Arama sonuçlarınız

1. gencay

VW T5 Camper Projem için Yardım Görüş ve Önerileriniz?

Ynt: 20 Sene Sonra Sıfırdan... Tabii buzdolabi adam akilli bir dolap olmali 12 volt falan olmaz en iyisi yasam akusuyle 220 volt birsey yerli maari uygun aslinda kayseride ve manisada imal edilenler var ancak arcelikin ofis dolabida olabiir tabii olculeri size uygun duserse fiyatlar da...

2. gencay

Ynt: 20 Sene Sonra Sıfırdan... degerli cappu,sac koydugunuzda isi ve ses yalitimini iyi yaparsaniz ki emek isteyecek ozaman olur ,ama marin kendi basina isi ve sese karsi son derece dogal ornegin benim VW zemini sac ve ustune orjinal izalaosyonu ve halisi var ancak ben yine ahsap turevi sert...
  3. gencay

Ynt: 20 Sene Sonra Sıfırdan... merhaba arkadasim cappu,aslinda marin kontrplak(kavak) olmamak kaydiyla bence olumlu bir alternatif esneklik,icerdeki iklimin ve sesin izalosyonu bakimindanda iyi olur dayaniklilik bakimindanda sacdan geri kalmaz elbetteki suyla temasina yinede dikkat edilmeli...

4. gencay

Ynt: 20 Sene Sonra Sıfırdan... Erdal Bey ne oldu camper sevdaniz:))) bir haber yok sizden aslinda benden de cok bir havdis yok cunku bayagi bir sezonun rehavetine kaptirdim gorusmek dilegiyle..,
  5. gencay

Ynt: 20 Sene Sonra Sıfırdan... Merhaba Yagfess once ilgine tesekkurederim bendeki mekanizma GAVAS malum uzere bir cek yat yapacagim(T5 VW icin) nasil bir proje dusuyorsunuz bunu bilmek isterim tesekkurederim gorusmek uzere hoscakalin.

6. gencay

Ynt: 20 Sene Sonra Sıfırdan... Merhaba Bartek,T5 koltuklari ..koltuk sabitleme yuvalari yerde sabit ancak koltuklari istediginiz zaman cikartip takabilecek bir mekanizmasi var ancak sorunuzun amacinda su da anlasiliyorsa (o yuvalar istenilen yere konulabilirmi?) sanirim orjinali olan yerden...

7. gencay

Ynt: 20 Sene Sonra Sıfırdan... Merhaba Yagfess arkadasim ,elbette memnun olurum iginizi bekliyorum simdiden tesekkurler..
  8. gencay

Ynt: 20 Sene Sonra Sıfırdan... Merhaba Erdal Bey,bende sizinle tanistigima cok mutlu oldum .Bahsettiginiz gibi bu site dahada buyuk bir aile olma yolunda dolu dizgin gidiyor...bense paylasmanin guzelligini diger arkadaslarim gibi yasiyorum iste... bilirisiniz elden geldigi kada,r ama suphesiz...
  9. gencay

Karavan Yapımı Hakkında Öneriler

Ynt: Karavan Yapımı Hakkında Öneriler Tamam sevinirim.. zaten Varol motele geleceksiniz bende seytan sofrasi yolundayim mumkun olabilir diye dusunuyorum gorusmek umuduyla...Aliagadaki imkani bana sundugunuz icin cok tesekkkurederim ayrica.

10. gencay

Ynt: Karavan Yapımı Hakkında Öneriler Sevgili alonewolf,icten bilgini benimle payastin bundan cok memnun oldum dolayyisiyle cok tesekkurederim madem AYvalika geliceksiniz gorusmekde isterim ayrica Aliaga daki hirdavatcilardan bahsetmisisniz bu benim icin cok mumkun o anlamda Izmire gittigimde...

11. gencay

Ynt: Karavan Yapımı Hakkında Öneriler tekrar merhaba alonewolf,ben zevkle ve buyuk istahla basladigim bu kaynak isi beni cezbetti hatta evimin 60mt bahce duvarari ferforje sini yaptim,ancak ondan sonra kucuk tasarimlar heykelcikler filan derken detaylarda daha ince hassas kaynaklar gerekti ama...
  12. gencay

Ynt: Karavan Yapımı Hakkında Öneriler Merhaba Alonewolf,ben wirewelding makinalarala iglieniyorum ,bunlarla ilgili bilgilenmek istiyorum ben sadece kucuk islerde kullanacagim bu capta bir makine ne olabilir?zira bu elektro kaynakla cok verimli duzgun seyler cikaramiyorum simdiden...

13. gencay

Ynt: 20 Sene Sonra Sıfırdan... Merhaba Ugur bey, tlf numaranizi aldim bugun sizi arayacagim gorusuruz su an sabah 7;00 henuz uyanmamis olabilirsin oglene dogru arayacagim bye..
  14. gencay

Ynt: 20 Sene Sonra Sıfırdan... Sevgili Ahmet, elbette kizmadim ancak biraz icerledim soyleki;her ne adina olursa olsun kisilerin umutlarini ,heveslerini defaten engellemek, kesmek hos degildi( bir profilin kac mm oldugunu bilecek bilgin yoksa otur ,hic heveslenme bu islere) buna yakin bir cumle...
  15. gencay

Ynt: 20 Sene Sonra Sıfırdan... Levent bey ,oncelikle acil sifalar diliyorum gecmis olsun.elbetteki sagligimiz onemli onsuz yola devam edemeyiz benim cephede cekyat malzemelerini aldim ancak misafirler gelen gidenlerimiz oldugundan malum tam sezondayiz dolayisiyle bende kendimle bas basa...

16. gencay

Ynt: 20 Sene Sonra Sıfırdan... Merhaba arkadasim Taiga:))) umarim iyisinizdir havalar oldukca sicak, bende calismalari aksama birakmak istiyorum ancak yine de sezon cok sicak basladi.Gondermis oldugunuz kitapdan evet haberim var ancak eylul ayinda ABD gidecegim onu edinmek istiyorum bir de...
  17. gencay

Ynt: 20 Sene Sonra Sıfırdan... Degerli meslekdasim sizinle tanismaktan bende cok mutuluk duydum,ayrica VW ilgili arkadasinizida bana bilgi bakimindan onermeniz buyuk zarafet tesekkurederim elbette memnuniyetle kabul ederim zira ben aracimi yoluna sokmaya caisiyorum sanirim buyuk faydasi olur...
  18. gencay

Ynt: 20 Sene Sonra Sıfırdan... Tlf larimi gonderdim umarim elinize ulasir gorusmek dilegiyle..

19. gencay

Ynt: 20 Sene Sonra Sıfırdan... Ugur bey ,sizden bir haber cikmadi Ayvalika gelecektiniz programda bir aksamami cikti bilgilendiriisen sevinirim selamlar Gencay.
  20. gencay

Ynt: 20 Sene Sonra Sıfırdan... Levent arkadas,nasil gidiyor calismalar hangi ilerlemelerdesin belkide bitirmissindir sen:)) vallahi ben daha cekyat olayinin malzemelerini adim henuz daha basliyamadim malum yaz sezonu gelen giden derken zaman buamadim simdilik sana kolay gelsin.Gencay

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,986
Kayıtlı Üye Sayımız
166,733
Kaydolan Son Üyemiz
kayin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri