2006 Model LC için Jant Yardımı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan URFI GORKEY Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 48
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,543
Ynt: 2006 Model LC için Jant Yardımı

urfi arkadaşımızın aracı yükseltme kiti hariç şimdilik bitti sayılır
bunun dışında yapılanlarşinolkel montajı
öntanpon
yan barlar
arka stetme taşıyıcı
arkatanpon
lastikler
12 binlik tjm vinç
takıldı görselleri paylaşıyorum.

buarada yükseltme kiti ile alakalı ayın 18 zinde ARB müdürleri avusturalya üzerinden ziyartimze geliyo rbitakım görüşmeler için butarihi brklryip aracın üzerinde bizzat tartişip
gerekli uygun olan kitveye vs olan ihtiyaçları nasıl göndericekler bakıcaz yanlış işler yapmıyalım doğrusu neyse profağzından yapmak istiyorum anlıyan kişilere ;)

12112011278.jpg

12112011276.jpg

12112011272.jpg

12112011277.jpg

12112011274.jpg

Etiketler

ellerine sağlık ustam, şık duruyor her yaptığınızı paylaşırsanız iyi olur ilerde bizede lazım olur..aracın altını komple bir resimlerseniz sevinirim.

Urfi kardeşim .dün araban rüştünü sende plotajını ispat ettin.....

Gerçi son zamanlarda elinde bez farları silerken görülmüşsün :D olsun temizlik imandan gelir... Gördüğün gibi mühendislik harikası araçların daha fazla harikaya ihtiyacı yok. ;)
Dediğim gibi dün ki aksiyonlarınla "NETOFFROAD" cı olmadığını ispat ettin tebrikler

selamlarımla..

Tr de yapilan ilk dizel heytem abinin araciydi araç su anda kendisinde degil 2,5/3 sene once satti araci..

RedlinE' Alıntı:
Tr de yapilan ilk dizel heytem abinin araciydi araç su anda kendisinde degil 2,5/3 sene once satti araci..

Müco kesinlikle çok güçlü ve kabiliyetli bir araç...

bana göre bir cıp değil resmen iş makinası bu araç ;)

güzel görüntüler, ustanında tekrar eline sağlık, ben hem off road olsun hemde bunu gündelik kullanayım desin daha önemlide tasarruflu olsun gerçekten binerken düşünmesin ne yakar diye ve güçlü olsun bu kadarını bir arada sadece bu araçta görebilirsiniz,Allah nazardan saklasın güle güle kullan....Ne kadar yakıyor dizel hem düz yolda hemde dağda söylersen sevinirim......bir de vergisi.....

Ahmet Bey Günaydın,

Urfi beyin aracına uyguladığınız yan basamakları çok beğendim.
Aynısından benim aracım için de yapmanız mümkün müdür?
Ayrıca basamakları orjinal basamakların bağlantı noktalarına mı bağladınız. bildiğim kadarı ile 1998-2002 ile 2003 ve üstü modellerde bu bağlantılar birebir aynı.
Dönüşünüzü bekliyorum.

Saygılar.

slymnbyrktr' Alıntı:
Ahmet Bey Günaydın,

Urfi beyin aracına uyguladığınız yan basamakları çok beğendim.
Aynısından benim aracım için de yapmanız mümkün müdür?
Ayrıca basamakları orjinal basamakların bağlantı noktalarına mı bağladınız. bildiğim kadarı ile 1998-2002 ile 2003 ve üstü modellerde bu bağlantılar birebir aynı.
Dönüşünüzü bekliyorum.

selam arkadaşım aracın bağlantı yerleri direk şaseye bağlıdır yoksa sağlamlık vermiyor kabine bağladığınız zaman kısacası sası kaynaklı olmak zorunda
bunuk testi offroaddadenedik aracı toprak veya kayalarda nnekadar faydalı olduğunu herkes gördü

Saygılar.

Ihsan cim arac 33 lastik takmadan once 265/65/17R iken 12 lt/100 km veriyor idi ekranda ben olcmek icin baska bir calisma yapmadim,mutlaka bir yanilma payi vardir. 33'' den sonra 14lt/100km vermeye basladi ,normal sehir ici kullanimda .90 km sabit hizda otobanda daha denemedim. Ama islak ve arazi performansi pozitif yonde cok degisti,yukseltme ile oynamadan taktigim 33'' ler arazide bile hic surtmedi,biraz ses var 120 km den sonra ama oda rahatsiz edici degil,simdilik ebat ve performansdan cok memnunum.

Cihan Bey, sizin yukseltme ile ilgili konu basliginizi buldum, http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=40483.0 bencede (simdiye kadarki arastirmalarim !!! ) sonucu ARB nin oldman emu (OME) medium lift kit bana da en cok uyani gibi gozukuyor http://www.sleeoffroad.com/products/100_suspension_details.htm , ben slee diff drop kit inin de neredeyse butun 2.5'' yukseltme kullanilan 100 lerde uygulandigini www.ih8mud.com adli siteden de takip ediyorum. Sizin konu basliginizda bu kiti tar otodan siparis edeceginizi yazmissiniz ama sanki konu yarim kalmis,bu kit geldimi araciniza monte etmismiydiniz,memnun kaldinizmi ,difransiyel kit inide uyguladinizmi ,bu sorulari yaniniza ugrayip da soracagim ama vaktiniz olurda burada da sonuclari paylasirsaniz belki baska arkadaslarinda isine yarayabilir diye dusundum.

Urfi bey teşekkürler cevabınız için, alınacak ve binilecek en iyi 4x4 araca biniyorsunuz, tekrar hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin,güle güle kullanın o doğuştan arazi aracı, ona aslında belli başlı ekipman ve ihtiyaçlardan başka hiçbir şeye ihtiyacı yoktur,,,,,,Hayırlı günler,,

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR