Kimlerin Karavanı Var?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan karagozlers Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 37,097
Ynt: Kimlerin Karavanı Var?

GEÇİCİ OLARAK KARAVANSIZLAR (allah tez zamanda kavuştursun)
1: YAYBEK
2:SALİH ÇAL
3:KARAGÖZLERS
4:DRARES
5:SELSUN
6:TAİGA
7:OGİ
8:DERİNDENİZ

KARAVANIMSILAR
1:MAYISTOSBÖCE (VW CAMPER)
2:KAYA75 (VW CİTYVAN+ÇEKYAT)

CAMPER
1:INSEL
2:TOFFY
3:OSAK
4:BURALPDİ

ÇEKME KARAVAN:
1:DERİNDENİZ
2:ANKİRALI
3:FATBUG
4:SERKANGURANC
5:YUGUN

ISITICILI KAMPETLİ ÇADIRLI ARAZİ ARAÇLARI
DALYAN

Etiketler

Arkadaşlar bu topic'i açarken taiga(Haldun) arkadaşımızın fotoğraflarını çekip poyrazlar gezisi topic'i içerisinde yayınladığı karavanların kimlere ait olduğunu merak etmiştim. Düşündüm ki Fatih arkadaşımızın yaptığı gibi motokaravan,çekme karavan,camper veya diğer kamp araçlarının sahibi olanlar ben bunu kullanıyorum gibi yayınlasınlar. Mesela yolda giderken yanından geçtiğimiz aracı ve sahibini bu siteden tanıyor bile olsak bir yerde durup sanal tanışmadan gerçek tanışmayada geçebiliriz.

Süreyya bey, aslında hangi karavanın kime ait olduğunu motokaravan bölümümüzdeki eski sayfalarda "Benim Karavanım;......." ya da "Kendi Karavanını Yapanlar;......." başlıklarında bulabilirsiniz. Herkesin olmasa bile çoğunluğun karavanını tanıttığı konularımız mevcut.

Arkadaşlarımız (buna ben de dahlim) "benim karavanım var" şeklinde ortaya atılmak istemeyebilir. ;)

Benim bir küçük çadırım, bir tane 2 oda bir salon büyük çadırım ve bir tane de çadırvanım var. Bakalım beni hangi gruba sokabileceksiniz :smiley: :D ;D

aslanahmet' Alıntı:
Benim bir küçük çadırım, bir tane 2 oda bir salon büyük çadırım ve bir tane de çadırvanım var. Bakalım beni hangi gruba sokabileceksiniz :smiley: :D ;D
GEÇİCİ OLARAK KARAVANSIZLAR (allah tez zamanda kavuştursun)
1: YAYBEK
2:SALİH ÇAL
3:KARAGÖZLERS
4:DRARES
5:SELSUN
6:TAİGA
7:OGİ
8:DERİNDENİZ
9:ERGUN

KARAVANIMSILAR
1:MAYISTOSBÖCE (VW CAMPER)
2:KAYA75 (VW CİTYVAN+ÇEKYAT)

CAMPER
1:INSEL
2:TOFFY
3:OSAK
4:BURALPDİ

ÇEKME KARAVAN:
1:DERİNDENİZ
2:ANKİRALI
3:FATBUG
4:SERKANGURANC
5:YUGUN

ÇADIRVAN
1.ASLANAHMET (ÇADIRI DA VAR)

ISITICILI KAMPETLİ ÇADIRLI ARAZİ ARAÇLARI
DALYAN

Ergun' Alıntı:
ben de camperimi sattim. yenisini yapincaya kadar karavansizim.

Ergun, yeni yapacağın karavanının aşamalarını burada bizimle paylaşmanı dilerim. Bilgi ve tecrübelerinle bölüme katkılarını bekliyoruz.

Levent

Ergun' Alıntı:
fotograf ve yukleme konusunda organize olabilirsem elbette

Ergun selam. Mavi yuksek tavan vwyi mi sattin? Hangi arada? Yeni karavaninda kolay gelsin. Bizleri haberdar et.

karavanım yok ama dört lastiği + çekisi olmayan çadırım var. ;D

offf of benimde camperim var amaa, her gün satma kararları alıp sonra kıyamadığım için vazgeçiyorum, ama sonunda satacağım sanırım , uğraşamıyorum beni aşıyor biraz, ama çoook güzel bir olay karavan:smiley:))) benide var ama satacak kategorisine koyabilirsiniz:smiley:))

Sebiha Hanım sonra pişman olacağınız şeyleri yapmayın. Yanlış hatırlamıyorsam daha önce de bir satma girişiminiz olmuştu da sonradan vazgeçmiştiniz.( Yanlış hatırlıyor da olabilirim).

İzmir'den selamlar, sevgiler.

Sabiha hanım merhaba eğer satıp daha güzelini alacaksanız satın yoksa elinizdekinin kıymetini bilin derim.eğer fazla kullanmıyorsanız park halindeyken lastiklerin altına tahta koyun çünkü uzun süreli parklarda lastiklerin havası iner.tekrar söylüyorum karavanınızın kıymetini bilin.saygılar

sayın derindeniz haklısınız doğru hatırlıyorsunuz, daha önce ilan verdim üç gün sonra ilanı geri çektim,kıyamadım, ancak şimdi çok ciddi düşünüyorum, çünkü en ufak bir tamirat olayında yada yeni yaptıracağım bir şeyde çok sorun yaşıyorum ustalarla, bir yeri yaparken diğer bir yeri bozuyorlar, anlamıyorum bu işlerden diye fazla para alıyorlar yaptık diyorlar yapmıyorlar vs vs...aslında yakında izmire gelmeyi düşünüyorum hatta ben aracı izmirden aldım oradanda satmayı planlıyorum, belki görüşürüz inşallah.....

sayın Bülent ustam siz sanırım ankaradansınız, vede tahminim doğruysa yusuf sizden söz etti bana, sizinle görüşmeyi(tel,de de olsa) çok istiyorum, araç yatmıyor ustam çünkü benim şehir içinde binecek başka aracım yok sürekli onunla geziyorum, aslında bazı sorunlarım olmakla( halledilebilecek sorunlar) birlikte çok ta seviyorum bu karavanımı, hatta ben içinde sürekli yaşama kararıyla almıştım, tek başıma bu yaz tüm karadenizi gezdim, ama işte şimdi fikrim bu, ama aklımın bir köşesindede acaba normal bir araç alsam birde küçük çekme karavanmı alsam düşünceside yok değil:smiley:)) selamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR