Arama sonuçlarınız

1. F

HONDA XL 200 HAKKINDA

Ynt: HONDA XL 200 HAKKINDA :)

2. F

HONDA XL 200 HAKKINDA

Ynt: HONDA XL 200 HAKKINDA herkese slm.Bülent bey 2000 tl rakamını sanırım kimse zikretmedi.zaten bu para xl 200 için amiyane tabirle ölücülük olur. kendi adıma ben 4000 tl rakamının yüksek olduğunu söyledim sadece. ama bundan kastım bu motor ancak 2000 tl eder demek de değil.tabi ki herşeyin...
  3. F

HONDA XL 200 HAKKINDA

Ynt: HONDA XL 200 HAKKINDA fiyat konusunda yanlız olmadığımı görmek sevindirici. XL 200 hakkındaki diğer fikirlere aynen katılıyorum.crosstan çok enduroya yakın kullanışlı bir motor.herkese keyifli sürüşler.

4. F

yeni başlacaklar için ilginç bir blog..

Ynt: yeni başlacaklar için ilginç bir blog.. :) çok geyik biyer burası. öğrendiğimden daha çok güldüm.
  5. F

HONDA XL 200 HAKKINDA

Ynt: HONDA XL 200 HAKKINDA herkese slm. yaklaşık 4 aydır XL 200 bakıyorum. XL 200 satıcıları darılmasın ama bu motorun 4000 TL i göreceğini sanmıyorum (bunun üstünü isteyenler de var). zaten birçoğu pazarlığa yanaşmıyor. kaldı ki küçük ya da orta ölçekli yerleşim yerlerinde bu motorun parçasını...

6. F

HONDA XL 200 HAKKINDA

Ynt: HONDA XL 200 HAKKINDA Slmlar.İlginize çok teşekkür ederim Murat bey (her iki linkin ilk sayfasında da sizi göremedim).ilk link zaten sahibinden üzerinden market şeklinde açılmış. Beyaz bulamaz isem kırmızı alıp boyayabilirmiyim sizce ? hem makine için (boya tutarmı yoksa sonra dökülüp...

7. F

HONDA XL 200 HAKKINDA

Ynt: HONDA XL 200 HAKKINDA Karabükte yaşayan biri olarak çok uzaklara gitmek, gidipte aradığın temizlikte olmadığını görmek çok yoruyor insanı. şimdilik sahibinden e bakıyorum.kırmızı çok.ama beyaz bir başka duruyor sanki.
  8. F

HONDA XL 200 HAKKINDA

Ynt: HONDA XL 200 HAKKINDA slmlar.ben bakınıyorum beyaz bir xl 200 e.şöyle temiz,helal süt emmiş felan :) sezonda yaklaştı.
  9. F

KARABÜK TEMSİLCİLİĞİ - EĞİTİMLER

Ynt: KARABÜK TEMSİLCİLİĞİ - EĞİTİMLER Eğitimlerin yaz bölümüne nisanda başlayıp,her ay bir seviye olmak üzere temmuzda sonlandırmayı.kış bölümüne ise ekimde başlayıp (yine her ay bir seviye) aralık 2012 yada ocak 2013 de bitirmeyi planlıyoruz. her seviye 1 haftadır.üst seviye devamı için alt...

10. F

KARABÜK TEMSİLCİLİĞİ - EĞİTİMLER

Herkese slm. Dağ. Fed. Karabük Temsilciliği olarak bu sene Yaz; Temel,Gelişim,İleri Kaya,Arama-Kurtarma ve Kış;Temel,Gelişim,İleri Kar-Buz,Arama-Kurtarma Eğitimleri vermeyi planlıyoruz. Eğtimler, Federasyon Eğitmenlerince verilecektir. Bölgemizde yaşayan dağcılık meraklılarını bekleriz.

11. F

KARABÜK TEMSİLCİLİĞİ

Herkese slm. Dağ. Fed. Karabük Temsilciliği olarak bu sene Yaz; Temel,Gelişim,İleri Kaya,Arama-Kurtarma ve Kış;Temel,Gelişim,İleri Kar-Buz,Arama-Kurtarma Eğitimleri vermeyi planlıyoruz. Eğtimler, Federasyon Eğitmenlerince verilecektir. Bölgemizde yaşayan dağcılık meraklılarını bekleriz.
  12. F

HONDA XL 200 HAKKINDA

Ynt: HONDA XL 200 HAKKINDA herkese slm.Kürşat bey, kampana fren olmasının nasıl bir dezavantajı olabilir ? Murat bey, eğer XL 200 kısa gelirse başlangıç klasmanda bana ne uyabilir sizce ? eğer alırsam bir XL 200, umarım sizle daha sık görüşürüz.

13. F

HONDA XL 200 HAKKINDA

Ynt: HONDA XL 200 HAKKINDA slm Murat Vural. boy 1.80 kilo 85. pos idare eder :)
  14. F

HONDA XL 200 HAKKINDA

Herkese slm.başlangıç olarak honda xl 200 düşünüyorum.bu motoru bilenler,kullananlar,fikri olanlar yardımcı olabilirmi; artıları, eksileri, özellikle alırken nelere dikkat etmeli, v.b. konularda yardımcı olursanız çok sevinirim.
  15. F

Giymediğim Giysilerimi Nereye Vermeliyim Sorusuna Cevap

Ynt: Giymediğim Giysilerimi Nereye Vermeliyim Sorusuna Cevap hastanenin bu işle ilgilenmesi çok ilginç. bazen, hatta çoğu zaman ilaç vermek istediğimizde bile ilgilenmiyorlar.erenköyün durumu farklı,yani sürekli kalan hastalar var.bu tip servisler için fazladan giysi çok iyi olur aslında.

16. F

Giymediğim Giysilerimi Nereye Vermeliyim Sorusuna Cevap

Ynt: Giymediğim Giysilerimi Nereye Vermeliyim Sorusuna Cevap hastanedeki personelin hiçbiri bu işle uğraşmaz.huzurevi, çocuk yuvası v.b. yurt bakımevleri olabilir.ya da bu işle uğraşan vakıflar var.
  17. F

Suzuki Vitara V6'nın Artı ve Eksileri

Ynt: Suzuki Vitara V6'nın Artı ve Eksileri o kadar uğraştıktan sonra keyif kalırsa tabi.:) 3 K Vitaramla az uğraşmadım sanayi mahallesinde.Allah bizi ne sanayiden mahrum etsin ne de mahkum. bazı ustalar işten anlamaz senin benim aracımda öğrenir. İllallah ettirir adamı.
  18. F

Suzuki Vitara V6'nın Artı ve Eksileri

Ynt: Suzuki Vitara V6'nın Artı ve Eksileri Hayırlı olsun Haltun bey. Umarım sorunsuz binersiniz.

19. F

V6 - Vitara Hakkında Düşüncelerimiz

Ynt: V6 - Vitara Hakkında Düşüncelerimiz herkese slm.hazır vitaracılar burdayken yeni konu açmaya gerek yok sanırım.94 model 1,6 vitara 5 kapı için önerdiğiniz çamur lastiği nedir ? birde asgari masrafla nasıl yükseltebilirim ? saygılar.
  20. F

V6 - Vitara Hakkında Düşüncelerimiz

Ynt: V6 - Vitara Hakkında Düşüncelerimiz :=) afat kardeş kimse bööööööööööö demiyorki v6 için.olanı biteni, başına geleni anlatıyor.benim ilk aracım pajero idi.büyük geldiği için satıp, 3 kapı vitara aldım.vitara başıma çok iş açtı, o kadar ki resmen soğuttu beni. arızası hiç bitmedi. sanayiye...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,759
Kaydolan Son Üyemiz
abdil DOĞRU

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri