Arama sonuçlarınız

1. __ C J  7 __

Cj 5 Alacağım, Fikir Ve Görüşlerinizi Bekliyorum.

Ynt: Cj 5 Alacağım, Fikir Ve Görüşlerinizi Bekliyorum. çok haklısın çünkü birçok CJ kullanıcısı aracını tanımıyor, nedir ne değildir bilmiyor. araştırma zahmetinde de bulunmuyor. Rıfat Beyin tavsiyesi diğer araçlara göre çok daaha iyi. ilan açıklaması bile diğerlerine göre biraz daha açık ve...

2. __ C J  7 __

Satılık Honda Xrv 750 Africa Twin 1991 Model Rd04 Kasa

Ynt: Satılık Honda Xrv 750 Africa Twin 1991 Model Rd04 Kasa sağlamlığı ile efsane olmuş bir motor inşallah değerini ve kıymetini bilecek birine nasip olur. hayırlı satışlar
  3. __ C J  7 __

Lpg Kaynaklı Motor Problemleri

Ynt: Lpg Kaynaklı Motor Problemleri faydalı bilgiler için teşekkürler

4. __ C J  7 __

ROMORK-KARAVAN Sevdasına düştüm sizlerle beraber yapalımmı.

Ynt: Romork-karavan Sevdasına Düştüm Sizlerle Beraber Yapalımmı. çok güzel tekrardan güle güle kullanın, bu kadar emekten sonra satmak kötü birşeydir. yakınlarınızda hatta yakın semtte kapalı otopark gibi biryer yok mu. hem hava koşullarından da muhafaza olmuş olur.
  5. __ C J  7 __

Tek Kapı Çift Kabin 110 Defender Olur mu?

Ynt: Tek Kapı Çift Kabin 110 Defender Olur Mu? ben beğendim güzel olmuş emeklerinize sağlık

6. __ C J  7 __

Bir Müddet Yatan Aracı Çalıştırmak İçin Sizlerin Bilgi Ve Tecrübeleri Lazım Bilen Lütfen Birşeyler Y

Ynt: Bir Müddet Yatan Aracı Çalıştırmak İçin Sizlerin Bilgi Ve Tecrübeleri Lazım Bilen Lütfen Birşeyler Yazsın 9 sene çalışmamış bir motoru sadece akünün kurtaracağını zannetmiyorum. ne ateşleme sistemi ne yakıt sistemi sağlam kalmıştır. bu işlerden pek anlamıyorsanız işiniz zor ama şansınızı...

7. __ C J  7 __

ROMORK-KARAVAN Sevdasına düştüm sizlerle beraber yapalımmı.

Ynt: Romork-karavan Sevdasına Düştüm Sizlerle Beraber Yapalımmı. harika olmuş emeği geçenlerin ellerine sağlık. mahsuru yoksa karavanın iç resimlerini de paylaşabilir misiniz ?
  8. __ C J  7 __

Tek Kapı Çift Kabin 110 Defender Olur mu?

Ynt: Tek Kapı Çift Kabin 110 Defender Olur Mu? elinize sağlık güzel ve farklı bir proje olmuş. daha bol detaylı foto paylaşırsanız memnun oluruz.
  9. __ C J  7 __

2.6 Pajero Acill Bilgi Verebilir Misiniz

Ynt: 2.6 Pajero Acill Bilgi Verebilir Misiniz sadece tavşan ya da kuş türleri avlanmıyor. herkesin kendi fikri, düşüncesi vardır saygı duyarız. ama unutulmamalıdır ki domuz da avlanan hayvanlar arasında. çiftçilikle uğraşan yakınınız var ise domuzun ekili alanlara ne kadar zarar verdiğini...

10. __ C J  7 __

2.6 Pajero Acill Bilgi Verebilir Misiniz

Ynt: 2.6 Pajero Acill Bilgi Verebilir Misiniz her avcıyı bir tutmamak gerekir. adı avcı ya da av ile ile ilgileniyor diye bir damga vurmak ve bunu site geneline mal etmek yanlış diye düşünüyorum. doğaya zarar veren, av ve avcılıkla hiç alakası olmayan bohçacılara da malesef avcı deniyor ve bu...

