Yapıştı abi kapıyı bile kastırdı...Çözümü için neler yapabiliriz?mdr' Alıntı:Dodiklere mi sürttü..
mdr' Alıntı:Yükseltme...
ACatlıkan' Alıntı:Kupadan mı yapacaz abi?
6 cm yükseltme var ...arwin' Alıntı:Uygulanan yükseltme ne kadar...?
Bu kadar yükseltmede ön dif kolları değişmediyse değişmesi gerekir. Bu saatten sonra da yapılacak en kestirme ve kısa yol kupayı 3-4 cm civarı kaldırmaktır...Fren hortumları varsa gaz hortumlarının boyunu da yükseltme kadar uzatmak yada uzun olduğundan emin olmak gerekir. Bunun dışında tek sıkıntı olarak arazi vitesini uzatmak kalır.Aracın yüksekliği arttığı için yan yatmalar standart halinden daha kolay olacağı için spacer yada ofsetli jant kullanarak tekerlek iz genişliğini arttırmak sürüş güvenliği için çok daha emniyetli olacaktır....ACatlıkan' Alıntı:6 cm yükseltme var ...
Teşekkürler...Anladığım kadarıyla alt yapıyı yapmadan yanlış işlere girişmişiz...arwin' Alıntı:Bu kadar yükseltmede ön dif kolları değişmediyse değişmesi gerekir. Bu saatten sonra da yapılacak en kestirme ve kısa yol kupayı 3-4 cm civarı kaldırmaktır...Fren hortumları varsa gaz hortumlarının boyunu da yükseltme kadar uzatmak yada uzun olduğundan emin olmak gerekir. Bunun dışında tek sıkıntı olarak arazi vitesini uzatmak kalır.Aracın yüksekliği arttığı için yan yatmalar standart halinden daha kolay olacağı için spacer yada ofsetli jant kullanarak tekezlek iz genişliğini arttırmak sürüş güvenliği için çok daha emniyetli olacaktır....
Kolay gelsin...![]()
Bu gidişle kite dönecez gibi yada Ahmet abinin anlattığı şekilde yapacaz...ict3055' Alıntı:Ali hep diyorum. Hala diyorum.
Bak araç yükseltmek önemli değil, aracın arazide iyi ve sağlıklı esnemesi önemli...
Siz bu aracı kitle yükseltmediğiniz takdirde hep sıkıntı yaşarsınız.
Kupadan yükseltsen, bu sefer aracın aeorodinamiği bozulacak, devrilme riskini arttıracaksınız...
Zaten get var. Bir de üstüne kupa yükseltme. ALLAH korusun diyorum.
Suzikinin kitleri çok pahalı değil, dayını kandır kit takın...
ACatlıkan' Alıntı:Bu gidişle kite dönecez gibi yada Ahmet abinin anlattığı şekilde yapacaz...