Arama sonuçlarınız

1. umutc54

Sakarya-Taraklı Karagöl Yaylası (31 Ocak - 1 Şubat 2011)

Ynt: Sakarya-Taraklı Karagöl Yaylası (31 Ocak - 1 Şubat 2011) Arabaya bindik ve sizin de anlayacağınız üzere yaylaya çıktı. Yayla 20 km civarında olup rakım 1200 mt. civarında. Tabii akşam dokuzda tipi başladı ve artık bir ara önümüzü görmekte bile zorlandık. Artık dönmemiz gerektiğini...

2. umutc54

Sakarya-Taraklı Karagöl Yaylası (31 Ocak - 1 Şubat 2011)

Herkese merhaba. Haftasonu hem biraz dinlenelim hem de hayır duası alalım niyetiyle baba ocağı Taraklı'ya (nam-ı diğer "Mümkünlü) gitmeye karar verdik. Cumartesi akşama doğru yola çıktık. Taraklı ufak yerdir. Memleket bile olsa insanın canı sıkılır. Pazartesi akşam saat sekiz gibi Şafak'la...
  3. umutc54

ZJ Radyo frekansı??

Ynt: ZJ Radyo frekansı?? İlgine teşekkür ederim. Ve de gc dünyasına hoş bulduk. Transmitterla denememde çok rahatsız edici bir parazit olmuştu. O yüzden o seçeneği direk elemiştim. Şimdi bu anten çıkarma işini çözmem gerektiği konusu kafama takıldı. Eğer basit bir söküm işlemi varsa yarın...

4. umutc54

ZJ Radyo frekansı??

Arkadaşlar merhaba. Adım Ümit. Suzuki Vitara ararken bir anda kendimi GC üzerinde buldum. 97 model 5.2 ltd sahibi oluvermişim farkında olmadan ;) Ancak aracın hakkını hala verebilmiş değilim. Zaten acemiyken de fazla zorlamanın anlamı olmadığını düşünüyorum. Bir kaç günlüğüne İstanbul'a geldim...
  5. umutc54

95 Vitara 2.0 Automatic Yorumları

Ynt: 95 Vitara 2.0 Automatic Yorumları Gözün aydın ilan tekrar yayında :) http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-vitara-otomatik-vites-v6-vitara-30429167/detay

6. umutc54

Sakarya Kirpiyan'dan Hark Yaylası'na

Ynt: Sakarya Kirpiyan'dan Hark Yaylası'na Kirpiyan'a ne taraftan girdiniz. Ve bahsedilen Hark Taraklı'ya bağlı olan Hark köyü mü?

7. umutc54

LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor (Karadeniz 2010)

Ynt: LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor (Karadeniz 2010) Eğer Beşikdüzünde iseler Sisdağına çıkmışlardır veya çıkmayıp geçmişlerdir. Çanakçı tarafından güzel bir gezi olabilir aslında...
  8. umutc54

Ynt: LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor (Karadeniz 2010) Trabzon merkeze vardığınızda mutlaka Akyazı'ya çıkın... Özellikle gece muhteşem bir manzara ile karşılaşırsınız.
  9. umutc54

Sakarya Hendek Yaylaları - Karasu Kampımız (24-25 Temmuz 2010)

Ynt: Sakarya Hendek Yaylaları - Karasu Kampımız (24-25 Temmuz 2010) Sakarya bölge illere göre doğal güzelliklerden en fazla nasiplenmiş şehir olsa gerek... Bir tarafta deniz, bir tarafta kaplıcalar, bir tarafta tarih. Bu şehir gezmekle bitmez. Her daim yeni bir rota, yeni bir güzergah...

10. umutc54

Maden Deresi

Ynt: Maden Deresi Belediyenin aktivitesinden sanırım bu fotolar...

11. umutc54

Ynt: LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor (Karadeniz 2010) Gelecek sene buna benzer bir rota da ben yapmayı düşünüyorum. Ama karayolu görmeden genelde ulaşabildiğim 1/25000 ölçekli haritalarla dağ tepe... 10-15 gün arası sürmesini bekliyorum. Fikir olması açısından güzel paylaşım...
  12. umutc54

Vergilendirme İndirim Nasıl Oluyor?

Ynt: Vergilendirme İndirim Nasıl Oluyor? Araçların kasko değerlerinin % 5 i eğer ödediği vergiden "azsa" MTV bir alt dilimden ödenir.Linkteki lsiteden aracınızı bulup kasko değerine bakınız. http://www.gib.gov.tr/index.php?id=1207 Daha sonra aracınızın bu listede yazan kasko değerinin % 5 ini...

13. umutc54

2000 Model Satılık Vitara

Ynt: 2000 Model Satılık Vitara Fiyat konusunda kararınız değişirse özelden mesaj atarsanız sevinirim.
  14. umutc54

İndirimli LPG Satılan Yerler

Ynt: İndirimli LPG Satılan Yerler Sakarya - Adapazarı şehir merkezinde Gündoğar Petrol vardır. Şu anki net fiyat 1.67 lira. Marka olarak Lipetgaz. Yaklaşık 3 yıldır hiçbir problemle karşılaşmadan yakıtımı oradan almaktayım. Ki "Ucuz gaz az km yapar." söylentisini de kanımca boşa çıkarmıştır.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,938
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

Geri