11. __ C J  7 __

Freelander Sport Siyah 2000 Model Benzin + Lpg Kaportasınde Değişeni Olmayan Ve Yürüyen Aksamı Probl

Ynt: Freelander Sport Siyah 2000 Model Benzin + Lpg Kaportasınde Değişeni Olmayan Ve Yürüyen Aksamı Problemsiz Düz Vites mail adresime gönderdiğiniz mesaja istinaden yanıtlıyorum. buradan da yazmak istediğinizi yazabilirsiniz, kimseye kızmayız, darılmayız. kuralları okumanız için uyardım...
  12. __ C J  7 __

Freelander Sport Siyah 2000 Model Benzin + Lpg Kaportasınde Değişeni Olmayan Ve Yürüyen Aksamı Probl

Ynt: Freelander Sport Siyah 2000 Model Benzin + Lpg Kaportasınde Değişeni Olmayan Ve Yürüyen Aksamı Problemsiz Düz Vites lütfen ilan verme kurallarını okuyunuz http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=60776.0

13. __ C J  7 __

Cherokee'me neler yaptım

Ynt: Cherokee'me Neler Yaptım aracın diğer fotolarınıda paylaşırsanız memnun oluruz. port bagaj ve stepne taşıyıcı sepetini ikisi bir arada görmemiştim
  14. __ C J  7 __

Cj8 im için tavan barı arıyorum öneriniz.

Ynt: Cj8 İm İçin Tavan Barı Arıyorum Öneriniz. güle güle kullanın ercan bey, tavana yapılan delme işlemlerinden her zaman çekince duymuşumdur. suyun içeri girmesinden ve daha da kötüsü o kısmı zamanla çürütmesi düşüncelerinden dolayı. gerekli önlem aldığınızdan şüphem yok ancak izolasyonu nasıl...
  15. __ C J  7 __

Araç

Ynt: Araç seçimler arasındaki tek Japon ve tek benzinli civic olduğu için civic diyorum. dizel her zaman ekonomik değildir. yapacağınız kilometre fazla ise pahalı bakım giderlerini amorti edebilisiniz, kaldı ki mazot litre fiyatı da çok pahalı. benim fikrime göre benzinli + LPG li araç daha...

16. __ C J  7 __

Proje Değişikliğiyle Satılık Parçalar

Ynt: Proje Değişikliğiyle Satılık Parçalar araç ilgili bildiklerimi yazdım yani satıcı ben değilim ;) . değişmediyse arka tampon demirdi yani krom vs. değil.
  17. __ C J  7 __

Vitaradan Pajeroya Geçiş

Ynt: Vitaradan Pajeroya Geçiş vitarayı çok ararsınız diye düşünüyorum (bu fikrimi profil resminize bakarak söylüyorum)
  18. __ C J  7 __

Suzuki Vitara -grand Vitara - Honda Hrv Hangisi ?

Ynt: Suzuki Vitara -grand Vitara - Honda Hrv Hangisi ? büyük motor her zaman fazla yakıt tüketimi değildir. motor büyük ve güçlü olduğunda zorlanmadan hareket edecek ancak küçük hacim ile daha çok iş yapabilmek için bunu yakıt gücü ile yapacak. bu yanlış algıyı düzeltmelisiniz. Honda HRV sizin...

19. __ C J  7 __

Benim Yaşam Biçimime Göre Yorumu Okuyun Biraz Bilgi Verin Lütfen Araçlar Hakkında

Ynt: Benim Yaşam Biçimime Göre Yorumu Okuyun Biraz Bilgi Verin Lütfen Araçlar Hakkında Yukarıda İbrahim Beyin yazdıkları en uygunlar aslında. defender 110 işinizi görür temiz 130luk bulabilirseniz daha da güzel olur. ayırdığınız bütçe doğrultusunda çeşitli pickupları tercih edebilirsiniz...
  20. __ C J  7 __

Araç İçi Kasa Kaplama Alınstech Farkıyla 5 Yıl Garanti

Ynt: Araç İçi Kasa Kaplama Alınstech Farkıyla 5 Yıl Garanti kesinlikle katılıyorum, forumlardaki paylaşımlarda fiyatta belirtilmeli. fiyat paylaşılmadığında fiyatın astronomik olduğu düşünülüyor. herkes kendi yaptığı işe göre fiyat biçebilir, fiyatlara saygımız var. ne kadar açık olunursa o...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

SON KONULAR

Geri