yugun
YÜCEL GÜNDÜZ
Vee nihayet Güçlü'de konjektörü değiştirdik. Cezası 2500 Kayme gitti. İnşallah arızayı tekrar vermez. Şimdilik bu kadar...
Tebrikler kardeşim çok güzel şeyler yapıyorsun benim de karavanım var imkanım dahilinde zaman zaman geziyorum. Severek yapılan her gezi ve kampın değeri ölçülemez, insanın ruhunu bedenini dinlendiriyor herkese tavsiye ederim.Ekli dosyayı görüntüle 645678
Ben bir öğretmenim ve hayatı bir öğretmen olarak yaşayıp anlamlandırmak zorundayım. Devletimin bana verebildiği miktar ancak zorunlu ihtiyaçlarımı karşılamaya yettiği halde senelerdir karavanımla geziyor ve kendimce mutlu da oluyorum. Öğrencilerim için iyi bir örnek olmak benim için çok önemli bir konudur. Kampçılığımı bütün öğrencilerim bilirler ve buna sevgi duyanları da pek çoktur. Geçmişte İzci kamplarında görevli öğretmen olarak bizzat yer almışlığım bile var. Benim için öğrencimin düşündüğü ve yaptığı her şey çok değerlidir. Belki öğrencilerim de bir gün benden görüp gerçek bir kampçı olurlar.
Sn. Savaşva, Teşekkürler. Size de iyi geziler ve karavanınızla mutluluklar dilerim.Tebrikler kardeşim çok güzel şeyler yapıyorsun benim de karavanım var imkanım dahilinde zaman zaman geziyorum. Severek yapılan her gezi ve kampın değeri ölçülemez, insanın ruhunu bedenini dinlendiriyor herkese tavsiye ederim.