Arama sonuçlarınız

1. okanokan

Çekme Karavan Güvenliği

cevap için teşekkür ediyorum. almanya'da, millet yol kenarlarına sıra sıra karavanlarını bırakıp gittiğini görmüştüm. türkiyede olsa bunların hiçbiri kalmaz diye aklımdan gecmedi desem yalan olur. :) araştırmalara devam.

2. okanokan

5,25 Erba Karavan Denizli De ....

merhaba Makrakanta, karvanınızı güle güle kullanın. aynı karavanı bende düşünüyorum, deneyimlerinizi merakla bekliyorum.
  3. okanokan

Çekme Karavan Güvenliği

Merhaba, Bir süredir çekme karavan bakıyorum, özellikleri, donanımları, iç dış tasarımı, ağırlığı vs. derken bazı yanıtını bulamadığım sorular oldu, yardımcı olursanız sevinirim. 1- öncelikle, çekme karavanımızın güvenliğini nasıl sağlıyoruz? karavanımı bir yerde bıraktığımda, başka bir aracın...

4. okanokan

Land Rover Defender Arkasına Motor Taşıyıcı Platform.....

Ynt: Land Rover Defender Arkasına Motor Taşıyıcı Platform..... merhaba, defender da, 690 da cok şık görünüyor, keyifle kullanırsınız inşallah. yapılmış bitmiş ama yinede söylemeden edemeyeceğim; bu taşıma şeklini çok araştırdım, birkaç arkadaşımda farklı modellerini kullanıyor. bu...
  5. okanokan

Bf Goodrich At Ve Maxxis At Yardım...

Ynt: Bf Goodrich At Ve Maxxis At Yardım... esas öğrenilmek istenen. arada kesinlikle fark vardır, bu farka değer mi? ;) kar meselesiyle ilgili olarak; şuan aracımda vakumlu diye tabir edilen kış lastikleri var. hemen hemen aynı derinliklere sahip karlı zeminleri olan farklı bölgelerde, cok...

6. okanokan

Ktm 250 Exc Bilgi Ve Tavsiye

Ynt: Ktm 250 Exc Bilgi Ve Tavsiye bende ufak bir hatırlatma yapayım. başlangıçta dört zamanlı (4t) öneririm. exc dediğiniz iki zamanlıdır, başlangıçta ne olduğunu anlayamayabilirsiniz, keyif alamayabilirisniz. exc (2t)alıp 2 binişten sonra satan tanıdıklarım oldu. exc-f almalısınız yani 4t...

7. okanokan

Yük, Kargo Bağlama Rayları

Ynt: Yük, Kargo Bağlama Rayları Şenol bey emeğinize sağlık... :) kargosu ne kadar tuttu acaba?
  8. okanokan

Ynt: Yük, Kargo Bağlama Rayları güzel haber... :)
  9. okanokan

Ynt: Yük, Kargo Bağlama Rayları tamamdır. ;) fiyat daha makul olursa, daha fazla alabilirim. belki burada da almak isteyenler çıkabilir diye düşünüyorum ama forum biraz ölü, konunun görüntüğünü sanmıyorum. emekleriniz için şimdiden teşekkürler.

10. okanokan

Ynt: Yük, Kargo Bağlama Rayları Şenol Bey Merhaba, yanlış hatırlmaıyorsam metresine 45 euro gibi bir rakam verilmişti... verilen bedeller bence yine cok ama yapacakta bişey yok gibi. bana 4-5 metre lazım olacak, size ortalama kaç metre lazım? belki biraz fazla alma şansımız olursa pazarlık...

11. okanokan

Yeni Doblo Karavan Yapımı Micro Camper

Ynt: Yeni Doblo Karavan Yapımı Micro Camper süper olmuş, elinize sağlık. benzer bir uygulamayı bende pick-up ımda uygulamaya hazırlanıyorum, bitince paylaşırım inşallah... :)
  12. okanokan

Hazır yapılmış Otobüs KARAVAN

Ynt: Hazır Yapılmış Otobüs Karavan aynı soruları soracaktım... bilgi verebilirmisiniz.

13. okanokan

Manuel Vinç

Ynt: Manuel Vinç bugün aparatı denedik. biraz cetrefilli. çok tahmin ettiğim gibi olmadı alsında... şöyleki; bu cihazın 1,5m çalışma alanı var. aracı ve halatları bağlamak için minimum 50cm pay bırakmak gerekiyor, calışmaya başladın, geleceği mesafe 1m, sonra tekrar tekrar tekrar... bununla...
  14. okanokan

4×4 Çift Kabin Pikap Tavsiyesi

Ynt: 4×4 Çift Kabin Pikap Tavsiyesi selamlar, bir süre önce sizinle aynı soruları ve sıkıntıları yaşıyordum. önceliklerimi alt alata yazdım, sonra bu kapsamda arayışımı daralttım. benim önceliklerim şu şekildeydi; 1- 4x4 olacak. (eğer kamp için araziye gidecekseniz kesinlikle olmalı, 4x2 ile...
  15. okanokan

Manuel Vinç

Ynt: Manuel Vinç merhaba, konuyu acanlara teşekkürler... bahsi gecen tel gerdirme aparatının 3 tonluk olanından bende aldım. sıkıntılı bir yerde işimi çözeceğini umuyorum. :) burada sormak istediğim cevremde ağaç yada kaya yoksa, halatın bir ucunu yere nasıl sabitlerim? internette bişiler...

16. okanokan

Arac Kaplatma İle Alakalı Olumlu Olumsuz Tecrübeleriniz

Ynt: Arac Kaplatma İle Alakalı Olumlu Olumsuz Tecrübeleriniz zevkler, renkler, tercihler... :)
  17. okanokan

Arac Kaplatma İle Alakalı Olumlu Olumsuz Tecrübeleriniz

Ynt: Arac Kaplatma İle Alakalı Olumlu Olumsuz Tecrübeleriniz doğrudur, hatta daha fazlasınıda isteyebilirler. lakin boya ile yapılamayacak sonuçlar elde edebiliyor. örneğin; krom, renkli ayna, geometrik desenli yada dokulu yüzey, mat metalik, özel bir logo yada illustrasyon... ve istediğiniz...
  18. okanokan

Ynt: Bf Goodrich At Ve Maxxis At Yardım... cevaplar için teşekkürler...

19. okanokan

Ynt: Yük, Kargo Bağlama Rayları şenol bey merhaba, yolladığınız linklerdeki ürünü arkadaşım amerikadan almıştı, şuan kendi aracında kullanıyor/kullanıyoruz. cok kullanışlı, süper bir ürün. amerikada pick-up kasalarının tüm köşeleri ve zeminine iki sıra şeklinde uygulanıyor ve hemen hemen her...
  20. okanokan

Merhaba, Hilux um için lastik almak istiyorum ama işin içinden çıkamadım. %90 şehir içi kullanım, %10 toprak olacak. Kış için bir takım kışlık lastik aldım, kışın karda buzda ihtiyacım olmayacak. ilk planda Bf goodrich almayı planladım, bunu istememin önemli sepeblerinden birisi görüntüsüydü...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,694
Kaydolan Son Üyemiz
OldSchoolV8

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri