Arama sonuçlarınız

1. yugun

2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

Kendime Burger King ısmarladım.
  2. yugun

Şaşmaz'daki elektrikçim çok iyi bir usta. Ona yaptığı işlerde güveniyorum. Tekrar güvenilir bir elektrikçi bulmak zor. Orada parça konusu da sorun olmuyor. Tek sorun biraz uzak olması...

3. yugun

Vee nihayet Güçlü'de konjektörü değiştirdik. Cezası 2500 Kayme gitti. İnşallah arızayı tekrar vermez. Şimdilik bu kadar...
  4. yugun

70 Günlük Hindistan Ve Nepal Gezi Notlarım.

Geçmiş olsun, Sizi sıkı takipteyiz.

5. yugun

Ben de sevdim bir zamanlar, İçimde bin hatıra var... Herkes hayatını yaşar, Anılarla yaşıyorum...

6. yugun

Ben istediğim gibi olan, Dilediği gibi özgür yaşayan onurlu bir özgür kampçı gezginim arkadaşlar...
  7. yugun

İlk iş olarak Güçlü'mün dinamo konjektörü değişiyor...

8. yugun

Günaydın. Başkent oto elektrik klima. Şaşmaz'dayız...
  9. yugun

Biz Dostuz Dünya'lı, Dost Istiyor Musun?

Dostlarım arasında mutluyum. Hayat kampçı dostlarla güzel.

10. yugun

Günaydın. Rüyamda çamura bata çıka yürüyordum. Bu rüya da iyiye yoruluyor. Güzel anlamlıymış. Her zorluğun üstesinden gelineceği gibi bir anlamı varmış. Hadi hayırlısı inşallah... Önce şu arabanın Şarj Dinamosunu bir yaptıralım...
  11. yugun

Ayrıca rüyada eski eşim de vardı. Bu da zenginlik ve kazanç elde etmeye ve uzun yaşamaya delalet edermiş. Valla ben Cnnet'i rüyalarımda hep görüyorum. Ne güzel görmeye devam edeyim inşallah ki zenginlik ve refah haneme gelsin...
  12. yugun

Rüyamda yaz günü kar yağdığını gördüm. Tabirine baktım da bazı kötü olaylara yoruluyor. Ayy inşallah kötü bir şeyler olmayacaktır. Rabbim hayırlara çıkarsın inşallah!...

13. yugun

İyi geceler sevgili kampçı dostlarım. Hepimiz benzer şekillerde kamp ateşimizin etrafındaysak ve sevgimizi, heyecanımızı canlı tutuyorsak demek ki gönüllerimiz de birbirine yakın....
  14. yugun

Karavanla Bulgaristan, Sırbistan, Macaristan, Slovenya, İtalya, İsviçre, Fransa, Lihtenştayn, Avusturya, Çekya, Polonya, Slovakya, Romanya

Wauv! Yine harika fotoğraflar üstad. Mezar gerçekten çok hoş görünüyor... İnsanın içine giresi gelir böyle mezarın. :) HaHaHa.... :))

15. yugun

Kahramankazan'da eski okullarımda beraber çalıştığım bir öğretmen (Şimdi Müdür) arkadaşım varmış. Kahramankazan'da yalnız değilmişim. Zaten benim kampçı dostlarım da var. Kendimi yalnız hissetmiyorum.
  16. yugun

Farklı Cinsel Tercih, Kampçılık Hayatında Bir Suç Mu?

Ben dost gönüllü, delikanlı bir insanım. Kendimi son derece erkek hissediyorum ve buna uygun da bir yaşayışım var. Yalanlarla bana bir şey yapamadılar. Hayatımı özgürce yaşadım.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri