Arama sonuçlarınız

1. ihsane

Hangi Dağcılık Kulübü Üyesiyiz?

Ynt: Hangi Dağcılık Kulübü Üyesiyiz? Arkadaşlar her hafta bir faliyet yapan ve devamlı 5000 bin ve üzerini hedefleyen İDAK İstanbul Dağcılık Kulübünü artık ekleyin faliyette ve eğitimde bana göre bir numarayı oynayan bu kulübü eklememek hatadır. Kim o listeyi yapıyorsa lütfen eklesin,,,,,,,

2. ihsane

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz güzel paylaşımlar dilerim.
  3. ihsane

Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye Kürşat bostancıda esnaflık yapıyorum,on beş sene önce hayatımda iki defa bir kazalı 91 model land cruiser yurt dışından getirdiğim off road ekipmaları ile birlikte off road aracımı topladım o zamanlar off road araçtan anlayanda yoktu sanayide 4 ayda yaptım...

4. ihsane

Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye Kürşad hayırlı olsun takip ediyorum bu yazışmalar inşallah kaybolmaz eyer öyle bir şansı varsa sen bu aracın hikayesini kayıt et lütfen. Allah kaza bela vermeden kullanmak nasip etsin inşallah,,Hayırlı olsun
  5. ihsane

Pro.Dağcılık malzemelerimi satıyorum.Nort Face,Petzl,carinthia

Ynt: Pro.Dağcılık malzemelerimi satıyorum.Nort Face,Petzl,carinthia Satmaktan vazgeçtim....Görüşmek üzere....

6. ihsane

% 100 organik zeytin yağı

Ynt: % 100 organik zeytin yağı Cem varsa Zeytin yağın 10 kg ben de istiyorum,,,,

7. ihsane

Ynt: Pro.Dağcılık malzemelerimi satıyorum.Nort Face,Petzl,carinthia
  8. ihsane

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu yeni katılan arkadaşlara hoş geldin ve hayırlı paylaşımlar dilerim
  9. ihsane

Ynt: Pro.Dağcılık malzemelerimi satıyorum.Nort Face,Petzl,carinthia güncel nisanın 20 sine kadar .....

10. ihsane

11. ihsane

Defender 110'a Hidrolik Direksiyon

Ynt: Defender 110'a Hidrolik Direksiyon umut defender 110 luk kullandım fakat ben daha argonomik araç aldım onu da değiştireceğim ama şimdi değil defender günlük kullanımlar için bir araç değil ben hem günlük hemde dağ bayır için bir araç almak üzereyim .....
  12. ihsane

Tur Kayağı (Dağcılığın zirve keyfini taçlandırması)

Ynt: Tur Kayağı (Dağcılığın zirve keyfini taçlandırması) Mert, ben de ondan bahsediyorum, artık keyfi işlerle uğraşacağım dağcılığı tur kayağı ile birleştirmekti düşüncem bugüne kadar onu da yapıyorum yavaş yavaş inan ikisini birden yapmak erişilmez bir zevk, o yüzden bazı pro malzemelerimi...

13. ihsane

Ynt: Tur Kayağı (Dağcılığın zirve keyfini taçlandırması) Hyt.Olgun Hocam Mert,,,
  14. ihsane

Ynt: Pro.Dağcılık malzemelerimi satıyorum.Nort Face,Petzl,carinthia arkadaşım resimleri linkte var ama yine yolluyorum...sıfır kadar temiz. Tel.0534 208 75 23 Satış taki malzemelerim aşşağıda diğerleri satıldı.......... 1- Nort Face V 25 cadır...
  15. ihsane

Ynt: Tur Kayağı (Dağcılığın zirve keyfini taçlandırması) Mert Selam proje var ama ilk defa bem varım diyen birisini yazısını okuyorum. Gezenbilir den çok umutluydum ama yazıya pek katılımcı olmadı ben dışarıda bir ekip buldum onlara dahil olabiliriz, Karadeniz üniversitesinde eski öğretim...

16. ihsane

17. ihsane

Ynt: Pro.Dağcılık malzemelerimi satıyorum.Nort Face,Petzl,carinthia Tolga Deuter tozluğum ökçe kısmı çelik olan paslanmaz bağlamalısı yani en iyisi merak etme benim kendim için aldığım bütün ürünler pro rahat ol hepsi üst seviye,,,kaskım duruyor emniyet kemerimde hiç kullanılmadı ve o da...
  18. ihsane

Ynt: Pro.Dağcılık malzemelerimi satıyorum.Nort Face,Petzl,carinthia Marmot Göre-tex pro shell ceketim L (Large)

19. ihsane

Ynt: Pro.Dağcılık malzemelerimi satıyorum.Nort Face,Petzl,carinthia ayakkabılar şimdiye kadar kaya görmedi sadece bir kaç kez yapay duvarda kullandım arkadaşım 41-42-42,5 numara giyenler içindir 44 numara ama biliyorsunuz kaya ayakkabılarını ben 42 normal ayakkabı giyiyorum fakat kaya ayk.sında...
  20. ihsane

Ynt: Pro.Dağcılık malzemelerimi satıyorum.Nort Face,Petzl,carinthia 1- Nort Face V 25 cadır = 1.150. TL. 2- Primus Ocak Omni fuel 3289 = 300. 3- Petzl charlet teknik kazma...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri