Arama sonuçlarınız

1. koza

Nemrut Dağı ve Kommagene

Ynt: Nemrut Dağı ve Kommagene KRAL ANTHİOCHOS'UN NEMRUT DAĞI ZİRVESİNDE YAZDIĞI VASİYETİ Kral Mithradates Kallinikos'un ve Anasever Kral Antiochos Epiphanes Kallinikos kızı Tanrıça, Kraliçe, Kardeşseler Laodike'nin oğlu Tanrı, Adil ve Epiphanes, Roma ve Helen Dostu, Muzaffer Büyük Kral...

2. koza

Nemrut Dağı ve Kommagene

Ynt: Nemrut Dağı ve Kommagene Pek çoğumuz sanatçı Tuluyhan Uğurlu'nun Nemrut'un zirvesine taşıdığı piyanosu ile verdiği konseri hatırlıyordur. Kendisi sitesinde Nemrut Dagına ve Kommagene Krallığının tarihinede yer vermiş. Aşağıdaki yazı Tuluyhan Uğurlu'nun sitesinden alınmıştır...
  3. koza

Nemrut Dağı ve Kommagene

Ynt: Nemrut Dağı ve Kommagene Sizlere bende katılıyorum :) Bence bu konuyu taşımak yerine kaynağı belli olan bilgilerle altını doldurabiliriz. Konu çok güzel ve önemli. Hazır bir arkadaşımız başlığı açmışken bu konuyu kaynağı belli olan bilgilerle diğer üyelerimizle paylaşalım diyorum ;)...

4. koza

Off-Road'ta Nefes Kesen Anlar

Ynt: Off-Road'ta Nefes Kesen Anlar Bunlarda senden esinlenmiş olabilirmi Mustafa :D
  5. koza

10. İsoff Off-Road Oyunları - Tekirdağ, Kartaltepe (23-24-25 Ekim 2009)

Ynt: 10. İsoff Off-Road Oyunları - Tekirdağ, Kartaltepe (23-24-25 Ekim 2009) 01- Yüksel Uysal ( yuysal) +1 İstanbul Cuma 02- Sevtap Dilek Çimen ( SDC) İstanbul Cumartesi 03- Cihan Ülker ( cihanülker) +1...

6. koza

Yeni Gezi Yok mu?

Ynt: Yeni Gezi Yok mu? Gezi takvime eklenmiştir :)

7. koza

Seyahat Bursu: Genç Gezginler Aranıyor!

Ynt: Seyahat Bursu: Genç Gezginler Aranıyor! Sevgili Sami Bu burs için gerekli heyecan oluşur ve başvurular olur ise Özlem hanım bunun devamını getirecektir. Önünde 2 sene var. Ya benim gibi yada Nadir abi (mogzilla ) gibi geç kalmış olsaydın ne yapacaktın :) Ayrıca bence bu girişim pek çok...
  8. koza

Ynt: Seyahat Bursu: Genç Gezginler Aranıyor! Başvuru yapan üyelerimiz Özlem Hanıma gönderecekleri 'Interrail'a çıkmayı neden istediğini' açıklayan yazılarını buradan bizimlede paylaşırsa çok seviniriz :)
  9. koza

Ynt: Seyahat Bursu: Genç Gezginler Aranıyor! Genç Gezginler Seyahat Bursu Gezgin Özlem Yücel tarafından verilecek olan bursun detayları .... Burs Kapsamı Ne Olacak? Burs bir genç gezginin, 2010 yazında kullanabileceği, Avrupa'da geçerli tren biletini (interrail) ve su/ekmekle yaşayacağı...

10. koza

Sallan Yuvarlan

Ynt: Sallan Yuvarlan http://www.dailymotion.com/relevance/search/4x4/video/x66d9b_gamelles-en-trial-4x4-14_auto

11. koza

Off-Road'ta Nefes Kesen Anlar

http://www.dailymotion.com/relevance/search/4x4/video/x3bq90_4x4-extreme-machines_auto
  12. koza

Düz Duvara Tırmananlar

http://www.dailymotion.com/relevance/search/4x4/video/x8mxft_4x4-cool-woowww_auto

13. koza

Kırklareli - Demirköy Gezi Notları (14-15 Eylül 2009)

Ynt: Kırklareli - Demirköy Gezi Notları (14-15 Eylül 2009) Neden olmasın ;)
  14. koza

Ynt: Kırklareli - Demirköy Gezi Notları (14-15 Eylül 2009) Gelemedim işte gelmeyin üstüme :'( Şimdi bu yukarıdaki cümle için benim sinir yapmam gerek ama...... Bu laftan sonra bir şans daha vermeye karar verdim ;) İlk fırsatta gidelim :)
  15. koza

Ynt: Kırklareli - Demirköy Gezi Notları (14-15 Eylül 2009) Gerçekten çok güzel bir gezi olmuş.Ballandır ballandırada anlatmışsınız nispet yapar gibi >:( Her fotoğraf karesınde gelemediğim için ayrı ayrı kahroldum :'( Fatihçim video ise öldürücü darbeydi >:(

16. koza

Sallan Yuvarlan

http://www.dailymotion.com/video/xao415_super-takla
  17. koza

Kızkalesi, Cennet, Cehennem, Göksu Deltası, Taşucu Gezisi (27 Eylül 2009)

Ynt: Kızkalesi, Cennet, Cehennem, Göksu Deltası, Taşucu Gezisi (27 Eylül 2009) Bende uzun zamandır görmediğim bu yerleri görmüş olucam sayenizde ;) Heyecanla fotoğrafları bekliyorum :)
  18. koza

4. Geleneksel Gezenbilir "Best FM" Tanışma Etkinliği (10-11 Ekim 2009)

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir "Best FM" Tanışma Etkinliği (10-11 Ekim 2009) Katılımcı Listesi : ÇADIR: 01- Mert Kiğılı (Deep) 02- Uğur Kalaycı (Jeep34) 03- Tuncay Özay(tuncay cj) 04- Berk Saraç (Berksito) + 1 05- Mustafa Kemik (MK51) 06- Ufuk SARNIK (ufuk) 07- Adil Alkuş (Adil) +1 08-...

19. koza

Atatürk Gibi Kimse Karizmatik Bakamaz

Ynt: Atatürk Gibi Kimse Karizmatik Bakamaz Bizim aslımız rengi uçmuş bir kıvılcım iken, Atatürk’ün bakışıyla cihanı kaplayan ve aydınlatan bir güneş haline geldi. İkbal(Pakistan’ın milli şairi) Yüzyıllar nadir olarak dahi yetiştirir. Şu talihsizliğimize bakın ki, o büyük dahi çağımızda Türk...
  20. koza

4. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (16 Eylül 2009)

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (16 Eylül 2009) Sevgili üyeler Yukarıdaki sistemde kayıt kapandı yazsada kayıtlar devam etmektedir.Katılmak isteyen üyelerimiz adını listeye ekleyerek havale yapabilirler.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri