110 ile tekrar aranizdayim

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan oguzhan3434 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 95
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,883

Ynt: 110 ile tekrar aranizdayim

Bugun muaynesi yapildi satis alindi.0-110 km arasi gidisat super ayna mahuriti sebebiyle kalkis guzel fakat son hiz bu kadar gibi.yeni rektsfiye olmus arac son sibop ayarlarini yaptirdiktan sonra daha da hizlanicagi soyleniyor.bu ivmelenme 3500dd yi gecmeden gayet tatmin edici.normalde 5000dd da vites degistirirdim bunda oyle bi ihtiyac olmuyo gidisatini cok begendim.eski defenderim ile arasindaki en bariz fark hidrolik direksiyonu.biraz garip geldi bana ince lastikler var (205/85 ) yine de zor donuyo gibi eski aracimda 33inch lastik vardi 285/75/16 pamuk gibiydi.pazartesi gunu baktiricam artik

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu arada arac gonullu itfayeci araci uzerinde kirmizi flasorler
Siren
Am/fm telsiz var :smiley: polis kanallari itfaye ambulans hepsini dinleyebiliyorum :smiley: hepsi yuklenmis zamaninda :smiley:)

ImageUploadedByTapatalk1411676807.689507.jpg

Ynt: 110 İle Tekrar Aranizdayim

Bence buna yapacak birşey yok gayet iyi görünüyor. Hayırlı olsun.

Hidrolik bende de yok biliyorsun. Çıkma bulursan ne ala ama güncel fiyatlar pek iç açıcı değil. Gaye de 3600 ve Ataland 2600 full seti. O yüDen 165/75/16 yı hidroliksiz kullanıyorum :smiley:

ibrahim_ipek' Alıntı:
Hayirli olsun abi . Kazasiz belasiz binersin ins ... bu gonullu arac isini nasil yapiyoruz

ibrahim IPEK
istanbulda pek ilgilenmiyorlarmis isin acikcasi.bu abi kocaeli belediyesinden gonullu itfayeci arabaya ait 2 tonluk basincli su tanki 5 adet tup vs adama zimmetli galiba acil durumda yukleyip gidiyo gibi anlatti.3 haftalik egitimi var sonrasinda istanbulda sadece belge veriliyor.kocaelinde resmi kimlik.avantaji su;
Saglik sigortasi yapiliyo
Olay sonrasi aracin hasari kademede tamir ediliyor.
Bide o gun yaktigin benzin mazot yemek icicek vs
Bide hayat kurtariyosun en onemlisi de bu bence.

bencede en önemlisi vatandaşa hizmet etmek . bu araçlarla becerebilirsek yardım etmek boynumuzun borcudur. En yakın zamanda afad'a gidip görüşecegım bu konuyu

O konu ile ilgili ben itfaye ile gorustum acikcasi pek umursamadilar.bu isler kocaelinde daha resmi,gonullu vatamdaslara otoparklarda indirim vs gibi firsatlar yapiyorlar tesvik edici herseyden once.istanbulda oyle birsey yok pek gonullu insanlara sicak bakmiyorlar.ben gittigimde : gardasim belediyenin internetine bak varsa var yoksa yok bosver bu isleri dedi cahil adam.burdan bir grup kursak gonullu arkadaslarla toplansak gitsek elimizden gelen yardimi yapsak telsizci arkadaslar bize haber verse

Birde siz başımıza iş açmayın demiş kısaca. Yazık. O konuyla ilgili bir çalışma vardı aslında ama şu an yoğunluk dolayısı ile tozlu raflarda. :(

ben yerinde olsam,
yükseltme
güzel jant lastik
tek kabin olarak kapatıp, arka havuzu olduğu gibi bırakır tam manasıyla kamyonet yapadım. barları da ona göre tekrar dizaynm ederdim. tente kısmıyla hiç uğraşmazdım.

hayırlı uğurlu olsun tekrardan bu arada

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR