Arama sonuçlarınız

1. ihsane

Doğada ve Dağda Hayatta Kalmanın Sırları.

Ynt: Doğada ve Dağda Hayatta Kalmanın Sırları. :)bu güzel paylaşımlar için teşekkürler, dağcılık sporu hassas ve tecrübe isteyen bir faliyettir, fakat öncelik yazılı eğitimden gecer sonra tecrübe ister buda devamlı dağlara gitmekten geçer,

2. ihsane

L200'den Canavar Kamyon

Ynt: L200'den Canavar Kamyon Bozo arkadaşım haklı, fakat inanın arac en masumane şekilinde bile hazırlasanız orjinal değerlerin dışına çıktığında her zaman yollarda risk taşır ,arkadaşımız l200 ü gördüğümüz kadar kendi projelendirip şimdiye kadar dağlarda görülmeyen(hem modeli hemde markası...
  3. ihsane

L200'den Canavar Kamyon

Ynt: L200'den Canavar Kamyon Tebrikler arkadaşım baştan beri takip ediyorum gerçekten cesaret isteyen bir çalışma, yanlız şu ana kadar yazılanlarda kürşat arkadaşımızın seni yönlendirmesi takdiri hak ediyor, tekrar tebrikler...

4. ihsane

Etiyopya Simen Dağları Tırmanışlar ( 01 - 23 Kasım 2011)

Ynt: Etiyopya Simen Dağları Tırmanışlar ( 01 - 23 Kasım 2011) tekrar tebrikler, hem iyi bir expedisyon olmuş hemde macera ve tehlike dolu,,,,adranilin böyle bir şey,,,,
  5. ihsane

Etiyopya Simen Dağları Tırmanışlar ( 01 - 23 Kasım 2011)

Ynt: Etiyopya Simen Dağları Tırmanışlar ( 01 - 23 Kasım 2011) tebrikler,

6. ihsane

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Hoşgeldiniz, :)

7. ihsane

Ford Ranger'i günlük kullanmak?

Ynt: Ford Ranger'i günlük kullanmak? ford sınıfının en iyi araçını yaptı duyrulur, bu gün tüyap fuarında inceledim Yeni ford Ranger wıldtrak 3.2 L Duratorg TDCİ 200 hp şu anda sınıfının güç olarak en iyi si bence biraz arb gibi 4x4 firmaları el atsa bu markaya birşeyler değişecek diyorum
  8. ihsane

Bugün Onu Gördüm Beyler

Yeni Ford Ranger Wıldtrak 3.2 L Duratorg TDCİ, 200 hp, silindir 5 ,motor hacmi 3198, 6 ileri manuel-otomatik, Bu gün Tüyap fuarına sağdan soldan gelen davetiyelerle gittim, almak isteğim Hilux 3.0 yapılmış halini görmek için ARB nin standına uğradım işim bittikten sonra dolaşmaya başladım ford...
  9. ihsane

Foruma Bağlanırken Gelen Uyarı Mesajı

Ynt: Foruma Bağlanırken Gelen Uyarı Mesajı Evet norton kullanıyorum fakat aynı zamanda beş forumda da üyeliğim var onlarda bu uyarı yok bence dikkate almak lazım,,,,,,,

10. ihsane

Foruma Bağlanırken Gelen Uyarı Mesajı

Bu aralar gezenbilir bağlanmak istediğimde her seferinde karşıma bu yazı çıkıyor (Uyarı- bu siteyi ziyaret etmek bilgisayarınıza zarar verebilir!) ve uğraştırıyor üstadlar neden olduğunu bilen varmı eyer sitede bir problem varsa düzeltilirse iyi olur eminim herkesin başına geliyordur....Yönetime...

11. ihsane

Gezenbilir; Büyük Ağrı Dağı Tırmanış Etkinliği Raporu (23 - 29 Temmuz 2011)

Ynt: Gezenbilir; Büyük Ağrı Dağı Tırmanış Etkinliği Raporu (23 - 29 Temmuz 2011) Güzel anlatım ve heyecanınız yazılarınızda,tebrikler,,,,
  12. ihsane

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Hoşgeldiniz, ;)

13. ihsane

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Güzel araç hayırlı olsun ve hosgeldin...
  14. ihsane

2006 Model LC için Jant Yardımı

Ynt: 2006 Model LC için Jant Yardımı Urfi bey teşekkürler cevabınız için, alınacak ve binilecek en iyi 4x4 araca biniyorsunuz, tekrar hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin,güle güle kullanın o doğuştan arazi aracı, ona aslında belli başlı ekipman ve ihtiyaçlardan başka hiçbir şeye ihtiyacı...
  15. ihsane

84 Land Cruiser FJ40 Toplanıyor, Kayseri'de..

Ynt: 84 Land Cruiser FJ40 Toplanıyor, Kayseri'de.. 22 sene önce almak isteyipte alamadığım ve hayallerimi süsleyen 4x4 düm hep kalbimin bir tarafında sevgisi kalmıştır,hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin,tebrikler... :)

16. ihsane

2006 Model LC için Jant Yardımı

Ynt: 2006 Model LC için Jant Yardımı güzel görüntüler, ustanında tekrar eline sağlık, ben hem off road olsun hemde bunu gündelik kullanayım desin daha önemlide tasarruflu olsun gerçekten binerken düşünmesin ne yakar diye ve güçlü olsun bu kadarını bir arada sadece bu araçta...
  17. ihsane

Gezenbilir Doğa Sporları ve Gezi Kültürü Derneği Kuruldu!.

Ynt: Gezenbilir Doğa Sporları ve Gezi Kültürü Derneği Kuruldu!. Hayırlı olsun,
  18. ihsane

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Hoşgeldiğiniz arkadaşlar Hilux lu arkadaşımız kendi konu başlığında bekliyoruz.....

19. ihsane

toyota buluşması 2011

Ynt: toyota buluşması 2011 toyotam yok ama takip edeceğim,
  20. ihsane

vx 80 4.2 düz dizele nasıl turbove inter cooler takılır

Ynt: vx 80 4.2 düz dizele nasıl turbove inter cooler takılır Tuğsan ben bostancıdan ihsan americadan araştırıyorum oradan gelen çok kişi var sonucu ben sana bildiririm.kolay gelsin...eyer bildiğin bir marka veya özellik varsa bildir...... i

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

SON KONULAR

Geri