Bolu Bir Suzuki Daha Kazanıyor...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ACatlıkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 104
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,491
Ynt: Bolu Bir Suzuki Daha Kazanıyor...

İsmail abi bi deneyelim dedik ama böyle bi durum ortaya çıktı...

SAM_1918.jpg

SAM_1914.jpg

SAM_1916.jpg

Etiketler

ACatlıkan' Alıntı:
:D Kupadan mı yapacaz abi?

Kupa isteğe göre son aşama.Çeşitli düşünülerek yapılmış aracınıza uygun kitler var onlardan tavsiye ederim.Özelden bir bilgi gönderdim değerlendirmesi size kalmış.Kolay gelsin.

Ali hep diyorum. Hala diyorum.

Bak araç yükseltmek önemli değil, aracın arazide iyi ve sağlıklı esnemesi önemli...

Siz bu aracı kitle yükseltmediğiniz takdirde hep sıkıntı yaşarsınız.

Kupadan yükseltsen, bu sefer aracın aeorodinamiği bozulacak, devrilme riskini arttıracaksınız...

Zaten get var. Bir de üstüne kupa yükseltme. ALLAH korusun diyorum.

Suzikinin kitleri çok pahalı değil, dayını kandır kit takın...

takoz, get neyse ismi sağlıklı bir yöntem değil diye düşünüyorum, hem
artikülasyıon değişmiyor hemde
iz genişliği daralıyor.
Kit alın dedim

ACatlıkan' Alıntı:
6 cm yükseltme var ...
Bu kadar yükseltmede ön dif kolları değişmediyse değişmesi gerekir. Bu saatten sonra da yapılacak en kestirme ve kısa yol kupayı 3-4 cm civarı kaldırmaktır...Fren hortumları varsa gaz hortumlarının boyunu da yükseltme kadar uzatmak yada uzun olduğundan emin olmak gerekir. Bunun dışında tek sıkıntı olarak arazi vitesini uzatmak kalır.Aracın yüksekliği arttığı için yan yatmalar standart halinden daha kolay olacağı için spacer yada ofsetli jant kullanarak tekerlek iz genişliğini arttırmak sürüş güvenliği için çok daha emniyetli olacaktır....
Kolay gelsin... :smiley:

arwin' Alıntı:
Bu kadar yükseltmede ön dif kolları değişmediyse değişmesi gerekir. Bu saatten sonra da yapılacak en kestirme ve kısa yol kupayı 3-4 cm civarı kaldırmaktır...Fren hortumları varsa gaz hortumlarının boyunu da yükseltme kadar uzatmak yada uzun olduğundan emin olmak gerekir. Bunun dışında tek sıkıntı olarak arazi vitesini uzatmak kalır.Aracın yüksekliği arttığı için yan yatmalar standart halinden daha kolay olacağı için spacer yada ofsetli jant kullanarak tekezlek iz genişliğini arttırmak sürüş güvenliği için çok daha emniyetli olacaktır....
Kolay gelsin... :smiley:
Teşekkürler...Anladığım kadarıyla alt yapıyı yapmadan yanlış işlere girişmişiz...

ict3055' Alıntı:
Ali hep diyorum. Hala diyorum.

Bak araç yükseltmek önemli değil, aracın arazide iyi ve sağlıklı esnemesi önemli...

Siz bu aracı kitle yükseltmediğiniz takdirde hep sıkıntı yaşarsınız.

Kupadan yükseltsen, bu sefer aracın aeorodinamiği bozulacak, devrilme riskini arttıracaksınız...

Zaten get var. Bir de üstüne kupa yükseltme. ALLAH korusun diyorum.

Suzikinin kitleri çok pahalı değil, dayını kandır kit takın...
Bu gidişle kite dönecez gibi yada Ahmet abinin anlattığı şekilde yapacaz...

ACatlıkan' Alıntı:
Bu gidişle kite dönecez gibi yada Ahmet abinin anlattığı şekilde yapacaz...

Bolu da kaç tane Suziki var yükseltmeli, keşke Akın'ın aracı falan inceleyip girseydiniz bu işe.

benim anlamadığım 3 inch lik kit ile 30 lastik sürtmüyor
buda 7,50 cm ye denk geliyor, 6 santimde resimlerdeki sürtmeyi
araç nasıl yapıyor?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR