ZJ Radyo frekansı??

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan umutc54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,163

umutc54

Ana Kamp
Yer
Sakarya
Arkadaşlar merhaba. Adım Ümit. Suzuki Vitara ararken bir anda kendimi GC üzerinde buldum. 97 model 5.2 ltd sahibi oluvermişim farkında olmadan ;) Ancak aracın hakkını hala verebilmiş değilim. Zaten acemiyken de fazla zorlamanın anlamı olmadığını düşünüyorum. Bir kaç günlüğüne İstanbul'a geldim. Ve birşey farkettim. Radyo frekanslarını ararken 0.2 aralıkla arama yapıyor. Yani 91.1-91.3-91.5 gibi. Aradaki değerlerde eğer yayın varsa bile ulaşılamıyor. Ulaşılsa da malum... Çözemediğim bir problem mi yoksa standart arama değerleri bu şekilde midir? Şayet bu çözülebilecek bir durumsa yardımcı olacağınıza eminim. İyi geceler.

Etiketler
Ynt: ZJ Radyo frekansı??

çözümü yok diye biliyorum....amerikan aracı olduğu için frekanslar o şekilde doolayısıyla birçok kanalı dinleyemeyeceksiniz....seçenek olarak avrupa versiyonundan aynı teybin çıkmasını 2. elini bulup takabilirsiniz...veya pioneer vb bir teyp alıp takarsınız ama orjinaline göre ince kalacağı için kalan açığı kapatacak aparatlardan almak gerekir...veya double din tabir edilen geniş ekranlı bir teyp alıp monte edebilirsiniz....veya benim gibi orjinal infinity severseniz çakmaktan çalışan fm transmitter gibi radyo frekansından yayın yapan aparatlardan alabilirsiniz. ben böyle bir aparat kullanıyorum orjinal anteni vidali idi söktüm bagaja kaldırdım hiç çekmesin diye....iphone dan 3500 tane şarkıdan istediğimi dinliyorum hiç cızırtısız aynı zamanda araç kiti olarak telefon görüşmelerimi de yapabiliyorum. seçenek çok yani....hoşgeldiiniz zj dünyasına...

İlgine teşekkür ederim. Ve de gc dünyasına hoş bulduk. Transmitterla denememde çok rahatsız edici bir parazit olmuştu. O yüzden o seçeneği direk elemiştim. Şimdi bu anten çıkarma işini çözmem gerektiği konusu kafama takıldı. Eğer basit bir söküm işlemi varsa yarın hallederim. Keyifli bir sürüşü gereksiz radyo taramayla geçirmek istemiyorum. Bakalım gün ola hayrola...

umutc54' Alıntı:
İlgine teşekkür ederim. Ve de gc dünyasına hoş bulduk. Transmitterla denememde çok rahatsız edici bir parazit olmuştu. O yüzden o seçeneği direk elemiştim. Şimdi bu anten çıkarma işini çözmem gerektiği konusu kafama takıldı. Eğer basit bir söküm işlemi varsa yarın hallederim. Keyifli bir sürüşü gereksiz radyo taramayla geçirmek istemiyorum. Bakalım gün ola hayrola...

anten otomatikse sökemezsin...benimki sabit vidalı olanlardan...çevirip çıkarabiliyorum hemen ki zaten takmıyorum...radyo kanalı olarak 95.5 i kullanıyorum transmitter ile....uzaktan kumandalı bişi var yurtdışından aldığım çok temiz berrak bir ses ile dinliyorum hiç parazit yok...
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.25901

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,944
Kayıtlı Üye Sayımız
166,713
Kaydolan Son Üyemiz
selikme01

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR