Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,125
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,055,260

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

  • Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

    Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

    Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

    Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

    Kullanılan: 3,933 49.4%
  • Radyo - TV Programından

    Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

    Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

    Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

    Kullanılan: 519 6.5%

  • Kullanılan toplam oy
    7,955

Etiketler
Selam ben Hasan İstanbul'dan aranıza katılıyorum emlak danışmanıyım gezenbiliri yeni takip etmeye başladım herkese hayırlı forumlar.
 



Ben Ahmet. 21 yaşında üniversite öğrencisiyim. Fotoğrafçılık ile ilgileniyorum. Yakın zamanda kampçılığa merak saldım ve ilk kampımı 1 hafta önce Bolu- Abant'ta gerçekleştirdim. Edindiğim tecrübe bana çok iyi geldi. Devam ettirmek istiyorum. O yüzden buradayım
 



Merhabalar aranıza bu gün katılmak arzusu ile yazıyorum. Gezmeyi severim. Ayrıca fotoğraf konusun da iyi olmak için uğraşıyorum. Herkese selamlar.
 

Bayram dan sonra Doğu Karadeniz turu düşünüyorum. 5 gece kalmalı olacak. Samsundan girip devam edeceğim. Sarp sınırına kadar planlıyorum. Bu arada görülmesi gereken yerler konusunda yardımcı olursanız memnun olurum.
 

ben muhammet ali
Cezayirden selamlar
cezayirde yasiyorum ticaretle ugrasiyorum isim geregi surekli seyahat halindeyim hafif offroad meraki var ama yapamiyorum zaman bulamiyorum sitemizde umarim faydali paylasimlarda bulusuruz
 

merhaba kadir ben antalyada. otomotiv sektorundeyım kıa bayıısınde satıs danısmanıyım . uye olmadan uzun zamandır gezenbılırın forumlarından bılgılerınden faydalanıyordum artık arazı aracı almam cok yakın bende uye olayım dedım :smiley:
 

herkese merhaba, MB GD300 W460 OM 617 ile ilgili değerli tavsiyelerinizi ve yorumlarınızı almak için aranıza katıldım.
2017 yıl ortasında GD300 ile Ulaan Batur yolculuk planlıyorum. Bu nedenle aracıma bakım ve onarıma başladım. Sizlerin değerli fikrlerinizi alamak isterim.
Sevgi ve saygılar
 



Herkese Merhaba ,

Ailecek Gayrimenkul sektöründeyiz, 3 yıldır Sağlıklı yaşam üzerine uluslararası Tüketim ve dağıtım organizasyonu yapıyorum , online marketing ile ilgilenip aynı zamanda bir eğitim akademisinde danışma kurulu üyesiyim.
Doğayı ,iyi yaşamayı, gezmeyi çok severim.
Bir aksilik çıkmazsa 10 gün içerisinde defender sahibi olucam.
sitenin kurulması ve paylaşımlarda emeği geçen herkese çok teşekkürler

İsmail.
 

Öncelikle herkese merhaba ismim yunus emre küçük istanbulda ikamet ediyorum yeni bir defender aldım ve yapım aşamasına başladım ustatlarımızdan bilgi yardımlarını bekliyorum. Şimdiden herkese teşekkür ederim
 

Merhaba ben Aykut. İstanbul'da tubbi malzeme ticareti yapıyorum. Off road ile ilgili olarak gezenbilir üyelerinin engin tecrübesinden yararlanmak için buradayım.
 

Herkese Merhaba,

Ben Özgün, inşaat mühendisiyim. Her türlü doğa aktivitelerine ilgiliyim. En çok keyif aldığım ise kampçılık ve bushcraft dedikleri doğada sadece temel malzemeler ile kampçılık.

Ayrıca offroad ve hafif arazi araçlarına da yoğun ilgim var. Favorim Mercedes-Unimog :smiley:

Buradan yeni faaliyet fırsatlarına ulaşmak ve doğa aktivitelerine katılmak istiyorum.


Çok kısa sürede (2-3) hafta içinde bir araç almayı planlıyorum ve aklımda Nissan-Rally Raid var.

Bilgi,tavsiye ve tecrübelerinizden yararlanmak ve satmak isteyen bir Nissan-Rally Raid sahibi varsa iletişime geçmek isterim.

Teşekkürler...
 

Merhaba;

Ben Kanuni Coşkun. 34 yaşındayım ve Tekirdağ Çerkezköy'de yaşıyorum. Uzun zamandır forumu takip ediyorum, 2014 senesinde bir off road aracı merağı başladığından beri forumun takipçisiyim. dediğim gibi 2 senedir bakıp bakıp iç çektiğim araçlardan nihayet 1 adet almaya karar verdim. 96-99 grand cherokee 5.2 niyetindeyim. Araç ararken bu vesile ile foruma üyede oluverdim. Herkese selamlar.
 



Biz karı koca olarak üye olduk. Yurt dışından geldik İstanbul'a yeni yerleştik ve bu ay kamp yapmaya başladık. Eşim ve ben doğayı seven iki eğitmeniz . Bu websayfasını çok beğendik bundan sonra paylaşmalar yapıp diğer paylaşımlardanda yararlanacağımıza eminim.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,464
Mesajlar
1,518,264
Kayıtlı Üye Sayımız
172,117
Kaydolan Son Üyemiz
fmt35

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst