Arama sonuçlarınız

1. muratsahin

Yunanistan - İtalya Gezi Raporu (7 Eylül - 23 Eylül 2008)

Ynt: Yunanistan - İtalya Gezi Raporu (7 Eylül - 23 Eylül 2008) ilham verici, iştah kabartan bir gezi olmuş. anlatım ve fotoğraflar güzel. elinize sağlık. nice neşeli kilometrelere

2. muratsahin

Hafta Sonu Kaçamağım (Konya-Taşkent)

Ynt: Hafta Sonu Kaçamağım (Konya-Taşkent) Ekim ayında gittim Taşkent'e. Doğası ve yolların güzelliği büyüleyiciydi. Mayıs ayında tekrar niyetim var bir de bahar havasını koklamak isterim orada. Kışın da çok güzel olduğu yazınızdan ve fotoğraflarınızdan belli oluyor. Ama motosikletle kışın gitme...
  3. muratsahin

Toroslar ve Biraz Fazlası

Ynt: Toroslar Ve Biraz Fazlası Volkan Bey, motosiklete meraklıysanız Bursa'da Bursa Enduro Türkiye'nin en kaliteli motosiklet guruplarından biridir. Başkanı eski basketçilerimizden Efe Aydan. Hem sportif faaliyetleri hem arkadaşlık ortamı olarak zengin bir kulüptür. Tavsiye ederim...

4. muratsahin

Ynt: Toroslar Ve Biraz Fazlası gece boyu taşkaleye yağmur yağdı. sabah sağanak halinde olmayan ama yine de sürekli çiseleyen yağış altında yol çıktık. kasabadan çıktıktan 15-20 dakika sonra güneşli ama serin bir hava başladı. yükseklerde sürerken bulutların altında, sabah uyanışının...
  5. muratsahin

Ynt: Toroslar Ve Biraz Fazlası sabah yola çıkarken karaman-mut-ermenek diye niyetlendik. Ancak hem ermenek'de yağmur yağdığından hem de yol yapmak için daha zaman olduğu için yola devam ettik. ermenek'e bucakışla üzerinden nispeten off-road bir yoldan inmeye karar vermiştik ancak yağmur...

6. muratsahin

Ali BATUM (shadow 750) Erhan TATLISU (shadow 750) Yeşim ATASEV (vtx 1300) Murat Şahin ÖCAL (xl 1000 v) bütün yollar roma'ya çıkıyordu... birinciliği toroslar'a verdiler. ekim sonu... hava kah güneşli kah yağmurlu... ne giyeceğini pek bilemiyorsun. ne giysen bir eksik geliyor bir fazla...

7. muratsahin

Başlangıç İçin V-Storm Dl-650 Uygun mu?

Ynt: Başlangıç İçin V-Storm Dl-650 Uygun mu? Eğer kros yaparken düşüyorsanız bu normal ama düz yolda ya da hafif offroad koşullarında düşüyorsanız bir yerde bir yanlış var demektir. Gurubumda 1300 VTX kullanan kadın sürücü ve ilk motoru Shadow 750 olan 40 yaş üstü sürücülre var. İyi eğitim ve...
  8. muratsahin

Happy Metal

Ynt: Happy Metal Skarabacak; daha mı zevkli bilemiyorum çünkü hiç 4x4 yapmadım ama dünayada uçmaya en yakın şeyin motosiklet olduğunu söyleyebilirim... hele sürü halinde uçmak :) Var Engin Bey... motorla ilgili olmamakla birlikte bir kaç portre koyuyorum örnek için.
  9. muratsahin

Happy Metal

Ynt: Happy Metal çok teşekkür ederim. her kes bir şekilde hayata tutunmaya çalışıyor. benim tutunduğum yer de iki teker ve onun doyumsuz heyecanı. motor ve motorcu portrelerini paylaşmak istedim.

10. muratsahin

Happy Metal

Ynt: Happy Metal

11. muratsahin

Happy Metal

12. muratsahin

Happy Metal

13. muratsahin

Happy Metal

14. muratsahin

Happy Metal

15. muratsahin

Happy Metal

16. muratsahin

Happy Metal

17. muratsahin

Happy Metal

18. muratsahin

Happy Metal

19. muratsahin

Happy Metal

20. muratsahin

Başlangıç İçin V-Storm Dl-650 Uygun mu?

Ynt: Başlangıç İçin V-Storm Dl-650 Uygun mu? yaklaşık 70 bin km. yol tecrübem var daha geçen ay motoru yatırdım. kullandığınız motor ne olursa olsun illa ki bu başınıza gelecektir. motoru yatırmaktan korkmayın. zaten bütün düşüşleriniz 5-10 km süratteyken ya da motor hareket etmezken olur...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri