Tatilde Nerelere Gittiniz, Neler Yaptınız? :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sevda Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,013

sevda

Ana Kamp
Selam arkadaslar,malumumuz yaz,tatil sezonu ve bir cogumuz tatile gidip dondu (onlardan biride ben,sizi bilmem ama ben her yil tatil donusu,keske simdi gidiyor olsaydim diye geciririm icimden,ama gidilmistir ve hatta donulmustur bile artik yapilacak bisey yoktur :( tabi icimizdeki bazi sanslilar gibi ikinci bir tatil sansi yoksa eger ;) :D ) kimileride su siralar gidecekleri tatilin heyecani icindedirler....Tabi en sansli kesim,tamda suanda tatilde olanlar 8) :eek: ;D
simdi ben istiyorumki,eger sizlerde katilirsaniz yaptigimiz tatilleri burada paylasalim;nerelere gittik neler gorduk,azmi begendik,cokmu mutlu donduk,hani bilelimki notlar alalim birdahaki tatil sezonuna yada ic gecirelim neden biz akil edemedik boyle bit tatili diye,hatta biraz kiskanalim bile :p ama inaniyorumki yine guzel seyler paylasacagiz bu baslik altindada...

Bende bahsedecegim yaptigim tatilden,cunku cok guzeldi,cok yol katetmek durumunda kaldik ama cok yer gorduk ve cok yeni yer kesfettik.zaman zaman yorulduk ama yinede tatil bittiginde ayni yollari yine ayni heyecanla;kontak kapatmadan tekrardan gitme istegimiz vardi ;D ama en ilginc anlarindan biri benim icin,yol guzargahinda biryerde internet cafe arayip ve de bulup buralarda bir Gezenbilirci varmi diye arastirmamiz oldu,oralarda bulamadik ama Guzelcamlida bir Gezenbilirci bulduk ve hep birlikte guzel bir gun gecirdik :smiley: Tesekkurler

Etiketler
Ynt: Tatilde Nerelere Gittiniz, Neler Yaptınız? :smiley:

Sevda Hanım Başlık silinip gitmesin diye :smiley:

Taitilde uğradığım Yazılı kanyon gezisi fotoğraflarımı bir başlık altında topladım. Link: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=16044.0

Kemer Limak Limra'ya gittim. 1 hafta kafa dinledim. evet bir gezi outdoor v.b. forumu için çok tatminkar bir cevap değil biliyorum ama yalan söylememi istemezdiniz değilmi... sevgiler

nereye gittiğimiz kadar ne yaptıgımız da önemli,limak limrad hvuz başından ayrılmadık mı yoksa cevre gezisi mi yaptık?

Biz İzmir'de yaşıyoruz.
Emekliyiz. Dolayısıyle tatilimiz 10 Nisan 2008-14 Kasım2008 aralığında yedi ay kadar süren kısacık (!) bir geziydi. Foça'dan başlayıp, Çanakkale, Balıkesir, Gemlik üzerinden Çınarcık, Yalova,Sakarya- Karasu, sahilden Bartın.. Oradan içeriye bir girişle Karabük, Safranbolu..Sonra tekrar Bartın, Amasra.. Cide, Ayancık, Sinop.. Gerze ve Boyabat.. Merzifon, ........Amasya, Turhal,Tokat..Niksar üzerinden Ünye, Ordu.. Bulancak,Giresun.. Tirebolu,Trabzon,Rize ve Sarp... Trabzona dönüşle Gümüşhane,Sivas, Kayseri, Niğde, Aksaray..Nihayet Tarsus ve Akdeniz.. Mersin, Anamur, Alanya, Antalya ... Kemer, Finike, Kaş, Kalkan, Fethiye, Marmaris.. Datça.. Gökova'dan Bodrum, Turgutreis.. veeee İzmir.. :D
Bu arada Karabük'ten Bolu ve Abant, Gümüşhane'den Bayburt, Rize'den Tortum ve Erzurum.. Ayrıca Karadeniz yaylaları var.. :eek:
Gezi güzergahımız bu.. Neler yaptığımıza gelince....... Vazgeçtim.. Yeterince başınız döndü, değil mi? Benim gezerken değil de şimdi yazarken başım döndü..
Görüşmek üzere..

Bornovalı' Alıntı:
Biz İzmir'de yaşıyoruz.
Emekliyiz. Dolayısıyle tatilimiz 10 Nisan 2008-14 Kasım2008 aralığında yedi ay kadar süren kısacık (!) bir geziydi. Foça'dan başlayıp, Çanakkale, Balıkesir, Gemlik üzerinden Çınarcık, Yalova,Sakarya- Karasu, sahilden Bartın.. Oradan içeriye bir girişle Karabük, Safranbolu..Sonra tekrar Bartın, Amasra.. Cide, Ayancık, Sinop.. Gerze ve Boyabat.. Merzifon, ........Amasya, Turhal,Tokat..Niksar üzerinden Ünye, Ordu.. Bulancak,Giresun.. Tirebolu,Trabzon,Rize ve Sarp... Trabzona dönüşle Gümüşhane,Sivas, Kayseri, Niğde, Aksaray..Nihayet Tarsus ve Akdeniz.. Mersin, Anamur, Alanya, Antalya ... Kemer, Finike, Kaş, Kalkan, Fethiye, Marmaris.. Datça.. Gökova'dan Bodrum, Turgutreis.. veeee İzmir.. :D
Bu arada Karabük'ten Bolu ve Abant, Gümüşhane'den Bayburt, Rize'den Tortum ve Erzurum.. Ayrıca Karadeniz yaylaları var.. :eek:
Gezi güzergahımız bu.. Neler yaptığımıza gelince....... Vazgeçtim.. Yeterince başınız döndü, değil mi? Benim gezerken değil de şimdi yazarken başım döndü..
Görüşmek üzere..
ooon maşallah darısı başımıza

kısacık tatil yapmaya daha vaktim var,ama kısa tatiller yapmaya çalısıyorum...kurban bayramında dalmak ve gezmek için tayland phuket adasına gittim

Gönlünüzce, içinize sinerek yapılan kısa bir tatil herşeye bedeldir.. Önünüzde uzun yıllar, çok güzel tatiller olacak..
Herşey istediğiniz gibi olsun....

teşk ederim sizin ve hepimizin de
Bornovalı' Alıntı:
Gönlünüzce, içinize sinerek yapılan kısa bir tatil herşeye bedeldir.. Önünüzde uzun yıllar, çok güzel tatiller olacak..
Herşey istediğiniz gibi olsun....

tatilde tayland phi phi island (kumsal filminin cekildiği ada) we phuket e gttim inanılmaz bir doğa ve scuba diving cenneti hala tsunaminin izlerini taşıyo olsada gerek gece hayatı gerek tapınakları her köşesi ayrı güzelde herkse tavsiye ederim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,010
Kayıtlı Üye Sayımız
166,758
Kaydolan Son Üyemiz
yasayanefsane

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR