saolasınız abilerim . araçta intercol yok yanlız benim aldığım adam öyle bi görüntü vermiş aracakatsomoto' Alıntı:aracın hayırlı olsun yanlız bu modellerde turbo intercol olduğunu görmemiştim
Teşekkür ederim ,hoşbulduk .idrisyilmaz' Alıntı:Hayırlı olsun, Mazda 4x4 kullanıcıları arasına hoşgeldin.
Merhaba Beşikdüzlü abicim .En kısa zamanda bi yayla gezisi yapıp fotoğrafları ekleyeceğim.Abicim babamda anlatıyor yaylaları .Eskiden baya bi çalışmışlar ormanlarda çok tomruk odun çekmişler...sisdagili61' Alıntı:Merhaba Espiye'li arkadaşım,
Karadeniz yaylaları güzeldir sizden bol bol yayla fotoğraflarıda bekliyoruz.
Karadoğa, Çakrak güzel yaylalardı burunlu bedford lar tomruk çekerdi ormandan neydi o günler.
Kal sağlıcakla.
aynen öyle 1.5 saatlik yol .yunus61' Alıntı:uzak sayılmayız size 1.5 saatlik yolaraçda l200 jantları mı var bana mı öyle geldi yoksa
yanikog' Alıntı:aynen öyle 1.5 saatlik yol .evet abi L200 jantı var aldığım adam takmış bnde cıkartmadım ama orjinal jantından bulursam takmayıda düşünmüyo değilim yani
![]()
orjinal jantlarına ince çamur lastiği takmak amacımyunus61' Alıntı:biraz büyük olmuşlar arabayaama orjinal jantlarıda çok kotü...
yanikog' Alıntı:orjinal jantlarına ince çamur lastiği takmak amacım![]()