Arama sonuçlarınız

1. lionehart

Araç Motoru Lastiğe Girdi!

Ynt: Araç Motoru Lastiğe Girdi! uretmeseler bile bizim türk aklı bağlantıları ters baglar yinede yapar

2. lionehart

Manuel Vinç

Ynt: Manuel Vinç takip
  3. lionehart

Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi takip

4. lionehart

İnegöl Dev Buggy Yapım Projesi

Ynt: İnegöl Dev Buggy Yapım Projesi güzel bir çalışma merakla bekliyorum fotoları
  5. lionehart

İşte Yeni Keçim Lada Niva Safari

Ynt: İşte Yeni Keçim Lada Niva Safari sağolun tesekkür ederim bilgi için

6. lionehart

Nissan Pickup 4x4

Ynt: Nissan Pickup 4x4 araç bir servise girsin bakacagız duruma ona göre bir seyler düşünecegiz artık

7. lionehart

İşte Yeni Keçim Lada Niva Safari

Ynt: İşte Yeni Keçim Lada Niva Safari çok güzel ve sabırlı bir çalışma olmuş elinize sağlık sanzıman oranını3/1 ayarlanması olayını biraz açarmısınız bende niva varken ben ustamdan böyle birsey talep etmiştim ama mümkün olmadıgını söylemişti lastik çapını düşürerek gücün artacagını anlatmıştı...
  8. lionehart

l200

Ynt: l200 başlığın ve altında yazanların ne oldugundan haberim var öylesine laf olsun diye yazı yazacagına benim konuya giriş yerimi okuda anla ben bu sayfadaki yazarların yasadıgı aynı sorunu yaşadığım için buraya yazdım istersen gir nıssan sayfasına oradada aynı konu var ama çözüm yok belki...
  9. lionehart

Difransiyel nasıl çalışır merak edenler bu video'yu izleyin

Ynt: Difransiyel nasıl çalışır merak edenler bu video'yu izleyin videoda sorun var sanırım linki yenilermisiniz

10. lionehart

Nissan Pickup 4x4

Ynt: Nissan Pickup 4x4 şimdi öncelikle ilginiz için teşekkürler araç boşta iken gaz köklenince sorun olmuyor ama vitese takıp gaz verince devir yükselmiyor üstüne istop ediyor zaten bakımı geldi mazot filitresini deneyeceğim bu arada sürekli euro dizel kullanılıyor hiç kırsal kullanılmadı

11. lionehart

l200

Ynt: l200 sen konuyu takip etmedin galiba biz bağzı marka piçk up lardan bahsediyoruz bende lada niva vardı 3300 metreye çıktım banamısın demedi uludağ 2331 metreye lada hiç tık demeden tırmandı motor arızası olmasına karsın ama 0 nissan pick up çıkmıyor bayılıyor biz bundan bahsediyoz
  12. lionehart

l200

Ynt: l200 sss

13. lionehart

nissan 4*2 ler için lastik seçimi

Ynt: nissan 4*2 ler için lastik seçimi marshal kl71 mt çamur lastiği ben 2 senedir kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim şu anki güncel fiyatı 190 dolar sitesinden takip edebilirsiniz
  14. lionehart

l200

Ynt: l200 bu nasıl iş ya arazi aracı üretiyorlar ama 2000 metrenin üzerine çıkma diyorlar
  15. lionehart

Nissan Pickup 4x4

Ynt: Nissan Pickup 4x4 slm yardımınıza ihtiyacım var 2009 model 21 000 km de skystarım var araç 2000 metrenin üstüne çıkınca yığılıyor kalıyor gaz yemiyor gitmiyor ne yapacam sasırdım 3-4 tane yetkili servisle görüştüm onlar normal diyor anlamadım gitti

16. lionehart

l200

Ynt: l200 slm benim aracım nıssan sky star bende aynı sorunları yaşıyorum yardımcı olursanız sevinirim
  17. lionehart

Skystar Çekiş Problemi

slm arkadaşlar hala sorunuma çözüm bulamadım eger bilen yaptıran arkadaşlar var ise yardımcı olsunlar
  18. lionehart

Tüm Araçlar için Şnorkel

Ynt: Tüm Araçlar için Şnorkel slm konuyu yeni gördüm sizi tebrik ederim öncelikle böyle büyük bir yükün altına girdiğiniz için alan arkadaşlarada hayırlı olsun neredeyse bedavaya gelmiş ben sizin bu getirttiğiniz eksoza bağlanan kompresör ile ilgili fotograğlarınızı merak ediyorum yayınlarsanız...

19. lionehart

ATV Motor Grubu

Ynt: ATV Motor Grubu slm ben yalovadan ozan bendede aeon overland 180 var çok memnunum ama yetmiyor daha büyük cc ya geçmek istiyorum kısmetse bir sonrakiyaza
  20. lionehart

Atv Tavsiyesi

Ynt: Atv Tavsiyesi slm ilk atvem aeon overland 180 likdir daha yüksek cc li bir modele geçmek istiyorum aklımda sym 600cc var sizcenasıl bir motor 4h 4l modu olması ve bagımsız arka süspansiyon olması beni cezbediyor ama bu arada tgb ve kymcoyu da düşünmüyor değilim yardımcı olursanız sevinirim

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri