Arama sonuçlarınız

1. E

Karavan Yapımı için En Uygun Araçlar; Ölçüler ve Teknik Veriler

Ynt: Karavan Yapımı için En Uygun Araçlar; Ölçüler ve Teknik Veriler bu araclar hakkinda bilginiz var mi arkadaslar? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-mercedes-vario-dunyadaki-en-buyuk-panelvan-35118819/detay

2. E

2.Geleneksel Gezenbilir Karavan Grubu Maltepe Buluşması (11 Aralık 2010)

Ynt: 2.Geleneksel Gezenbilir Karavan Grubu Maltepe Buluşması (11 Aralık 2010) ne bereketli kadayifmis yedikce artmis.
  3. E

Benim Kamp Aracım ''Tralleis''

gule gule kullanin Hasmet Bey ya da gule gule yapin. yapmak kullanmak kadar zevkli.

4. E

Motokaravanda Sürekli Yaşam

Ynt: Motokaravanda Sürekli Yaşam Bu kadar tevazuya gerek yok Yusuf Bey. bence kalite olarak profesyonellerden daha iyi is cıkariyorsunuz.
  5. E

Bu Aralar Karavanınız İçin Neler Yaptınız?

Ynt: Bu Aralar Karavanınız İçin Neler Yaptınız? tasyunu ile izolasyon yaptim, uzerine dekota kapladim. zemine izolasyon yapip uzerine kontrplak ve pvc kapladim. simdilik bu kadar. onceki karavani uc senede bitirdigim dusunulurse bunda cok daha hizliyim.

6. E

Karavanımın Yapım Aşamaları; Iveco Daily Camper - Halil Çaydaşı (seyyah halil)

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; Iveco Daily Camper - Halil Çaydaşı (seyyah halil) Gule gule kullanin Halil Bey. Bir karavan uretici firmasinin yaptigi izolasyonu gorunce Yusuf ve Levent Beyleri tekrar kutlama geregi hissediyorum. bence apartmanin bahcesinde cok daha temiz bir is cikardilar.

7. E

Kimlerin Karavanı Var?

Ynt: Kimlerin Karavanı Var? fotograf ve yukleme konusunda organize olabilirsem elbette
  8. E

Kimlerin Karavanı Var?

Ynt: Kimlerin Karavanı Var? ben de camperimi sattim. yenisini yapincaya kadar karavansizim.
  9. E

Dikkat! Eberspacher D2 Airtronic Yüksek Rakımda Çalışmama Sorunu

Ynt: Dikkat !!! Eberspacher D2 Airtronic Yüksek Rakımda Çalışmama Sorunu ! ben yazarken pompa olayini yazmissiniz. iki kademeli anahtarla paralel bagli iki pompa sırayla calıstırılabiliyor. simdi onemli olan yuksek irtifa pompasinin basinci daha mi dusuk yoksa daha mi yuksek? yuksek irtifada...

10. E

Dikkat! Eberspacher D2 Airtronic Yüksek Rakımda Çalışmama Sorunu

Ynt: Dikkat !!! Eberspacher D2 Airtronic Yüksek Rakımda Çalışmama Sorunu ! havadaki oksıjen orani azaldigi icin isitici calismiyor saniyorum. bu bir tur koruma mekanizmasi olmali. yüksek irtifa sensoru hava basincina duyarli. yuksek irtifada isitici devre disi kalmadan sinyal gonderip sen calis...

11. E

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi) mutlu tatillerde kullanmanizi dilerim. karavani yapmak tatil yapmaktan daha zevkli gibi geliyor bana. sizler de oyle hissediyormusunuz? cogu zaman kim nerede tatil yapmis bolumune degil, kim karavanina ne yapmisa bakiyorum.
  12. E

Alışılmışın Dışındaki Karavanlar

Ynt: Alışılmışın Dışındaki Karavanlar emeginize saglik. yesil jeep'in arkasindaki yuksekte duran tekerlegin prensibini anlayabildiniz mi? stepne mi yoksa baska bir amaci mi var?

13. E

Karavanda Doğru Su Tesisatı

Ynt: Karavanda Doğru Su Tesisatı tek muslugu olan karavanlar icin mantikli olabilir. basincli sistemlerde de uyduruk pazar hortumu kullanilmazsa patlama olmaz. karavan ve tekneler icin ozel hortumlar vardir. fiyatlari yuksek gibi gorunse de karavan icinde cok uzun metrajlar kullanmak...
  14. E

Yaşam Aküsü 1

Ynt: Yaşam Aküsü 1 tesekkurler Ferhat Bey
  15. E

Yaşam Aküsü 1

Ynt: Yaşam Aküsü 1 ben de yillardir role kullaniyorum ve baska karavanlara da taktim. hic bir sorun yasamadim. burada dikkat edilmesi gereken rolenin surekli kullanilmaya uygun olmasi ve en az 70 amper olmasi. Ferhat Bey'e bir sorum olacak. yuksek amperli bir yasam akusu kullanmak yerine...

16. E

Yaşam Aküsü 1

Ynt: Yaşam Aküsü 1 merhaba Yasar Bey 50 amperlik sigortayi oto elektrik malzemesi satan yerlerden temin edebilirsiniz. tesisat sigortasi ya da bicak sigorta olarak bilinir. standart sigortalardan biraz daha buyuktur. iki aku arasindaki hattin her iki ucuna koymalisiniz. boylece bu hat uzerinde...
  17. E

Pratik Sulu Tavan Kliması

Ynt: Pratik Sulu Tavan Kliması iyi fikir Atilla Bey. pratige dokmeyi dusunuyormusunuz?
  18. E

Yaşam Aküsü 1

Ynt: Yaşam Aküsü 1 yuksek amperli aku kullanimi roleye zarar vermez. manuel kullanilacak bir salter marsa basilma aninda acik (devre kapali) birakilmasi (genelde unutulur, her marsa bastiginizda acip kapamaniz gerekir) nedeniyle marsin cekecegi yuksek akimin yasam akusune bagli cihazlara zarar...

19. E

Yaşam Aküsü 1

Ynt: Yaşam Aküsü 1 koltugun altina sigabilecek en yuksek amperli aku dusunceniz mantikli. arac akusu ile yasam akusu arasina iki adet sigorta koymalisiniz. starter akunun cikisina ve yasam akusunun girisine 50 amper sigorta yeterli olur. bu sigortalar her iki akuye mumkun olan en yakin yere...
  20. E

Katlanabilir Merdiven

Ynt: Katlanabilir Merdiven bu motorlu bisikletlerde icten yanmali motor oldugu icin ruhsat ve ehliyet gerekir mi?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri