Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: jeep cherokee ve wrangler jant 1986-1996 modeller için
slm cheroke xj yeolurmu ben orjinal jantları sökecem aslında lastıklerın bıraz dişarı alacam bunun icinflanş kullanıyım dıyorum bu jantla bu işlemi yapabılırmıyım teşekkurler
Ynt: Rize Kitap Kampanyasi
sedat bey sızın kampanya daha önemli bizden daha cok ihtiyacı olan okullara bu denli yardım eli uzatmanız gurur verici bizimkisi sadece kitap eksiklerimizi tamamlamak ama tabiki yardımlarınızı yinede bekleriz
dostlar bu ilginiz beni sevindirdi .bizim okulun eksik olan tespit ettigimiz kitapları listeledik ve ben bunlari satın aldım tamamladim ama bu sayı 350 gibi okulumuz 450 ögrencisi olan ve ilimizde başarili bir okul bu okulun kütüphanesini ciddi bir bilgi yuvası...
okul mesut karaoğlu ilköğretim okulu ,okula kütüphane oluşturuluyor .buna katkıda bulunmak isteyen duyarlı dosların kitap üzerine isim yaziyor .mesut karaoğlu ilköğretim okulu ardeşen /rize adresine kargo yapabilırsınız sadece ilköğretimde faydalı olabilecek...
selam gezenbilir üyeleri ben rize/ardeşende yaşayan bir üyenizim bizim burda bir ilkögretim okulunun kitap bagiş kampanyasi başlatıldı bu kampanyaya siz degerli arkadaşlarinda katkısı olabilecegi düşündüm tabiki bu sitede böyle bir kampanyaayı dıle getırmek ne denli dogru bilmiyorum ama siz...
arkadaşlar ben rizede yaşayan biriyim . aracımda arka lastikllerden bir ugultu var burda usta aks bilyaları dedi bu olabılırmı. birde aracimi biraz yükseltecem ne dersiniz ne tavsiye edersiniz saygılarc.
arkadaşlar selam benim xj akşamdan sabaha aküyü boşaltıyor her şeyi kapatoyorum yıne sabah akü yok nasıl yardım edersınız ne olabılır aracta kacak yok dedı usta sadece tüp direk aküye bagli bu aküyü öldürürmü ne dersınız