<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Başlangıç İçin V-Storm Dl-650 Uygun mu?</b><br />
<br />
selam durumumuz benzer, <br />
hayatımın son 4 yılı sanırım iyi örnek olabilir size kısaca anlatayım...<br />
<br />
Evlenene kadar ailemden izin çıkmadı (30 yaş)<br />
29 yasımda gizlice ehliyetimi aldım, uzun yıllar klasik tarz motor(chooper vs) hayali kurdum <br />
derken evlendim hanımın rızasıyla motor almamın önü açıldı ve bir ahbabımın kardeşi ile tanıştım<br />
'97 model f 650 enduro kullanıyordu senenin 3-4 ayı motora biniyordu(yurt dışında çalışıyordu) ve cok titizdi, motoru gördüm bittim<br />
içimdeki chooper sevgisi enduroyla tanışınca bitti, uzatmayalım o motor ilk motorum oldu <br />
daha öncesinde 1 km kinetik, 1 km mz 1km honda 600 f tecrübem vardı (yani tecrübem yoktu)<br />
Bu titiz arkadasla her hafta sonu onu arkama alıp dolaştım ve motoru söküp topladık çok şey öğretti, tek motorcu arkadaşımdı (hala öyle)<br />
derken vatandas yurt dısına gitti, eşim bu işin kitabını bulmuş gettirdi (<u>motosiklet teorisi; Donald Duck</u>) <br />
kitabı 2 kere okudum yazan kişiye (prof. dd) allah uzun ömür versin eser 1 numara<br />
hem cesaret veriyo hem yol gösteriyo hem tecrübe veriyo hem teknik ögretiyor. <br />
Artık 3. sezonum bitti yaş 33 ilk sezon fazla km yapmadım son 2 sezon 10 000 km ye yaklastım bir kaç tehlike atlattım ama yüce kitap sağolsun sorunsuz atlattım.<br />
motor 1 kere bensiz düstü cocuklar düsürmüs, kitapta yazan teknik aklıma geldi sorunsuz yardımsız ilk denemede kaldırdım.<br />
özet:<br />
1.<b> yüce kitap enduro olsun diyor</b><br />
2. 650 evet biraz büyük ama iş kullananın dikkat,sabır ve isteğinde bitiyor.<br />
3. kitap çok faydalı yılların binicisi bile okumalı<br />
4. Allah motorcuları korusun istanbuldakileri 2 kere korusun (istanbulda kullanmak çok zor çook)</div>