Bolu Bir Suzuki Daha Kazanıyor...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ACatlıkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 104
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,492
Ynt: Bolu Bir Suzuki Daha Kazanıyor...

camouflage' Alıntı:
Burası forum olduğuna göre özelden yazmaya gerek olmamalı diye düşünüyorum.
Sanayide Sayar Oto BMW Özel Servisi, Mustafa abi ile tanışmanızı tavsiye ederim. Kendisi Land cidir ama ;)

teşekkürler. biz arkadaşlarla düzcedeki ustamızdan vazgeçmeyiz ama yazılanlardan Bolu da herşey yapılır gibi bir fikir edinince merak ettim

Etiketler

rechargeable' Alıntı:
teşekkürler. biz arkadaşlarla düzcedeki ustamızdan vazgeçmeyiz ama yazılanlardan Bolu da herşey yapılır gibi bir fikir edinince merak ettim

Düzce'deki ustanız kim ben de onu merak ettim? :smiley:
Rescue mi?

arkadaşlar ben de lada niva aldım.malum biraz kaportada çürük işi,biraz da şasede işimiz var.bolu da ulaştığımız bi kaç kaportacı çok yoğun olduğu için ilgilenmedi.Bana kaporta ve şase onarımları için tavsiye edeceğiniz ve uygun bi fiyatta anlaşacağım bi usta önerebilirmisiniz.

kılıç78' Alıntı:
arkadaşlar ben de lada niva aldım.malum biraz kaportada çürük işi,biraz da şasede işimiz var.bolu da ulaştığımız bi kaç kaportacı çok yoğun olduğu için ilgilenmedi.Bana kaporta ve şase onarımları için tavsiye edeceğiniz ve uygun bi fiyatta anlaşacağım bi usta önerebilirmisiniz.
hayırlı olsun :smiley:
Alllllll-llllllaaaah ;) iişi bulmuşsun ;) kolaylıklar dilerim

kılıç78' Alıntı:
Hayırlı olsun....Varsa fatoğraf görmek isteriz... :D

Geziden 2 fotoğraf...

DSC_2358.JPG_thumb.jpg

DSC_2435.JPG_thumb.jpg

iki foto da benden tekrar ;D ;D ;D

[attachment=1]

[attachment=2]

DSC_2271.jpg

DSC_2297.jpg

İsmail abi bu 3k vitara Paşa abinin eski suzukisi şimdi Akın abide... :D Çok iyi arabadır bu arada...

Yeni patiler hayırlı olsun...

güzel yakışmış...bol çamurlarda kullanırsın inşallah.. ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR