Arama sonuçlarınız

1. dora

Ankara-Bolu-Yedigöller-Bartın(Amasra) Turu (1.ve2.Günler)

Ynt: Ankara-Bolu-Yedigöller-Bartın(Amasra) Turu (1.ve2.Günler) Yaptığınız faaliyet beni çok duygulandırdı çünki bende yıllar önce göller bölgesini bisikletimle geçmiştim.Ayrıca sizide kutluyorum..

2. dora

DAL KAYDIRICI CELIK HALAT

Ynt: DAL KAYDIRICI CELIK HALAT Deniz malzemeleri satan mağazalarda tekneler için kullanılan ince paslanmaz halatlar mevcut onlardan faydalanabilirsiniz.
  3. dora

Çeşitli Kuş Fotoğrafları

Ynt: Çeşitli Kuş Fotoğrafları Çok güzeller ..

4. dora

İzmir - Moğolistan

Ynt: İzmir - Moğolistan Yolunuz açık olsun..
  5. dora

Çakma arka dif. kilidi (fiddle brake)

Ynt: Çakma arka dif. kilidi (fiddle brake) Bu tarz bir uygulama nivalara Dursun usta (Reis 28) tarafından uygulanıyor başarılı sonuçlar elde ettiler sıkıntı yok....

6. dora

Antalya - Tahtalı Dağı (2.365 m.) Teleferik Tesisleri

Ynt: Antalya - Tahtalı Dağı (2.365 m.) Teleferik Tesisleri Katılıyorum ama çok üzücü...

7. dora

Antalya - Tahtalı Dağı (2.365 m.) Teleferik Tesisleri

Ynt: Antalya - Tahtalı Dağı (2.365 m.) Teleferik Tesisleri En son ne zaman gittiniz bilmiyorum ama şimdi emzik çeşmeye kadar kesim yaplıdı inanın oturup ağlayasınız gelir.
  8. dora

Kocaeli Körfez Off Road Kampımız ( 4 - 5 Haziran 2011)

Ynt: Kocaeli Körfez Off Road Kampımız ( 4 - 5 Haziran 2011) Çok keyifli bir gezi olmuş görsellerde muhteşem.
  9. dora

OFFROAD07 Karacaören çamur gezisi (27 Şubat 2011)

Ynt: OFFROAD07 Karacaören çamur gezisi (27 Şubat 2011) Doğrudur rota burası ama o kadar çok alternatif varki insanın başı dönüyor.

10. dora

Antalya - Sarıçınar TRT Vericisi

Ynt: Antalya - Sarıçınar TRT Vericisi Yaptığınız faaliyeti uzun zaman geçmesine rağmen büyük bir heyecanla izledim gittiğiniz bölge gerçekten çok hoş bir coğrafyaya sahip sizleri kutluyorum güzel bir faaliyet olmuş...sizin adınıza tekrarı dileği ile.

11. dora

Bolu Bir Suzuki Daha Kazanıyor...

Ynt: Bolu Bir Suzuki Daha Kazanıyor... Kupa isteğe göre son aşama.Çeşitli düşünülerek yapılmış aracınıza uygun kitler var onlardan tavsiye ederim.Özelden bir bilgi gönderdim değerlendirmesi size kalmış.Kolay gelsin.
  12. dora

Gezenbilir Bit Pazarı (12 Haziran 2011 Pazar)

Ynt: Gezenbilir Bit Pazarı (12 Haziran 2011 Pazar) Güzel bir organizasyon olmuş....

13. dora

93 NİVA BUDA BENDEN

Ynt: 93 NİVA BUDA BENDEN Değişik yorumlarla farklı çalışmalar takip..
  14. dora

Adana Off Road Grubu; Yumurtalık - Zeytinbeli Kamp Etkinliği Ardından ( 4 - 5 Haziran 2011)

Ynt: Adana Off Road Grubu; Yumurtalık - Zeytinbeli Kamp Etkinliği Ardından ( 4 - 5 Haziran 2011) Çok keyifli bir etkinlik olmuş gecesi ve gündüzü ile.Tüm katılımcıları kutluyorum.
  15. dora

Adana Off Road Grubu; Yumurtalık - Zeytinbeli Kamp Etkinliği Ardından ( 4 - 5 Haziran 2011)

Ynt: Adana Off Road Grubu; Yumurtalık - Zeytinbeli Kamp Etkinliği Ardından ( 4 - 5 Haziran 2011) Tekne işide etkinliğe ayrı bir tat vermiş.

16. dora

Sultanpınarında KAMP-Daglarına Bahar Gelmiş Memleketimin.

Ynt: Sultanpınarında KAMP-Daglarına Bahar Gelmiş Memleketimin. Güzel bir gezi olmuş gerçektende dağlarına bahar gelmiş memleketimin...
  17. dora

SMILE ADSL Terbiyesizliği

Ynt: SMILE ADSL Terbiyesizliği Katılıyorum ama bu böyle olmamalı asıl merak ettiğim bu konular kaç zamandır gündemde niye acaba idareciler müdahele etmiyor bir kazançlarımı var acaba?
  18. dora

Antalya'nın İlk Özel Off Road Pisti

Ynt: Antalya'nın İlk Özel Off Road Pisti Gezinin fotolarını gördüm keyifli olmuş..

19. dora

VX 100 VX80 STETME ORJİNAL TAŞYICI İMALATIM

Ynt: VX 100 VX80 STETME ORJİNAL TAŞYICI İMALATIM Prototipini görmüştüm ama montajlı hali daha güzel eline sağlık usta kolay gelsin.
  20. dora

Çukurova Offroad Grubunun Pazar gezisi

Ynt: Çukurova Offroad Grubunun Pazar gezisi Güzel rotaymış tüm katılımcıları kutluyorum....

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri