Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 223,994

Etiketler

Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

günaydın arkadaşlar.. :smiley: güzel kareler yakalamışsınız tbr ler vede baya eğlenceli gecmiş parkur.....darısı bize diyelim....

Günaydın abi, birliktede gidicez tabi. Tolganın navara beklediğimizden çok iyiydi parkurda başka araçların vinçle yada çekilerek geçtiği yerleri direk geçti, sadece şnorkel şart onu anladık :smiley:

ee size diyorum navara iyidir diye ama beni dinlemiyorsunuz siz... ;) gideriz Kürşat ım da işlerden fırsat bulabilirsem ... ;)

Günaydın , günaydın....

Tabi gitmek lazım...daha Bülent abinin tampon ve vincini ıslatmak...pardon çamurlamak lazım.. ;D

valla doğru diyorsun Olcayto kardeşim... ;) kimseyi çekemedim daha...yada olmazsa ben izmir yolunda müşteri arıyayım diyorum ne dersin.... ??? ama dün yarım saat içinde olsa polonezde daldım çamura keyfime baktım ve tabiki bu arada bizede güzel bir piknik alanı buldum ...fena değildi idare eder bizi..... :smiley: şöyle belimize kadar batacak bir parkur lazım bize.... ;D

Abi lopezde denediklerimizi gördünüz, birde denemeye cesaret edemediğimiz başka zaman geniş vakit oldugunda deneriz diyip pas geçtiğimiz yerler vardı, gidip hepsini deneriz olmazsa ;D ;D ;D

kaptan sen izmir antalya kars vs gibi yurt gezilerinden fırsat bulursan gireriz diyorum belimize kadar çamura...
ama senin vincini açmamda kapamamda söyleyeyim :smiley:

bu arada benim araba sanırım 10 gün kadar yok... ;) yani bu hafta değil sonraki hafta olacak her aktiviteye katılırım..

ben anlamam kardeşim vinç işi senden sorulur kacma öyle hemen.... ;D vinçi senin için taktırdık başlama hemen.... ;) dalarız Kürşatım problem değil hiçbir rota es gecilmez yakışırmı bize yaw.... :D sen sadece hedefi göster bize....Mert in arabada cıksın dalarız hemen sağa sola..... ;)

red34' Alıntı:
ben anlamam kardeşim vinç işi senden sorulur kacma öyle hemen.... ;D vinçi senin için taktırdık başlama hemen.... ;) dalarız Kürşatım problem değil hiçbir rota es gecilmez yakışırmı bize yaw.... :D sen sadece hedefi göster bize....Mert in arabada cıksın dalarız hemen sağa sola..... ;)

;D ;D ;D kaptan nede olsa....

Aytuğ senin arabayı satabilirim birisine :smiley: benim kuzen benim fotolardan videolardan etkilenmiş istiyor oda bir araç yapmak, senin aracı önerdim ama bakalım hafta sonu filan biraz dolaştırıcam konuşucaz tam ne istiyor ne parası var anlayayımde. seninkine benzer bir araç istiyorsa yapmakla uğraşmayıp seninkini aldırırım.

ya kaptan ben o vinçin yerini gördükten sonra ;D ;D ;D
yaa şimdi halat kıvrılacak, sonra benim kafamı sokucan oraya düzelt falan diye ;D ;D
ilk tarkan kullansaydı vinçi :p

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,922
Kayıtlı Üye Sayımız
166,703
Kaydolan Son Üyemiz
muzomuco

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR