Arama sonuçlarınız

1. Sinoplu

Gezenbilir Ankara Grubu

Ynt: Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Ad - Soyad: Kemal Arslanoglu Doğum Tarihi ve Yeri: 1969 - Ankara Memleket: Sinop Semt: Çayyolu İlgi Alanı: Keşif, doğa, arkeoloji, müzik.

2. Sinoplu

XJ mi?.. ZJ mi?.. Neden?..

Ynt: XJ mi?.. ZJ mi?.. Neden?.. İmzan dikkatimi çekmemiş ama orijinal paragrafın en can alıcı cümlesi konuya başka bir yoruma gerek kalmadan net bir şekilde noktayı koymuş.
  3. Sinoplu

XJ mi?.. ZJ mi?.. Neden?..

Ynt: XJ mi?.. ZJ mi?.. Neden?.. Wikipedia da xj ler hakkında buraya daha önce yapılmış alıntılara ek olarak gözden kaçmış şu paragrafı da eklemek isterim. Henüz çiçeği burnunda bir xj sahibi olmamın bu paragrafı örnek göstermemle peki ilgisi de yok. Ben sadece Automobile Magazine dergisi...

4. Sinoplu

Araç Tercihi İçin Yardım Lütfen ?..

Ynt: Araç Tercihi İçin Yardım Lütfen ?.. Teşekkürler, darısı başınıza
  5. Sinoplu

Ynt: Araç Tercihi İçin Yardım Lütfen ?.. Evet dün itibarıyla res,mlerdeki arabayı aldım. 11750 TL ödedim. Servis kayıtlarının da gösterdiği gibi araç orijinal 207 bin Km de. 88 model limited olmasına ragmen kazasız ve orijinal boyalı. İkinci sahibinden aldım. Cruise control dahil herşeyi...

6. Sinoplu

Ynt: Araç Tercihi İçin Yardım Lütfen ?.. Sonunda aradığım arabayı buldum, işte resimler!

7. Sinoplu

Ynt: Araç Tercihi İçin Yardım Lütfen ?.. Evet kaza ilk sahibindeyken olmuş, sigorta şirketi de aracı tamir ettirip satmış. İkinci sahibinin de olaydan haberi yoktu.
  8. Sinoplu

Ynt: Araç Tercihi İçin Yardım Lütfen ?.. Heyecanla almak üzere karar verdiğim araç malesef hayal kırıklığı yarattı arkadaşlar. http://www.sahibinden.com/explorer_limited_4_0lt_v6-96WQQaXQQ16367694WQQpXQQdisplayitem linkindeki araç ile sahibiyle konuştum. Araç hakikaten 10 numara temizlikte...
  9. Sinoplu

Ynt: Araç Tercihi İçin Yardım Lütfen ?.. Düşünce ve tavsiyeler için teşekkürler. Sanırım kararımı vermek üzereyim. 97 Blazer 16000 TL istiyordu ama masraflıydı, 97 model cherokee 15500 TL istiyordu, lpg ruhsata işli, muayenesi gecerli, lastikleri yeni fiyatı uygun ve muayyer bir araç olarak...

10. Sinoplu

Herkese merhaba, yeni bir araç alacağım fakat çok kararsızım. 16-17 bin tl bütçem var. Tecrübeli arkadaşlardan bilgi paylaşımı ve tavsiye istiyorum. 1. Kullanım amacım, ailecek doğa ve yol dışı gezilere katılmak, işe gidip gelirken kullanmak, uzun yolculuklarda konforlu seyahat etmek. 2...

11. Sinoplu

Bisiklet Alacağım ve Tavsiyelerinizi Bekliyorum

Ynt: Bisiklet Alacağım ve Tavsiyelerinizi Bekliyorum Hidrolik çalışan disk frenlerin yağmurda ve hızlı inişlerde o kadar fark ediyor ki, aldığınıza memnun oluyorsunuz. Tabii daha önce dediğim gibi uzun araştırmalardan sonra o fiyata alınabilecek en iyi bisikletin salcano ng 303 srd olduğunu...
  12. Sinoplu

Bisiklet Alacağım ve Tavsiyelerinizi Bekliyorum

Ynt: Bisiklet Alacağım ve Tavsiyelerinizi Bekliyorum Merhaba, 2 ay once linkteki bisikleti aldım ve şimdilik çok memnunum. Fiyat perfomans açısından çok tatmin edici. Agırlığı 13,5 kg ve oldukça iyi kalitede donanımı var. Düşünebilirsiniz. http://www.salcano.com/productDetail.aspx?pId=27

13. Sinoplu

Avusturya ya da Mısır Menşeili Cherokee Hakkında Yardım Lütfen

Ynt: Avusturya ya da Mısır Menşeili Cherokee Hakkında Yardım Lütfen Aydınlatıcı bilgiler için çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz gerçekten. Bu durumda almayı düşündüğüm1997 model ZJ araç için tereddütüm kalmadı. Bir mekaniğe baktırıp mevcut aracımla takas etmek için daha fazla zaman...
  14. Sinoplu

Ynt: Avusturya ya da Mısır Menşeili Cherokee Hakkında Yardım Lütfen Hmm Peki emin olan ya da bilen var mı acaba?
  15. Sinoplu

Arkadaşar herkese iyi bayramlar ve merhaba! Adım Kemal, Ankara'da oturuyorum, Alfa Romeo aracımı satıp 1997 model Grand Cherokee 5.2 limited alacağım. Daha önce arazi aracı kullandım. Suzuki Vitara 3 ve 5 kapı, Opel frontera 3 kapı vs gibi. Daha önce American da kullandım (84 third gen trans am...

16. Sinoplu

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Arkadaşar herkese iyi bayramlar ve merhaba! Adım Kemal, Ankara'da oturuyorum, Alfa Romeo aracımı satıp 1997 model Grand Cherokee 5.2 limited alacağım. Daha önce arazi aracı kullandım. Suzuki Vitara 3 ve 5 kapı, Opel frontera 3 kapı vs gibi. Daha önce American da...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,938
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri