Arama sonuçlarınız

1. damast

Frontera A 1997 Abs Sensör Tamiri

Ynt: Frontera A 1997 Abs Sensör Tamiri Sağol Bilgi paylaştıkca güzel

2. damast

Ynt: Frontera A 1997 Abs Sensör Tamiri Merhaba Mantık aynı fakat ABS sensörü aynı mı bilmiyorum. ABS sensörün direnci belki farklı olabilir.
  3. damast

OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Opel Frontera Serbest Muhabbet Köşesi Levent abi vinçle ilgili bağlantı yerleri

4. damast

Ynt: Frontera A 1997 Abs Sensör Tamiri ..
  5. damast

Ynt: Frontera A 1997 Abs Sensör Tamiri ..

6. damast

Bozuk olan ABS sensörümü tamiri ile ilgil fotoları paylaşıyorum. Sokette 5VDC olmalı ve ABS semsörü 1030 OHM gibi direnç okumalısınız. Bende sensör dip kısımdan kopmuş ve sonsuz direnç gösteriyordu. Tüm kabloyu yeniledim diranç 1030 OHM gibi olmalıdır Fotolar

7. damast

Ynt: Opel Frontera Serbest Muhabbet Köşesi ABS
  8. damast

Ynt: Opel Frontera Serbest Muhabbet Köşesi Lehimlediğim uçları SUN FİX ile kapattım ve tüm elektrik kablosunu yeniledim
  9. damast

Ynt: Opel Frontera Serbest Muhabbet Köşesi Teknik bilgi için LEVENT abiye teşekkürler

10. damast

Ynt: Opel Frontera Serbest Muhabbet Köşesi Selam Bugün arızalı olan sağ ön ABS sensörümü söktüm ve tamir ettim fakat daha test edemedim ölçüme göre bence oldu .Daha önce ABS sensörü açık devre idi ve sonsuz direnç gösteriyordu,şimdi ise 1021 Ohm direnci var. Tabii birde yeni İZCİ sticklerimi...

11. damast

Ynt: Opel Frontera Serbest Muhabbet Köşesi Merhaba Isuzu parçasına git rahatlıkla bulursun fiyatta uygun olur
  12. damast

2001 3.2 V6

Ynt: 2001 3.2 V6 Günaydın AMİN muayene her zaman sorun

13. damast

Dev Suzuki Projesi

Ynt: Dev Suzuki Projesi Merhaba Hayırlı olsun harika olmuş merak ettiğim diff oranları kaç? birde isterseniz özelden usta ve maliyet bilgileri alabilirmiyim. Hoşçakalın MURAT
  14. damast

2001 3.2 V6

Ynt: 2001 3.2 V6 Merhaba Araç üstü çadırların fotoları var mı geziye az kaldı:)
  15. damast

2. Opel Frontera Buluşması ( Likya Yolları ; 22 - 28 Haziran 2013)

Ynt: 2. Opel Frontera Buluşması ( Likya Yolları ; 22 - 28 Haziran 2013) Gezi için frontera bakıma devam ediyorum :)

16. damast

2. Opel Frontera Buluşması ( Likya Yolları ; 22 - 28 Haziran 2013)

Ynt: 2. Opel Frontera Buluşması ( Likya Yolları ; 22 - 28 Haziran 2013) Selam Arkadaşlar Hazırlıklara devam ediyorum geziye az kaldı :)
  17. damast

Aranıza katıldım, rastgelsin bari !

Ynt: Aranıza Katıldım, Rastgelsin Bari ! Hayırlı olsun tüm arkadaşları hazirandaki geziye bekliyoruz.
  18. damast

Çöl Kartalı'nın gezi fotoğrafları albümü

Ynt: Çöl Kartalı'nın gezi fotoğrafları albümü Sizlere hayırlı güzel tatiller dillerim. Biz ancak birkaç hafta tatil yapabiliyoruz.:( Karavan herzaman güzeldir. Hoşcakalın

19. damast

Arazi Araçlarına Portal Aks Yapımı (Yükseltme)

Ynt: Arazi Araçlarına Portal Aks Yapımı (Yükseltme) MAŞALLAH Vatana millete hayırlı olsun daha çok foto bekliyoruz
  20. damast

Çöl Kartalı'nın gezi fotoğrafları albümü

Ynt: Çöl Kartalı'nın gezi fotoğrafları albümü Fotolar harika elinize sağlık,tatil herzaman güzel

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,759
Kaydolan Son Üyemiz
abdil DOĞRU

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri