Arama sonuçlarınız

1. veteran

110 ile tekrar aranizdayim

Ynt: 110 İle Tekrar Aranizdayim ben yerinde olsam, yükseltme güzel jant lastik tek kabin olarak kapatıp, arka havuzu olduğu gibi bırakır tam manasıyla kamyonet yapadım. barları da ona göre tekrar dizaynm ederdim. tente kısmıyla hiç uğraşmazdım. hayırlı uğurlu olsun tekrardan bu arada

2. veteran

Hayaller Gerçek Olunca...

Ynt: Hayaller Gerçek Olunca... spacer ve jant ciddi olarak defender in görünüşünü değiştiriyor hayırlı uğurlu olsun:)
  3. veteran

235 85 16 Cooper Stt 4 Adet Satılık

üretim yılı 2011 olmalı ya da 2010 tam emin değilim. 20 bin km civarı kullanıldı yarık kesik yok 1 tanesinde tabandan yama vardı sanırım ona da bakarım bugün. 4 adet pazarlıksız 550tl pazarlıklı 675tl elden kadıköy/göztepe tarafında teslim edebilirim.

4. veteran

Defender yükseltme

Ynt: Defender Yükseltme nejat abi senin ki sağdaki mi soldaki mi peki?
  5. veteran

Defender yükseltme

Ynt: Defender Yükseltme allah allah ben gördüm ince duruyordu mesela çok hoşuma gittiydi...

6. veteran

Lastik Defender Yazılı Jant

Ynt: Lastik Defender Yazılı Jant spacersız takarsan jant gobeklerini takamıyorsun diye kalmış aklımda benim

7. veteran

Lastik Defender Yazılı Jant

Ynt: Lastik Defender Yazılı Jant 5 jant 2500 tl mi? yanlışlık vardır. lastiklerle filandır herhalde?
  8. veteran

Defender yükseltme

Ynt: Defender Yükseltme abi senin extremelerin ebati nedir peki? 35 deme bana?!
  9. veteran

Alınık Defender Teneke 4 Adet Jant

Ynt: Alınık Defender Teneke 4 Adet Jant yok abi düşünmen yeter, senden alırım acelesi yok zaten

10. veteran

Hudoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi heh işte benim de aklımda kalan oydu da ordan şansımı deniym dedim..

11. veteran

Hudoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-sj410-muayeneli-temiz-175220052/detay/ arkadaşlar selam sizlere bir sorum var bu aracı bi arkaşadım için düşünüyoruz da, hudoff uyesi biri miydi sahibi ya da aklımda mı öyle kaldı acaba benım??
  12. veteran

Alınık Defender Teneke 4 Adet Jant

Ynt: Alınık Defender Teneke 4 Adet Jant abi görüştük de sırf jantlar için, kargo işi var ankaradan... Doğan abi yardımcı olacak sanırım:)

13. veteran

Defender 110 Alma Arefesindeyiz. Benzinli (lpg) Mi ? Dizel (td Veya Tdı Bulmak Çok Zor Bütçe Malum)

Ynt: Defender 110 Alma Arefesindeyiz. Benzinli (lpg) Mi ? Dizel (td Veya Tdı Bulmak Çok Zor Bütçe Malum) Mi ? bauhausta günlük olarak dah, kiralayabilirsiniz amma velakin depozito filan alıyorlar gunluk kira bedeli hariç
  14. veteran

Defender 110 Alma Arefesindeyiz. Benzinli (lpg) Mi ? Dizel (td Veya Tdı Bulmak Çok Zor Bütçe Malum)

Ynt: Defender 110 Alma Arefesindeyiz. Benzinli (lpg) Mi ? Dizel (td Veya Tdı Bulmak Çok Zor Bütçe Malum) Mi ? o göğüs kısmına izolasyonu o cepheden değil demotor iç tarafından yapılmamışsa yaparsanız daha faydalı olur diye düşünüyorum. onun dışında plan program gayet güzel. kolay gelsin:)
  15. veteran

Ynt: Defender 110 Alma Arefesindeyiz. Benzinli (lpg) Mi ? Dizel (td Veya Tdı Bulmak Çok Zor Bütçe Malum) Mi ? diff havalandırma onlar aman çıakrtmayın su seviyesi üstüne çıkartmak için onlar orjinaldir yani. sametten aldınız sanırım hayırlı olsun:) bu arada izolasyon yaparken dikkat ön...

16. veteran

4-5 Bin Liraya Lada Niva Alınırmı

Ynt: 4-5 Bin Liraya Lada Niva Alınırmı aracınızın takibimde benim de daha doğrusu bi arkadşımın:) benim sormak istediğim şu tavanda yandan fotoda belli olan dalgalanmanın sebebi nedir?
  17. veteran

LR Defender İlginç ve Beğendiğim Fotolar

Ynt: Lr Defender İlginç Ve Beğendiğim Fotolar ....
  18. veteran

LR Defender İlginç ve Beğendiğim Fotolar

Ynt: Lr Defender İlginç Ve Beğendiğim Fotolar 2 tane de ben atim. çorbada tuzumuz olsun:)

19. veteran

Traktör Dedi Ya La!

Ynt: Traktör Dedi Ya La! bambaşka dünyalar umut başkan:D ne düşündüğünü cidden merak ettim
  20. veteran

Traktör Dedi Ya La!

Ynt: Traktör Dedi Ya La! civicten sonra tecrüberlinizi alabilir miyiz?:)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,715
Kaydolan Son Üyemiz
Turker.E

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri