Arama sonuçlarınız

1. dora

Likya Yolunda İlk Hedefimi Gerçekleştirdim

Ynt: Likya Yolunda İlk Hedefimi Gerçekleştirdim Tebrikler...

2. dora

Çukurova Offroad Grubu; Tarsus Eshab-ı Kehyf Offroad Oyunları ( 7 - 8 Mayıs 2011)

Ynt: Çukurova Offroad Grubu; Tarsus Eshab-ı Kehyf Offroad Oyunları ( 7 - 8 Mayıs 2011) Çok güzel bir faaliyet olmuş tüm katılımcıları kutluyorum.
  3. dora

Bu sonbahardan bir batış fotoromanı

Ynt: Bu sonbahardan bir batış fotoromanı Ne olay ama zincirleme gelişmiş herşey..sonuca bak güzel olmuş.

4. dora

Rize - Hemşin; Hazindak Yaylası

Ynt: Rize - Hemşin; Hazindak Yaylası Çok güzel hele görseller muhteşem.
  5. dora

Antalya'nın İlk Özel Off Road Pisti

Ynt: Antalya'nın İlk Özel Off Road Pisti Emeği geçen herkesi kutluyorum.....

6. dora

acemi pilottan ufak bi gezi pirinççi,cebeci köyü

Ynt: acemi pilottan ufak bi gezi pirinççi,cebeci köyü Tamam teşekkür ederim aracın keyfini çıkarın..

7. dora

acemi pilottan ufak bi gezi pirinççi,cebeci köyü

Ynt: acemi pilottan ufak bi gezi pirinççi,cebeci köyü Selam bölge hakkında biligi verirmisiniz ayrıca plaka Akseki plakası oradamı ikamet ediyorsunuz..
  8. dora

Tarsus Otomabil Sporları Kulübünün düzenlediği Bahar oyunları şenlikleri

Ynt: Tarsus Otomabil Sporları Kulübünün düzenlediği Bahar oyunları şenlikleri Çok güzel bir etkinlik olmuş tüm katılımcıları kutluyorum.
  9. dora

Antoff Gezilerimiz.....

Ynt: Antoff Gezilerimiz..... Antalyamızda sivil örgütlenme adına güzel gelişmeler oluyor.Tüm aktif ANTOFF ekibini kutluyorum.

10. dora

Göynük Kanyonunda Canyoning Keyfi

Ynt: Göynük Kanyonunda Canyoning Keyfi Yetkili firma giriş ücretlerini biraz düşürürse yıllarca keyifle giitiğimiz Göynük kanyonuna elbette gitmek isteriz ama bir alternatif daha var kanyona yukarıdan girmek o zaman sıkıntı olmuyor sadece en sondaki şelalede bir istasyon bırak kafi dönüş için...

11. dora

MADOSK Akseki -ÇİMİ yaylası gezisi ve kardelen fotosafarisi 20 mart 2011

Ynt: MADOSK Akseki -ÇİMİ yaylası gezisi ve kardelen fotosafarisi 20 mart 2011 Tüm MADOSK ekibini kutluyorum gittiğiniz yere ait bir insan olarak faaliyetten onur duydum.Tüm katılımcıları kutluyorum sizden ricam yapacağınız faaliyetleri dagcivolkan@gmail.com iletmeniz Antalya dan katılım...
  12. dora

Antoff Gezilerimiz.....

Ynt: Antoff Gezilerimiz.....

13. dora

Antoff Gezilerimiz.....

Ynt: Antoff Gezilerimiz..... Ben dağları dibine kadar yaşıyorum gece gündüz.
  14. dora

Antoff Gezilerimiz.....

Ynt: Antoff Gezilerimiz..... Dostum konu anlayamadığım bir çizgide bende 19 yıldır dağlardayım benimle irtibat kur benim iletişim adresim Nivatr.com...0535 828 80 58
  15. dora

Antoff Gezilerimiz.....

Ynt: Antoff Gezilerimiz..... Selam güzel bir faaliyetin ardından sıkıntımı vardı lastikler vs free.. ,

16. dora

Arama / Kurtarmada ki Güncel Eksik ve Sorunlar Hakkında

Ynt: Arama / Kurtarmada ki Güncel Eksik ve Sorunlar Hakkında Arkadaslar bu konunun icinde son safhasina kadar bulundugum icin kardesimin yazdigi sikintilari sizler anlayamazsiniz.Muhtelif yorumlariniz guncel yorumlara ait.Ama biz bunlari yasadik.Gercekten tam anlamiyla yogun yasadik yanimizda...
  17. dora

Adana Off- Road Gezi Serisi (06 Şubat 2011)

Ynt: Adana Off- Road Gezi Serisi (06 Şubat 2011) Arkadaşlar çok güzel bir etkinlik olmuş tüm ekibi kutluyorum...
  18. dora

Çook kötü bir kaza...

Ynt: Çook kötü bir kaza... Olacakla öleceğin önüne geçemiyoruz fakat üst paragraflardaki arkadaşlarımın yazdıkları gibi emniyet tedbirlerini almalıyız.

19. dora

TROFF AYDER

Ynt: TROFF AYDER Güzel bir etkinlik olmuş tüm ekibi kutluyorum.Ayder de muhteşem.Anladığım kadarıyla kavron yolu kapalı galiba.
  20. dora

Kayseri Ambardan Kuzey Çevre Yoluna Off Road Gezisi (15 Kasım 2010)

Ynt: Kayseri Ambardan Kuzey Çevre Yoluna Off Road Gezisi (15 Kasım 2010) Geçm,ş olsun.İyi bir tecrübe olmuşa benziyor.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,759
Kaydolan Son Üyemiz
abdil DOĞRU

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri