Adophrenic
Yeni Üye
Oncelikle herkese Merhaba,
Aylardir Gezenbilir ailesini takip edip bir yandan da 4x4 araç araştırıyordum. Suzuki Jimny ve Grand Vitara arastirirken Galerici arkadaşımın aracı olması ile dun Outlander almış bulunmaktayim.Pazartesi ekspertizde sorun çıkmazsa satışı alacağım.2004 model 2.0 136 hp versiyonu.Ben bu araçla kar kış gezmek istoyorum.Agir arazi girme niyetim yok,zaten araç buna musait değil.Yazin motosikletimle geziyorum.Bu yaz eşimle 11 bin km yol yaptik motosikletle
Kışın da karın tadını çıkarmak için aldım bu araci
.Şimdiye kadar hep spor arabalara bindim.En son BMW e46 coupe yi verip bunu aldim.Outlander in su anki lastikleri Kumho yazlastigi.Ben guvenlik ve surus keyfi acisindan lastik degistirmeyi dusunuyorum. Şimdiye kadar tum arabalarimda Nokian yaz ve kış lastiği kullandım ve çok memnun kaldim.Yine nokian sordum lastikcime.Hepsiburada sitesinde lastik 320 TL( indirimde) benim lastikçide 375 TL ,indirimi anlatinca da bizimki 350 TL ye indi.Lastik ebatları 215x60x16. Gerek fiyat performans gerekse konfor+guvenlik tum tavsiyelere açığım.Mecbur kalırsam Nokian i alacağım paraya kıyıp.Hepinize şimdiden teşekkür ederim.
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aylardir Gezenbilir ailesini takip edip bir yandan da 4x4 araç araştırıyordum. Suzuki Jimny ve Grand Vitara arastirirken Galerici arkadaşımın aracı olması ile dun Outlander almış bulunmaktayim.Pazartesi ekspertizde sorun çıkmazsa satışı alacağım.2004 model 2.0 136 hp versiyonu.Ben bu araçla kar kış gezmek istoyorum.Agir arazi girme niyetim yok,zaten araç buna musait değil.Yazin motosikletimle geziyorum.Bu yaz eşimle 11 bin km yol yaptik motosikletle
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi