Arama sonuçlarınız

1. N

Lada Niva Lastik Önerisi?

Scorpion™ ATR - Araba Lastiği | Pirelli

2. N

Pirelli Scorpion ATR Yakıt: E Yağmur: C Ses: 71 dB
  3. N

2018 itibariyle ülkemize gelen Niva-Urban modellerinin hepsinde standart fabrikasyon olarak; Pirelli Scorpion ATR 185/75/R16 Lastik 4 Mevsim (M+S) (%50 asfalt %50 offroad)

4. N

Aldım Alıcam

dağta, taşta, arazide.. fayda/masraf olarak daha iyisi yok :)
  5. N

Aldım Alıcam

2010'un yarısı eski tip, yarıdan sonra ufak tefek değişiklik/iyileştirme yapıldı.. Göstergede dijital kısım olanlar sonra çıktı.. bilginiz olsun..

6. N

Lada Niva Aksesuar Sorunu

Nivadan başka parçası bol ve ucuz başka bi 4x4 ya vardır ya yoktur.. aksesuar dahil.. :)

7. N

Lada Niva Aksesuar Sorunu

ladacı.com ve nivacı.com burda epey bişe var.. orjinal tavan-yan-ön koruma için mümessil SEVER OTO: 0232 461 27 28 (pbx) 0850 305 52 32 (LADA) severoto@severoto.com.tr
  8. N

Lada 4x4 Urban/5 Kapı İlk Deneyimler

Lada 3 Kapı Urban, 2019 yılında Alman dergisi AUTOBILD tarafından küçük SUV sınıfında, fiyat ve performans bakımından 1. seçilmiştir. Tebrikler Lada! *** Araç meselesi daha çok NE beklediğinle ilgili bişe.. Aşırı Lüks-konfor-teknoloji dersen Nivadan uzak dur.. ama korkusuz dere tepe dolanmak...

9. N

dediğim gibi 2008-2011 arası 2007 model tek kapı Nivaya (onuda sıfır ayarındayken almıştık) dere tepe bindik.. Erzurum-Bayburt gibi kışın EN sert geçtiği yerlerde ZİNCİRSİZ ana yolları değil köy yollarında gezdik.. kar değil BUZun üstünde kendi rus malı 4 mevsim lastiklerle yine zincirsiz...

10. N

kendim yapmaya çalışayım bi ara :) bahsettiğiniz kanallar hakkında bilgim yok.. --- bu arada LPG gaz bitiyor uyarısı "son kalan ışığın sürekli yanıp sönmesi" şeklindeymiş.. gaz bitince sesli uyarı başlıyor.. yeni fark ettim..
  11. N

Gelellim şimdilik tespit edebildiğim eksik/noksan/kusur veya şöyle olsa daha iyi olurdulara; -LPG tankının yeri süper, 10 numara eskiden ecnebi sitelere bakar bakar bizde niye bu tankı buraya koymazlar derdim.. LAKİN 35 litre tank yaz şartlarında şuan için en son 29,5 litre AYGAZ gaz alıyo...

12. N

Bu arada aracın son hızı 140 km.. eski 2007 tek kapı ile bu hıza nerdeyse hiç çıkamamıştım.. 100/120'den sonra hiç güven vermiyordu zaten.. bunda 140 ile bile gayet dengeli bi gidiş var.. tabi yakıt ciddi artıyordur.. orası kesin.. --- Üstünde Pirelli Scorpion 4 mevsim lastik var.. %50 şehir...
  13. N

Tek kapıya izin var, 5 kapıya yok gözüküyo.. oysa Rusyadaki kendi sitesinde ayrım yok.. 300/600 kg izin var.. eskiden 1500 kg diye var diye hatırlıyom.. ayrıca Nivaya uygun çeki demirinin kapasitesi de 1900 kg.. Ankarada olmayacak gibi İstanbulda bi yer bulduk.. sil baştan proje vs hepsini...
  14. N

Dün PedalBOX denemesini tekrar yapıp aldık.. /Ankara/Çankaya-SONAX'dan 1250 tl) Garip ama gerçek çok dik rampada cihaz devre dışındayken nazlı çıkan araç devreye girince ciddi şekilde iyileşiyo.. Lakin yetkili bayideki kişinin demesine; tüm araçlarda aynı etki fark olmuyormuş.. genelde az çok...

15. N

Dün PedalBox Plus diye Alaman malı bi cihaz test ettik.. gaz pedalına anında takılıp sökülen minicik bişe.. Hayret edilecek kadar gaz tepkisini iyileştirdi.. Uzun saşe Niva, kısaya göre; 50 cm uzun 140 kg ağır buna rağmen ve LPG ile test etmemize rağmen.. tek kapı benzinli Niva gibi gitti...
  16. N

Zavoli LPG ile Lada arasındaki anlaşma ile garantili LPG montajı var. Üstünde brüt 35 litre (net 29-30 litre) arka tabanın altına gizli tank var. Lada için özel proje ve montaj. Farlar eskisi gibi zayıf. Güçlendirip ek beyaz sis farı taktık ön tampona.
  17. N

-araç TEK kapı nivadan 50 cm daha uzun -bagaj ve arka koltuk diz mesafesi çok iyi -ses ve titreşim meselesi çok iyileştirilmiş

18. N

İzmir'de bayideki ilk hali..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,715
Kaydolan Son Üyemiz
Turker.E