Arama sonuçlarınız

1. ccanlioglu

Duster Araca Bfgoodrich Lastik Ve Jant Uygulaması Ve Kampanya

Araçta yükseltme var mı?

2. ccanlioglu

Duster Araca Bfgoodrich Lastik Ve Jant Uygulaması Ve Kampanya

Merhabalar; Yokohama Geolander ATS bakındım ama galiba gelmiyormuş artık Türkiye'ye... Bulabileceğim yer hakkında bilgisi olan var mı? Şimdiden teşekkür ederim.
  3. ccanlioglu

Aracımı Yükseltmek Istiyorum Fakat Sorularım Var

İyi günler herkese; Var mı gelişme?

4. ccanlioglu

Cj5 Fiyatı Konusunda Yardım

Merhaba İyi seneler; biraz tuhaf bir fiyat olmuş... :cool::smiley:
  5. ccanlioglu

Komple Elden Geçmiş Cj 5

Merhaba; İyi Seneler. Fiyat bilgisi mümkün mü? İyi satışlar

6. ccanlioglu

Kasalı Tuzla Cj. Bilgilerinize Açım! :)

Merhaba; öncelikle hayırlı olsun, iyi günlerde kullanmak nasip olsun İnşallah. 1) Eğer boşluk yok ve düzgün çalışıyorsa krameyer direksiyona dokunma derim. Böylece motor çalışmasa bile rampa aşağı giderken direksiyonu rahat kullanırsın. Arazide ne zaman lazım olacağı belli olmaz. CJ8'imle motor...

7. ccanlioglu

Scout 800b Restorasyon Projem

Öncelikle kolay gelsin; bu yollardan geçtim çok sabır diliyorum :smiley: Kaportanızda çok sorun varmış gibi durmuyor ve gayet düz bür şase. Kaporta ve boya için bu kadar yüksek fiyatlar zikredince Siz; acaba aklınızda özel bir modifiye mi var? sorusu geldi aklıma... :) Eğer üstünü açık...
  8. ccanlioglu

Herkese Merhaba 5.2 Zj Sabah Geç Çalışma Sorunu

Merhaba, öncelikle akuyu kontrol ettirin sonra da buji ve kablolarını...
  9. ccanlioglu

Grand Cherokee Zj El Fren Problemi

İlginç, 31*10,5*15 lastikle hic sorunum olmuyor. Frencinizi değiştirin... ☺

10. ccanlioglu

4x4 Çekiş Sistemleri İle Alakalı Sık Sorulan Sorular

Ynt: 4x4 Çekiş Sistemleri İle Alakalı Sık Sorulan Sorular Ne oldu anlamadım? Aracın WSI ekranında "FULL TIME" yazısı hiç sönmüyor... Diflere baktık, jackları çıkardık temizledik würth'ledik ama nafile... Araç kasmıyor, sağ ekranda teker ışıkları yeşil ancak "FULL TIME" sönmüyor bilgisi olan var...

11. ccanlioglu

4x4 Çekiş Sistemleri İle Alakalı Sık Sorulan Sorular

Ynt: 4x4 Çekiş Sistemleri İle Alakalı Sık Sorulan Sorular "over drive" anlamına gelir, arazi şanzımanı ile bir alakası yok, ancak yüksek devirde vites atar araç seri olur çok yakar :) O/D off daha yumuşak ve ekonomik bir sürüş sağlar...
  12. ccanlioglu

Motorola Gp688

Ynt: Motorola Gp688 Merhaba; Motorola GP688 telsizi PMR kanallara ayarlamak için hardware ve software yardımı yapabilecek kimse var mı acaba?

13. ccanlioglu

Zj Grand Cherokee Skyjacker 3" Yükseltme Kiti

Ynt: Zj Grand Cherokee Skyjacker 3" Yükseltme Kiti Merhabalar; kit hala elinizde mi? toplamda kaça olur? gsm 0555 512 8585
  14. ccanlioglu

Modifiyeli en güzel kamyonet ve arazi aracı resimleri..

Ynt: Modifiyeli En Güzel Kamyonet Ve Arazi Aracı Resimleri.. Kolay gelsin; Kemer'de vardı bunlardan yanılmıyorsam 3 adet... Her yola gelir bir makine :D umarım gönlünüze göre olur. Bu arada bir müzik sistemi firması fuar için bunlardan birini hazırlıyor Antalya IŞIK Elektronikte...
  15. ccanlioglu

Zj 4.0

Merhaba; 1. Emniyet kemerlerinde bir sorun var... 2. Yakıt sarfiyatı; her nekadar alışkanlıktan Krş. hesabı konuşsakta sağlıklı olanı Litre hesabı takip etmek malum istasyondan istasyona pompa fiyatı değişmekte. Bir de böyle takip etmenizi tavsiye ederim... Keyifli sürüşler...

16. ccanlioglu

Zj 4.0

Ynt: Zj 4.0 Merhaba tekrar; memnuniyetle arkadaş listeme eklerim ilk fırsatta; 55 - 60 Krş yakıyor gidişe göre değişiyor Siz agresifseniz o da hırçınlaşıyor :D :D yakıt sarfiyatınde dikkat edilecek konu bu bence... Eğer LPG sistemini taktırmadan görüşse idik Prince önerirdim kesinlikle ama...
  17. ccanlioglu

Zj'ler Toplanıyor Mu ?

Ynt: Zj'ler Toplanıyor Mu ? Merhabalar bu konu ile ilgili ülkemizde yapılan bir şey var mı? Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.. C.C.
  18. ccanlioglu

Zj'ye Mercedes Dizel ???

Ynt: Zj'ye Mercedes Dizel ??? Jeep 2,7 mercedes diesel zaten kullanıyor diye biliyorum... Gerçi kullananlar pek memnun değil :) 2013 modellerde de Fiat 2.7 tdi kullanıyorlar... C.C.

19. ccanlioglu

Zj 4.0

Ynt: Zj 4.0 Hayırlı olsun; kazasız belasız kullanmak nasip olsun. Ben de de 1994 ZJ 4.0 Laredo var, aracıma aşığım :) Ancak bahsettiğiniz ses benimkinde de gelmekte, bazen "hah şimdi koptu" diyorum. Mafsallarda ve ıstavrozlarda boşluk var. Hepsinin elden geçmesi gerekiyor; önce kafa dengi, bu...
  20. ccanlioglu

1980 Cj 6 ÜntaşOto'da Doğuşu

Ynt: 1980 Cj 6 Üntaşoto'da Doğuşu Maşallah nazar değmesin... C.C.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,000
Kayıtlı Üye Sayımız
166,746
Kaydolan Son Üyemiz
bilicello

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri