Scotter Tavsiyesi

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ft-ankara Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 45,347

Etiketler
Ynt: Scotter Tavsiyesi

honda spacy 110 mu?fizzy 125 mi? ya da bw's 125 mi?cygnus x mi? hangisi az yakan ve sağlam dır ve 12 inç jantlıları var onların ne avantajı var?
 


Ynt: Scotter Tavsiyesi

cok güzel bi gezi motoru yalnız bana fizzy 125 ya da spacy 110 gibi önüne bir şeyler koyabileceğim bir motor lazım çoğunlukla iş yerinde kullanacağım bu ikisi arasında kaldım fiyat bin tl var arasında sizce hangisi daha az yakar 110 ile 125 cc arasında cok güç farkı olur mu?
 

Ynt: Scotter Tavsiyesi

Arkadaşlar Tekrar konu açmak istemedim. Benim de kaan arkadaşımız gibi bir motora ihtiyacım var. Benim için en önemli olan yakıt tır. Yani en az yakan scoter hangisidir.Tabi 125'lik istiyorum.Bilgileriniz için şimdiden sagolun....
 



Ynt: Scotter Tavsiyesi

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-temiz-bakimli-yeni-vizeli-127495965/detay
http://www.sahibinden.com/motosiklet-yamaha-crypton/ikinci-el?a269_max=2013&a269_min=1950
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-modenas-modenas-gt-135-sifir-sayilir-2500-km-de-2013-model-sahibinden-127344527/detay
bunlardan biri derim başka bişey demem.(100 km.de 2 lt.)
 

Ynt: Scotter Tavsiyesi

s a fizzy 125 ile cygnus l arasında gidip geldim gecen hafta dadaş motora düzceye gittik biraz inceledik fizzy 125 biraz geniş ayak aralığı cynus tan biraz daha güçlü allah nasip ederse bi fizzy olacak büyük ihtimalle saygılar tüm dostlara bilgiler için allah razı olsun.
 

Ynt: Scotter Tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar;
Ben Honda spacy aldım 4 ay önce.4 zamanlı ve enjeksiyonlu olması yakıt konusunda başarı sağlıyor.Öndeki boşluk çok işe yarıyor.Düz yolda 2 kişi 95 Km/saat e kadar çıkmasına rağmen yüksek hızda güvenilirlik vermiyor.Sıfır alacaksanız mutlaka serviste yan koruma demiri ,yan ayaklığı ve arka bagajı ilave ettirin.Honda satış ve Servisleri müşteri konusunda çok duyarlı.1000 km bakımı 35 tl. Bws ler birazdaha sert.kötü yollarda başarılı.ben şimdilik memnunum.
 

Ynt: Scotter Tavsiyesi

bir komşumda var yamaha cygnus x 20 lira benzinlen 100 km yapıyorum dio ve bende karbüratörlü düşünüyodum sonra elektronik injeksiyona yöneldim ama onunda bakımı biraz daha zor ve 1000 tl fiyat farkı var bu scooterler tekerlekleri küçük olduğu için yakıtı cok tüketiyolar kymconun var biraz daha iri ve 12 inç tekerlekleri fakat kymco kore bi honda,yamaha gibi parçaları servis ve yedek parcası olmaz die düşünüyorum 0.15 0.20 ykr arası yakıtı var bu scoterlerin benim corolla bile düşük devir araba 0.19 yakıyo ki bu scoterlere bu yakıt cok,artıkaraç alırken konforunu lüksünü ihtiyaçlarımıza uygun olanını bıraktım ne kadar yakıt yakar die değerlendirir oldum malum tr de yakıtların fiyatı binme dercesine yükseldi saygılarımla.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,464
Mesajlar
1,518,265
Kayıtlı Üye Sayımız
172,117
Kaydolan Son Üyemiz
fmt35

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON MESAJLAR

SON KONULAR



Geri
Üst