Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Askerliğimizi Nerede Yaptık? Hangi 4x4'ler Vardı? Maksat Geyik!
hocam , ben Tunceli - Nazimiye'deydim. Unimog ve Land vardı bol miktarda ama ben zpt lere razıydım valla. Genelde yürürdük.
Ynt: Tatilde Nerelere Gittiniz, Neler Yaptınız? :)
Kemer Limak Limra'ya gittim. 1 hafta kafa dinledim. evet bir gezi outdoor v.b. forumu için çok tatminkar bir cevap değil biliyorum ama yalan söylememi istemezdiniz değilmi... sevgiler
Ynt: İlginç Bir İş Başvurusu
adam herşeyden önce ( ki gerçekten yaşanmış bit hikaye ise ) dürüst davranmış ve haketmiş. Umudunu Kaybetme adında bir film var. Will Smith oynuyordu yanılmıyorsam. onun iş görüşmesine gittiği ortam ve verdiği samimi cevaplar geldi aklıma. sonuç olarak , şaşırmadım...
Ynt: Dikkatinizi Ölçün!.
benden önceki kanıtlı mesaj size aitmiş , fakat üzgünüm ben sizin gibi böyle resmedemem , dolayısı ile kanıtlayamam. öğrenince bi dha deneriz ama öncesinde iki duble rakı içmem lazım konsantrasyon için.selamlar
Ynt: Stres Atmak İsteyen Var mı?...
ya adamda hiç tahribat yok, anlamadım ben , ilk ben tokatlamadım ki ya , manda derisi gibi olmuş adamın yüzü , bişey işlemiyo :(
Ynt: Hayatı Iskalama Lüksün Yok Senin..
Otobiyografi
1902'de doğdum
doğduğum şehre dönmedim bir daha
geriye dönmeyi sevmem
üç yaşında Halep'te paşa torunluğu ettim
on dokuzumda Moskova komünist üniversite öğrenciliği
kırk dokuzumda yine Moskova'da Tseka-Parti konukluğu
ve on dördümden...
Ynt: Fotoğrafçılık Bölümü Tanışma Platformu
Selam , birkaç gün önce katıldım aranıza.İsmim Vuslat.Bursa da yaşıyorum. 2 adet compack makinem var. HP Photosmart M417 ve Canon IXUS 860.
İnşallah kısa vadede bir SLR satın alabilirim.Bu konuda çalışmalarım devam ediyor. Ayrıca bir Samsung VPD375...
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Benden sonra intikal eden tüm arkadaşlara hoş geldiniz diyorum.Sefalar getirdiniz. Güzel şeyler paylaşmak umuduyla...
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Selam , ismim Vuslat. Bursa'da yaşıyorum. İşim gereği çok fazla şehirlerarası seyahatim oluyor. İyi kötü 2 tane fotograf makinem var ve birşekilde karşıma çıkan ve zamana inat yolumu değiştiripte kafama taktığım bir yere gidersem eğer bol bol fotograf...