Arama sonuçlarınız

1. gezmen

Yurt Dışı Gezi Hazırlıkları Ve Maliyeti

Ynt: Yurt Dışı Gezi Hazırlıkları Ve Maliyeti Bu çok ayrıntılı yazı ve emek için teşekkürler... :) Cavid Sezen

2. gezmen

Başınız Sağolsun Vural Bey..!

Ynt: Başınız Sağolsun Vural Bey..! Başınız sağolsun; sizlere sabır dilemekten başka ne gelir elden... :( Cavid Sezen
  3. gezmen

Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (adil05) Önemli bir açıklama. En azından imrenenlere yol gösterici olacaktır; teşekkürler... :) ;) Cavid Sezen

4. gezmen

Gezenbilir İlkbahar Buluşmamız Ardından; İznik (6 - 7 Nisan 2013)

Ynt: Gezenbilir İlkbahar Buluşmamız Ardından; İznik (6 - 7 Nisan 2013) * Karamürsel-Boyalıca yoluna göre çok daha yeşille içiçe... ;) * Geçmiş olsun.. :( Yeni bir geçek kayda alındı. :) Cavid Sezen
  5. gezmen

Eyyy , Sahteci Vatandaşım.....

Ynt: Eyyy , Sahteci Vatandaşım..... Duygu ve düşüncelerimizi ne de güzel yansıtıyor; teşekkürler. :) Cavid Sezen

6. gezmen

Gezenbilir İlkbahar Buluşmamız Ardından; İznik (6 - 7 Nisan 2013)

Ynt: Gezenbilir İlkbahar Buluşmamız Ardından; İznik (6 - 7 Nisan 2013) *Gözümüzü, gönlümüzü fotoğraflarıyla şenlendiren tüm arkadaşlara çok teşekkürler; İznik, çok güzeldir!... :) * Karavancı/gezgin, gittiği yoldan dönmez ama.... :D Bir olasılık, çok sevdiniz ve gelirken tadını...

7. gezmen

Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (adil05) Hocam, cesaret ve azminize saygı duyuyorum!.. :) ;) Selamlar. Cavid Sezen
  8. gezmen

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Birkaç gündür nete girememiştim, çok geçmiş olsun. Cavid Sezen
  9. gezmen

Karavanlarımızda Yüklü Ağırlıkta Yeni Yönetmelik...!

Ynt: Karavanlarımızda Yüklü Ağırlıkta Yeni Yönetmelik...! 1.278 Tl, Üzüldüm; Bu Parayla Kaç Depo Motorin Alınır Ve Binlerce Km Gezilirdi... :( deneyim Paylaşımınız İçin Teşekkürler. cavid Sezen

10. gezmen

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi) Gözünüz Aydın; Analı Babalı Büyüsün!... :) cavid Sezen

11. gezmen

RUSYA ( Bati Sibirya-Ural Bolgesi-Omsk-Tyumen-Tobolsk-Yekaterinburg)

Ynt: RUSYA ( Bati Sibirya-Ural Bolgesi-Omsk-Tyumen-Tobolsk-Yekaterinburg) Kaygıları kendi adıma söylemedim daha çok, genel bakış açısına göre belirttim. Rusça'mız yok, yalnızca İngilizce var. :( Değişik bir coğrafya ve kültürleri tanımak, hem de Avrupa'ya göre daha uygun akçalı koşullarda...
  12. gezmen

Kendi Karavanını Yapanlar; CITROEN JUMPER - PAŞA

Gözünüz aydın!... :) Cavid Sezen

13. gezmen

karadeniz yaylalarında kamp ve piknik gezilerimiz

Ynt: karadeniz yaylalarında kamp ve piknik gezilerimiz Kartpostallar çok güzel... :) Cavid Sezen
  14. gezmen

RUSYA ( Bati Sibirya-Ural Bolgesi-Omsk-Tyumen-Tobolsk-Yekaterinburg)

Ynt: RUSYA ( Bati Sibirya-Ural Bolgesi-Omsk-Tyumen-Tobolsk-Yekaterinburg) * "Hem ziyaret, hem ticaret" yani... :) ;) Bizde çok bilinmeyen bir coğrafya ile ilgili bu yazı ve fotoğraflar için, baştan teşekkürler. :) * :D *Tren hakkındaki bilgi ve deneyim aktarımı, çok değerli. *...
  15. gezmen

Yaz gelirken yeni yol rotamız

Ynt: Yaz gelirken yeni yol rotamız Alp Dağları ile yaz mevsiminde oradaki temiz ve serin havayı sevdiğinizi anlıyorum. Şimdiden iyi yolculuklar dilerim. :) Cavid Sezen

16. gezmen

Karavanımın Yapım Aşamaları; VW T5

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; VW T5 Aracınız ve kamper yapma kararınız ile uygulanması, hayırlı olsun Nüvit Bey. :) Cavid Sezen
  17. gezmen

CARETTA KARAVANLA GÖKOVA TURNALI HAFTASONU KAMPI

Ynt: CARETTA KARAVANLA GÖKOVA TURNALI HAFTASONU KAMPI Sıcak paylaşımınız için teşekkür ederim. :) Küçük ama şirin bir karavan, yemyeşil bir doğa, çok güzel bir manzara, Akdeniz İklimi'ne özgü limonata gibi bir hava ve en önemlisi, gülen yüzler; kutlarım sizi. Ayrıca, o güzelim balıkları...
  18. gezmen

Avrupadaki Motokaravan Üreticilerinin Link Adresleri

Ynt: Avrupadaki Motokaravan Üreticilerinin Link Adresleri Gözümden kaçmış kusura bakmayın; kutlar ve teşekkür ederim. "Akser/Aksar"den selamlar. :) Cavid Sezen

19. gezmen

Konya-Akşehir.

Ynt: Konya-Akşehir. Sultan Dağları'nın eteklerinde, çok hoş bir kentimizdir Akşehir. Nedenini tam bilmiyorum ama buradan hoşlanıyorum. :-\ Çoğu zaman yanından transit geçtiğimiz, yeterli ilgiyi göstermediğimiz bir kent olabilir bazılarımız için. Öyle yapmayın arkadaşlar; buraya zaman ayırın...
  20. gezmen

Küheylan Kutup Çemberinde "dünyanın Yaylasına Yolculuk"

Ynt: Küheylan Kutup Çemberinde "Dünyanın Yaylasına Yolculuk" * SAM_6361.jpg'de, motorin(euro disel), 2.41 görülüyor; sanırım bugünkü kurla 3 TL'nin altında oluyor, yanlışsam düzeltsin arkadaşlar. :-\ *Sonraki birkaç fotoğrafta (SAM_6383,6390, 6399, 6406), yolbul (navigasyon), iki adet gibi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri