / Kenan Akça BOLU----------------------------------------------------------------------------------H100 mini-kamper

7. camper_02 / Mürşide - Mehmet Kolege (ANAKAMP - İSTANBUL)--------------------------------------VW T4 kamper

8. insel / İnsel İnal (İstanbul)------------------------------------------------------------------------------------------MB100 alkovan

9. taiga / (Bursa)----------------------------------------------------------------------------------------------------------Çadır

10. dagciark28 / Arkın Kaplan (İstanbul)-- ( 0 533 817 96 95 / 0 542 259 28 28 )-------------------VW T3 kamper ( Cumartesi öğleden sonra 3 gibi Başakşehirden cıkmayı düşünüyorum.)

11. bartek / (İstanbul)---------------------------------------------------------------------------------------------------Çadır

12.Amazon Nihat ve eşi/Adapazarı----------------------------------------------------------------------------------- Opel Vivaro(panelvan)

13. fsirin / Ferhat Şirin (ANAKAMP-İSTANBUL) -------------------------------------------------------------------- Kia Kamper

14. K.Cenk Gürsel / (İstanbul)

15. A. Kadir / Kadir... (İstanbul) ----------------------------------------------------------------------------------- Ford İndigo alkovan

16. hiç / Haldun Uluengin (İstanbul) --------------------------------------------------------------------------------- Hymer alkovan

17. apaz / Ümit Ovalıoğlu ve oğlu (Bursa) -------------------------------------------------------------------------- Çadır

Etiketler

Levent Bey babanız için geçmiş olsun.

İnsel Bey, Poyrazların yolları hep asfalt. Batma riski olmaz. Yağış fazla olursa mıcırlı yerlerin dışına pek çıkılmazsa bir şey olmaz.

Benim çıkış saatim pek belli değil. Onun için birşey diyemiyorum.

Bir kablodan 8000W filan çekemezsiniz. En fazla 3.5kW civarındadır. Zaten 8kW'lık bir yük bağlarsanız, kablonuz iyiyse sigorta atar, Uzunsa sonundaki voltaj çöktüğü için ısıtıcılar hem tam ısıtmaz hem de ısıtıcılardan çok kablo ısınır, hatta yanabilir. Gerçi ısıtıcıya göre değişir ama en düşük kademede kullanırsanız 600-700W çekese; bu şekilde 5 taneyi kurtarır. Zaten beni saymayın ben sadece 100W çekerim.

Arkadaslar bende gelemiyorum katılanlara iyi eğlenceler.

1. orsaalabanda / Cem Babadağ (Hava durumuna bağlı olarak eşim Füsun ve kızım Yağmur)-------Kangoo mikro-kamper

2. kyaz75 Kadir Yaz (Hava durumuna bağlı olarak eşim ve kızım ) ANKARA--------------------------VW T4 kamper

3. Orion / Volkan Kaya İSTANBUL-----------------------------------------------------------------------------------VW T3 kamper

4. aslanahmet / Ahmet Hakan Eker (ve kızım) İSTANBUL - Pendik----------------------------------------Çadır

5. mayıstosböce / Bülent yazıcı hava durumuna göre eşim Ağustosböce ADAPAZARI---------------Connect mikro-kamper

6. kenan akça / Kenan Akça BOLU----------------------------------------------------------------------------------H100 mini-kamper

7. camper_02 / Mürşide - Mehmet Kolege (ANAKAMP - İSTANBUL)--------------------------------------VW T4 kamper

8. insel / İnsel İnal (İstanbul)------------------------------------------------------------------------------------------MB100 alkovan

9. taiga / (Bursa)----------------------------------------------------------------------------------------------------------Çadır

10. dagciark28 / Arkın Kaplan (İstanbul)-- ( 0 533 817 96 95 / 0 542 259 28 28 )-------------------VW T3 kamper ( Cumartesi öğleden sonra 3 gibi [Başakşehirden cıkmayı düşünüyorum.)

11. bartek / (İstanbul)---------------------------------------------------------------------------------------------------Çadır

12.Amazon Nihat ve eşi/Adapazarı----------------------------------------------------------------------------------- Opel Vivaro(panelvan)

13. fsirin / Ferhat Şirin (ANAKAMP-İSTANBUL) -------------------------------------------------------------------- Kia Kamper

14. A. Kadir / Kadir... (İstanbul) ----------------------------------------------------------------------------------- Ford İndigo alkovan

15. hiç / Haldun Uluengin (İstanbul) --------------------------------------------------------------------------------- Hymer alkovan

16. apaz / Ümit Ovalıoğlu ve oğlu (Bursa) -------------------------------------------------------------------------- Çadır

Belki son dakikada karavancı eşlerini de ikna edebilrim diye yazıyorum. Baylar yağmur/soğuk demezken karavancı eşleri niye yanlarında değil diye de düşünmeden edemiyorum. Az çok herkesin aracında ısınma anlamında bir tedbir var. Haydi bayanlar, eşlerinize eşlik edin, bu güzel tanışma ortamını kaçırmayın . Daha kar/kış ayaz gelmedi...
Çocuklara lafım yok daha hassaslar, eğer bir haftasonu bırakma şansı varsa, anneanneler, babaanneler torun bayramı yapar bu arada :smiley:
Oğuz

Istanbul'da yağmur başladı ama korkmak yok , dönmek yok. (Arabalar temizleniyor sadece. )

Bursa'da da arada sağanak yağıp geçiyor.
Evden çıkmadan önceki son satırlarım..
Güzel bir ruh birlikteliği yakaladık. Gezimize katılan, katıl(a)mayan, fikirleriyle destek olan herkese ayrı ayrı teşekkürler.
Umarım güzel bir haftasonu geçireceğiz.
Eşim ve kızımla birlikte gidiyoruz. İnşallah Oğuz abi'nin iki üstteki mesajı hedefine ulaşmıştır.
Görüşmek üzere..

Levent bey, geçmiş olsun. Babanıza acil şifalar diliyorum.

Arkadaşlar toplam geçilecek ışık sayısını 5 yazmışım doğrusu 6 ışık geçilecek kusura bakmayın zaten 7-8 .ışık yok merak etmeyin,6.ışıktan sonra döner kavşak geliyor.Ben Cem le görüştüm yarım saat sonra bende poyrazlara doğru çıkıyorum.Herkesi bekleriz.

mayıstosböce' Alıntı:
Arkadaşlar toplam geçilecek ışık sayısını 5 yazmışım doğrusu 6 ışık geçilecek kusura bakmayın zaten 7-8 .ışık yok merak etmeyin,6.ışıktan sonra döner kavşak geliyor.Ben Cem le görüştüm yarım saat sonra bende poyrazlara doğru çıkıyorum.Herkesi bekleriz.

Hava durumu ne alemde hocam...

Sevgili arkadaşlar ben poyrazlar gölüne vardım diye yazacakken Bülent arkadaş da ses verdi.
Buluştuk, yerleştik, elektriğimizi aldık, yolcuları beklemeye başladık. Bolu'dan Kenan ve Bursa'dan Cem beyler yolda. Yine Bursa'dan adaşım gece yola çıkacağını telefonla bildirdi sağolsun.
Yağmur filan yok ancak yağsa da sorun yok, çevre yolları asfalt, göl de öyle taşacak gibi durmuyor.
Şimdilik gölü ve mor bulutları meze yapmaktayım...
Anlayacağınız vaziyet çok kötü fena...
Ya şu anoson da nasıl kokuyor yaniii...

Kokusu buraya kadar geldi :smiley: Koydum ben de kendime 1 duble.. şerefe... Yeni dostluklara
Oğuz

Selamlar,
Bütçe çalışmalarını sonlardıramadığımızdan katılamıyoruz. Sizlere keyifli zamanlar, nitelikli paylaşımlar ve kalıcı dostlukların başlamasını dilerim
iyi kamplar

Bu kadar mi olur? Oglan okuldan aksira tiksira geldi. Yarina hayirlisi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,931
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri