Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,125
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,055,356

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

  • Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

    Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

    Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

    Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

    Kullanılan: 3,933 49.4%
  • Radyo - TV Programından

    Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

    Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

    Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

    Kullanılan: 519 6.5%

  • Kullanılan toplam oy
    7,955

Etiketler

Selam ben Satılmış. Arkadaşlar kısaca Sato der. İsmimden ötürü çok sıkıntılar çektim. Velevki dedemin ismi diye değişiklik yapıp maneviyatı mahvetmek istemedim. 28 yaşındayım. Şehr-i Aşk Eskişehir' de yaşıyorum. Teknisyenim. Acayip Borussia Dortmund taraftarı ve fanıyım. Büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öperim :smiley:
 

Arkadaşlar Merhaba. Gezenbilir.com dan caretta caravan lari inceleme sırasında haberdar oldum ve ilk fırsatta üyeliğini gerçekleştirdim. İzmir'de yaşıyorum. Doğayı gezmeyi, yeni yerler keşfetmeyi çok seviyorum. Emniyet Müduruyum. Kriminal uzmanıyım. Suç ve suçlularla uğraşmaktan bıktım. En yakın zamanda bir karavan sahibi olup, sınırsız bir şekilde gezmek istiyorum. Selam eder başarılar dilerim. Saygılarımla
 

Arkadaşlar Merhaba. Gezenbilir.com dan caretta caravan lari inceleme sırasında haberdar oldum. İzmir'de yaşıyorum. Kriminal uzmanıyım. Suç ve suçlularla uğraşmaktan bıktım. Gezmeyi yeni yerler keşfetmeyi çok seviyorum. Bir karavan sahibi olmak ve onunla gezmek arzusundayim. Paylaşımlarınızi büyükbir keyifle takip etmeye gayret edeceğim. Selam ve saygılar
 



Kaybolmak için yer bakmaya geldim. saat sabah 06:32 ve ne yazik ki ben daha uyuyamadım.
Mehmet ben bu arada. 37 yasindayim. Yalova'dan herkese selam.
Daha öncesinde cok aradigim bu tarz bir paylasim sitesi bulamadim ve tesadüfen bir ustadin yorumundan buldum ve acikcasi cok memnun kalacagima inanıyorum baya genis icerikli bir forumun taa göbeğinde bulunca kendimi kisa yazdigim mesajimi düzenlemek zorunda kaldim. Kisacasi uzun zamandir aklimda bir sey var doga yuruyusu yapmak kamp kurmak vb bu konuda tam donanimli birilerinden yârdim almak istiyorum. Elbette forumda oncelikle ciddi bir arastirma yapacagim. kamp ve yuruyus konusunda musaitim ilgilenen olursa ulasabilirler.
Facebookta bu konuyla ilgili bir sürü site var, doğrudan o siteler içerisinde bol destek alırsınız :smiley: Benim bildiğim, Ege üni.nin böyle bir yürüyüş grubu var; TRnin dört bir yanında dağ yürüyüşleri yapıyorlar, kamp kuruyorlar vs... :smiley:
 

arkadaşlar merhaba, canan ben google da bi araştrma yaparken tesadüfen rastaldım siteye, off road a yeni merak saldım, küçük çapta güzel bi aracım var :smiley: bu araç üstü çadır lardan arıyorum ne yazıkki bulamadım, sitede bi kaç yazı okudum antalyalı ahmet ustadan bahsedilio fakat bu ustaya nası ulaşıcaz konunun detayını bulmadm :( yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
 

Arkadaslar Merhaba.

Ben Ozer, Katar' da yasiyorum isten vakit buldukca da colde safariye cikiyorum. Varsa buralari ziyaret etmek isteyen veya bu cografya hakkinda bilgi isteyen elimden geldigince yardimci olmaya calisirm.
 


Herkese Merhabalar

Adım Cihan 28 yaşındayım. Boluluyum fakat şuan görevim dolayısıyla giresundayım. Renault clio 3 hb bir araç sahibiyim.Bir kaç forum sitesinde aktif olarak yer almaktayım. Araç detaylı temizliği ile ilgili ufak bir hobim var. AİBÜ işletme dalında yüksek lisans tez çalışmam mecvut.

Herkese iyi forumlar diliyorum.
 



Selamınaleyküm...
adım Ümit Antalyayada yaşıyorum turizmle uğrasıyorum.

Forum değişik konularda sık sık arama moturunda karşıma çıkıyordu bende üye olayım belki benimde az da olsa faydam dokunur diye düşündüm...

Herkese kolay gele
 

Merhaba ben Ebubekir..
Siteyi tesadüfen buldum ve hemen üye oldum Sivas'da bu tür sitelere aktivitelere alışgın değiliz ama bence insanlar artık sosyal medya sayesinde bi çok şeyi öğreniyor ilgi duyuyor ve harekete geçiyor kampçılık dağcılık kayak trekking gibi.. Ben Sivaslıyım doğa macera aşığıyım.. Demiryollarında makinist olarak görev yapıyorum ve boş vaktim çok ve bunu mümkün olduğunca doğada ormanda kamp yaparak geçiriyorum bi grup bulmak çok iyi oldu her türlü etkinliğe katılmak isterim
 
Son düzenleme:

Image

Konulara hızlıca baktım ama site hakkında bi bölüm göremedim.. Siteye telefonumdamgiriyorum ve böyle bi görüntü var ekranın tamamını kaplamıyo sorun bendemi sitedemi admin bi baksa iyi olur resmini ekledim kolay gelsin saygılar
 


Herkese Merhaba,
ben de bir Doğa tutkunuyum. Trekking, Bushcraft, Hiking yapmaktan keyif alıyorum. Fotoğraf çekmek ve Resim yapmak da ilgi alanlarım arasındaır.
Bu zengin Foruma katkısı olan herkesin eline sağlık...
 



Herkese merhaba, Ankara'dan Ersin
Forumu uzun zamandır dışarıdan izliyordum bi yerden başlamak lazım doğayla ilgili her türlü aktiviteye bütün acemiliğimle katılmaya geldim:smiley:
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,464
Mesajlar
1,518,265
Kayıtlı Üye Sayımız
172,117
Kaydolan Son Üyemiz
fmt35

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON MESAJLAR

SON KONULAR



Geri
Üst