forum yoneticilerine tesekkurler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan oguzhan3434 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,531

oguzhan3434

Zirve
gostermis oldugunuz ilgiden dolayi cok tesekkurler.bi kotu haberim var tek tarafa yapistirabildim postada ic ice katlandigindan birbirine yapismis yazilar bozuldu :( ama saglik olsun ilgilenmeniz yeter bende severek yapistirdim aracima :smiley:

Sent from my iPhone using Tapatalk

ImageUploadedByTapatalk1404408843.035158.jpg

Etiketler
teşekkürler

Ynt: forum yoneticilerine tesekkurler

o durum soyle oluyo :smiley: tjm kilit 2bin tl kusur :smiley: williams marka seramik kaplama var aracta ormanda cizilmesin diye bin lira o tutuyo :smiley: kn filtre var guzel cekisi arttiriyo.diger kirmizi etiketi av fuarinda birisi yapistirmis fisek markasi :smiley: e bide burda yaziyoz ciziyoz yeri geliyo ogreniyoruz dinliyoruz okuyoruz. e bide her sticker 5beygir+1cm yukseklik kazandirir :smiley: sticker siz olmaz ya :smiley:

ImageUploadedByTapatalk1404411768.509159.jpg

Ynt: Forum Yoneticilerine Tesekkurler

durum soyle oluyo :smiley: tjm kilit 2bin tl kusur :smiley: williams marka seramik kaplama var aracta ormanda cizilmesin diye bin lira o tutuyo :smiley: kn filtre var guzel cekisi arttiriyo.diger kirmizi etiketi av fuarinda birisi yapistirmis fisek markasi :smiley: e bide burda yaziyoz ciziyoz yeri geliyo ogreniyoruz dinliyoruz okuyoruz. e bide her sticker 5beygir+1cm yukseklik kazandirir :smiley: sticker siz olmaz ya :smiley:

hmm bunları okuyunca arabanın gaz pedalına hafifçe dokununca uğuldayan şanzımanı mı diferansiyeli mi şaftı mi neyse artık tehşisi bile zor o aklıma geldi. derdiniz boyadaki ufak bir çizikten ibaret olsun ;)

sakyuz' Alıntı:
hmm bunları okuyunca arabanın gaz pedalına hafifçe dokununca uğuldayan şanzımanı mı diferansiyeli mi şaftı mi neyse artık tehşisi bile zor o aklıma geldi. derdiniz boyadaki ufak bir çizikten ibaret olsun ;)
herhangi bir ugultu yok cok sukur :smiley:

Ynt: Forum Yoneticilerine Tesekkurler

Sedat hocam link vermiş herkes istediği boyda ve sayıda yaptırıp arabasına yapıştırsın diye,
Çanakkale de sordum kolay yaparız dedi. Fiyat sordum,bana öyle bir fiyat verdiler ki vazgeçirdiler.
Neyse İstanbul a yolumuz düşünce yaptıracağız artık arabamızın kıçına başına.

Niyazi Bey,
Elimde araca dışarıdan yapıştırılabilecek tarzda boyu 25 cm fazladan 2 adet sticker mevcut. Eğer işinize yararsa kargo ile gönderebilirim.

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

burakuysal' Alıntı:
Maksimum fiyat metrekaresi 30$ bunun üzerinde rakamı tavsiye etmem

30 $ cok fazla yahu.. genel bir istek olursa brn topluca bastirabilirim istenen özelliklerde istanbul içi elden teslim yaparız

rabbit' Alıntı:
30 $ cok fazla yahu.. genel bir istek olursa brn topluca bastirabilirim istenen özelliklerde istanbul içi elden teslim yaparız
Benim söylediğim 1 metrekare ve en iyi kalite baskının maksimum fiyatı. 1 metrekareye kaç tane 20x30 cm farklı farklı baskı yaptıranilirsiniz.

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,919
Kayıtlı Üye Sayımız
166,700
Kaydolan Son Üyemiz
olcayozan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR