Suzuki Jimny Performansı ?..

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MEHMET KALAYCI Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 39,764

MEHMET KALAYCI

Yeni Üye
Mesajlar
6
Tepkime Puanı
0
Yer
ANKARA
ARKADAŞLAR MERHABA
2009 MODEL SUZUKİ JİMNY OTOMATİK VİTES ARAÇ ALDIM.İNTERNETTE BAKTIM BU ARABALARIN ÇIKAMADIĞI YER YOK.PAZAR GÜNÜ ARACI DENEMEK İÇİN ARAZİYE ÇIKTIM.EN AĞIR KONUMDA BAYIRA VURDUM,RAMPANIN YARISINDA ARABA TAKILDI GİTMEDİ.PATİNAJDA ÇEKMİYO SANKİ ARABAYI BİR TUTAN VARMIŞ GİBİ İLERLEYEMİYO .BEN TAM GAZ VERDİM BANAMISIN DEMİYO.ÖNCE ARABAYA KIZDIM SONRA YOKSA BİR YANLIŞLIKMI YAPTIM DİYE DÜŞÜNDÜM AKLIMA SİZLERE SORMAK GELDİ.YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM EĞER BU ARABA O BASİT RAMPAYI ÇIKAMAYACAKSA BEN BU ARABAYI SATARIM
 

Etiketler

Ynt: Suzuki Jimny Performansı ?..

eski bir jimny kullanıcısı olarak diyebilirim ki ; AT lastikle , fizik kuralları dahilinde arabanın gitmem dediği yer olmadı.aracım manuel vitesti ancak otomatiğin farklı olacağını düşünmüyorum.takviye ile ilgili sıkıntı olmasın?vites 4L konumudayken bu araç kolay kolay gitmem demez.
 

Ynt: Suzuki Jimny Performansı ?..

patinijda çekmiyor? :-\hemen servise.böyle birşey söz konusu olamaz.ikinci el olarakmı aldın yoksa sıfırmı?kavrama yağıyla halakalı bir şey olabilir diye düşü nüyorum.araç zaten garantili olması lazım. enteresan.geçmiş olsun.inşallah önemli bir şey yoktur.
 

Ynt: Suzuki Jimny Performansı ?..

ARAÇ 2. EL 3900 KM BENDE 1 AYDIR KULLANIYORUM.ARAZİ İLE İŞİM OLMAZ AMA BU HAFTA PİKNİKTE BİR DENEYİM DEDİM EN AĞIR KONUM DA RAMPAYI ÇIKAMADI TAKILDI KALDI OLMAZSA SERVİSE GİDİP BİR FİKİR EDİNEYİM.BENDEN Mİ YOKSA ARABADAN MI KAYNAKLANIYOR
 



Ynt: Suzuki Jimny Performansı ?..

merhabalar.
valla mehmet bey araç tahminim ilk bakımını bile görmemiştir sanırım.garanti kapsamındayken servisteki elemanlarla aynı şartları yaşatacak bir yerde aracı tekrar test edin.ısrarla. ve sorun çözülsün.yoksa kayalara bile tırmanabilen bu araçtan böyle tuhaf bir performans beklenemez.mutlaka yanlış giden birşeyler var.inşallah önemli birşey yokturda aracınızı keyifle kullanırsınız.peki aracı satan kişinin neden sattığı hakkında fikrini sordunuzmu?araba bir arıza açıpta aracı size postalamasın.iy geceler.
 

Ynt: Suzuki Jimny Performansı ?..

dostum dediğin imkansız.aracı neziroğlundan aldım.onlar aracı kontroletmeden kesinlikle vermezler.eğer öle birşey varsa onları sürüm sürüm süründürürüm.
 

Ynt: Suzuki Jimny Performansı ?..

Yaklaşık 4 aydır jimny kullanıyorum.Benimkide 2006 model.Dilime diken şuana kadar beni yolda bırakmadı.Hatta geçen hafta birkaç aracn yolda kaldığı gezide keçi gibi çıktık.Bana kalsa aracı servise gösterin.Tekrar geçmiş olsun
 

Ynt: Suzuki Jimny Performansı ?..

bende suzuki jimny almayı düşünüyorum ama bagajı yok gibi daihatsu terios daha mı iyi acaba yada lada niva
 





Ynt: Suzuki Jimny Performansı ?..

Arazi kabiliyeti açısından okey fakat çekmece gözü kadar bagajı var.o bakımdan terios daha avantajlı.
 

Ynt: Suzuki Jimny Performansı ?..

önemli olan aracın arzi şartları ve ve işlevselliği ...bağaj konusunda haklısınız...yinede onu göze almaya değer..
 

Ynt: Suzuki Jimny Performansı ?..

Port Bagaj konuyu problem olmaktan çıkarabilir.Arazi kabiliyeti tartışılmaz bir araç.4L konumuda D ve 1 de deneyin ayrı ayrı..El freni takılı kalmadıysa/unutulmadıysa arabanın zorlanma etkileri göstermeden "patinaja bile girmeden" eylemsiz kalması teknik bir problem olasılığını güçlendirir...
 

Ynt: Suzuki Jimny Performansı ?..

jimmyleri yakından inceledim ve denedim...aracın şase dizaynından tutunda aks larına motor sisitemine hayran kaldım ...yük çekmeyecekseniz
çıkamayacağı arazi yok yeterki lastikleri uygun kullanın.
 



Ynt: Suzuki Jimny Performansı ?..

2300metrelik Rakımda benimde başıma aynı sorun geldi. 2008 Jimnymin ilk sahibiyim bu arada. sonra sorup soruşturduğumda o yükseklikte oksijenin az olduğunu ve bu yüzden hava giriş ayarlını açmam gerektiğini söylediler. Artık seneye denerim. Deniz seviyesinde yaşıyorum ve aracımın çıkamadığı yer yok. İrtifayı da göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,438
Mesajlar
1,517,945
Kayıtlı Üye Sayımız
172,090
Kaydolan Son Üyemiz
senarif1

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR



Geri
Üst