Çook kötü bir kaza...

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan maresal Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,375

maresal

2015 Ford Kuga 1.5 Ecoboost Selective Awd
Mesajlar
500
Tepkime Puanı
0
Yer
İstanbul
Şöför takla atan aracın altında kalıyor...

http://www.youtube.com/watch?v=HiNLPltC1RA&feature=related
 

Etiketler
Ynt: Çook kötü bir kaza...

allah ım yaaaaaaaaaaaaaaaaa :eek:
o çocuğun ağlaması varya bitirdi beni allah başlara vermesin adam sanki bişey olacağını biliyomuş gibi çocuğu indirdi....
çok yazıııkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
 



Ynt: Çook kötü bir kaza...

herzaman denir.günübirlik ofroad larda alkol almayalım,ve bu videoda görüldüğü üzere her daim kemeri takmalıyız.belki umursamıyoruz ama hayat kurtarıyor.
kimse bilerek aracını devirmek istemez.anlık bişey takla atmak. ohalde kemer lütfen.
 




Ynt: Çook kötü bir kaza...

Olacakla öleceğin önüne geçemiyoruz fakat üst paragraflardaki arkadaşlarımın yazdıkları gibi emniyet tedbirlerini almalıyız.
 

Ynt: Çook kötü bir kaza...

son_kral_54' Alıntı:
herzaman denir.günübirlik ofroad larda alkol almayalım,ve bu videoda görüldüğü üzere her daim kemeri takmalıyız.belki umursamıyoruz ama hayat kurtarıyor.
kimse bilerek aracını devirmek istemez.anlık bişey takla atmak. ohalde kemer lütfen.

hamdi abi kesinlikle katılıyorum
tecrübesizlik , tedbirsizlik ve dikkatsizlik ; iyiki çocuk arabadan inmiş
 


Ynt: Çook kötü bir kaza...

tüylerim tiken tiken oldu.paylaşım için tşkürler bize bunları hatırlatmak gerekli.her an herşeyin olabileceğini unutmamak lazım. tüm arkadaşların yorumlarına katılıyorum.ah ah çocukları götürmemek gerek bence. bizde geçen yiğenin burnunu çarptık sarsıntıda. götürmemek lazım ..saygılarımla
 




Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Mesajlar
1,527,246
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst