Arama sonuçlarınız

1. BamBina

İtalya-Fransa Gezisini Bitirdik

Ynt: İitalya Fransa Gezisini Bitirdik 2. Gün İbrahim bey geçmiş olsun. :( Öyle kötü bir anıyla dönmenize üzüldüm. İtalya halkı konusunda size katılıyorum, sıcak kanlı insanlar, yardımsever... Fakat, benim yaşadığım en büyük sorun iletişimdi. :-\ Malesef, İngilizce bilene çok az rastladım.

2. BamBina

Alın, Dumansız Hava Sizin Olsun

Ynt: Alın, Dumansız Hava Sizin Olsun Siyaseti katmadan tartışabileceğimiz bir konu bu. ;) Günde iki paket içen biri olarak şunu söyleyebilirim, seviyorum bu kanunu. Dışarda ne kadar çok vakit geçirirsem, o kadar az sigara içmiş oluyorum. Bu da güzel. :)
  3. BamBina

Beraat Kandili

Ynt: Beraat Kandili Dualarımızın kabul olması dileğimle, Beraat Kandilimiz mübarek olsun.

4. BamBina

Canon vs Nikon

Ynt: Canon vs Nikon Üç yıl sonra bile geç değildir. :D Benim de en çok hoşuma giden ''canon detaylarda boğulur, nikon detayları kontrol eder'' lafıdır. :)
  5. BamBina

Tarihi Önemi Olan Fotoğraflar

Ynt: Tarihi Önemi Olan Fotoğraflar Forman'ın fotoğrafı gerçekten insanı çok etkiliyor. Bir film sahnesine benzeyen gerçek an...

6. BamBina

Şiirlerini Çekmecelerinde Saklayanlar

Ynt: Şiirlerini Çekmecelerinde Saklayanlar Evet, sonradan gördüm. ;)

7. BamBina

Artık Dilediğiniz Konuyu Listenize Kaydedebilirsiniz

Ynt: Artık Dilediğiniz Konuyu Listenize Kaydedebilirsiniz Çok güzel bir özellik bu. :) Emeğine sağlık Sedat.
  8. BamBina

Şiirlerini Çekmecelerinde Saklayanlar

Ynt: Şiirlerini Çekmecelerinde Saklayanlar Emre, bunu şimdiye kadar niye sakladın çekmecende ? :)
  9. BamBina

Nikon D300s

Ynt: Nikon D300s ... ve sırf şu video yüzünden D300'den belki de daha çok satılır.

10. BamBina

Arabayla Makedonya, Kosova Gezi Rotası İçin Yardım?

Ynt: Arabayla Makedonya, Kosova Gezi Rotası İçin Yardım? Gezinizin güzel geçtiğine sevindim. O ülklerin en büyük zenginliği de belki sahip oldukları doğal güzellikleridir. Arnavutluk gezinize artık Bosna'yı da ekleyebilirsiniz, tek ülke olmasın bari. :)

11. BamBina

11 Temmuz 1995 - Srebrenitza (Srebrenica) Katliamı

Ynt: 11 Temmuz 1995 - Srebrenitza (Srebrenica) Katliamı Umut bey İstanbul'da bir anma etkinliği yapılmadı bildiğim kadarıyla. Ama, Srebrenitza'da yapılan anma törenine Türkiye'den bir çok Tv kanalı katılmış ve yayınlamıştı.
  12. BamBina

Üsküp'ten Zagreb'e Gezi Rotası Yardımı?

Ynt: Üsküp'ten Zagreb'e Gezi Rotası Yardımı? Lepanto, Bir Saraybosna'lı olarak gezinizin nasıl geçtiğini daha detaylı okumak isterdim. :) Oranın serin akşamlarını ben de çok özlüyorum.

13. BamBina

Gezenbilir Fotoğraf Grubu "Sayıların Peşinde" Fotoğraf Gezisi (12 Temmuz 2009)

Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu "Sayıların Peşinde" Fotoğraf Gezisi (12 Temmuz 2009) Evet, dediğiniz gibi çok eğlenceli ve keyifli bir gündü. Bundan sonraki etkinliklerimize sizi de bekleriz. ;)
  14. BamBina

Alın, Dumansız Hava Sizin Olsun

Ynt: Alın, Dumansız Hava Sizin Olsun Ben o videoları izleyemiyorum. Kaçtığımdan falan değil... Zararlarını en kötü şekilde kendimde görebiliyorum. Dokuz yıldır içiyorum ama, üç yıl önceki ben ve şu anki ben çok farklı. Günde iki paket içerek fark yarattım. Esra, ekip olarak sigara bırakmayı...
  15. BamBina

Atık Piller ile İlgili Ne Yapılmalı?

Ynt: Atık Piller ile İlgili Ne Yapılmalı? Malesef, sanırım bazı şeylere geç önem vermeye başlıyoruz. Üç yıl öncesi çok eski değil... O dönemde atık pilleri geri dönüşüm için nasıl kullanılabileceğini bilen, uğraşan bir kuruluşun olmayışı üzücü. Keşke herkes sizin gibi bu tür konulara önem...

16. BamBina

Atık Piller ile İlgili Ne Yapılmalı?

Ynt: Atık Piller ile İlgili Ne Yapılmalı? Ali bey Başta bu uygulamanız için sizi tebrik etmek isterim. :) Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği (TAP) katkıları ile başlatılan “Atık Pil Toplama Kampanyası” kapsamında belli kurum ve kuruluşlara bu kampanya için kutular dağıtıldı...
  17. BamBina

Arkadaşımız Mert Kiğılı'nın (Deep) Doğum Günü Kutlu Olsun

Ynt: Arkadaşımız Mert Kiğılı'nın (Deep) Doğum Günü Kutlu Olsun Kutlu mutlu olsun :D İyiki doğdun :)
  18. BamBina

August Sander'den Birkaç Fotoğraf Daha...

Ynt: August Sander'den Birkaç Fotoğraf Daha... İlk fotoğrafta, en çok dikkatimi çeken amcanın bakışı, yüz ifadesi. Korkmuş gibi bir hali var. Örneğin, üniversitenin bahçesinde sık sık fotoğraf çekerdim. Bazen medil satan çocuklar gelirdi, hepsini de tanıyorduk bir zamandan sonra, sohbet falan...

19. BamBina

Kalabalığın Altında

Ynt: Kalabalığın Altında Yeni fotoğraf ekleyen yeni arkadaşımıza hoşgeldiniz diyorum. :) Fotoğraf konusunda ise... Bilerek yatmış bir insan olduğunu düşünüyorum. Kendi halinde, bana ne der gibi, hiç bir şey umurunda değilmiş gibi... :) Diğer insanlar konusunda, Emrah'a katılıyorum... Birinin...
  20. BamBina

Arkadaşımız Mustafa Avcı'nın (Neriman-Mustafa) Doğum Günü Kutlu Olsun

Ynt: Arkadaşımız Mustafa Avcı'nın (Neriman-Mustafa) Doğum Günü Kutlu Olsun Evet, bence de farketmez. :) İkinizin de doğum günü kutlu olsun. :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri