Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Arka Cam Amortisörü Frontera 1998
eyvallah ustad.bende tam ordan aldım hakikatten güvenilir bir site tam isteğim gibi gönderdiler sağolsunlar.sanada teşekkür ederim okadar üye var burda bir kişi bile ilgilenmedi senden başka cansın eskişehirde bi işin olursa başüstüne saygılarımla
Ynt: Arka Cam Amortisörü Frontera 1998
eyvallah ustad.bende tam ordan aldım hakikatten güvenilir bir site tam isteğim gibi gönderdiler sağolsunlar.sanada teşekkür ederim okadar üye var burda bir kişi bile ilgilenmedi senden başka cansın eskişehirde bi işin olursa başüstüne saygılarımla
selamün aleykum arkadaşlar...ben eskişehirden ümit şensoy.1998 2,2 frontera aldım.arka bagaj amortisör bulamıyorum kaç bar olduğu yada kaç agırlık olduğu nasıl söyleyip bulurum parçayı götürüyorum aynı ebatta veriyorlar ama cam kapak kapanmıyor.bi yardımcı olursanız...
Ynt: Gezenbilir Eskişehir Grubu
selamün aleykum arkadaşlar...ben eskişehirden ümit şensoy.1998 2,2 frontera aldım.arka bagaj amortisör bulamıyorum kaç bar olduğu yada kaç agırlık olduğu nasıl söyleyip bulurum parçayı götürüyorum aynı ebatta veriyorlar ama cam kapak kapanmıyor.bi yardımcı...
Ynt: Frontera Jant * Satılık
selamün aleyküm ustad...jant ve lastikler halen duruyorsa bu adresten iletişime geçelim.saygılarımla.. fesbuk::ümit şensoy yaz