Arama sonuçlarınız

1. jeepcimirac

Gülyalı Doğa Sporları Kulübü

Ordu"da yeni bir oluşum Gülyalı Doğa Sporları Kulübü Resmi olarak kurulmuştur. Bu sezonda birçok Doğa aktivitesine imza atacağının haberlerini veririz Gülyalı Doğa Sporları Kulübü...

2. jeepcimirac

Gülyalı Doğa Sporları

Ordu"da yeni bir oluşum Gülyalı Doğa Sporları Kulübü Resmi olarak kurulmuştur. Bu sezonda birçok Doğa aktivitesine imza atacağının haberlerini veririz Gülyalı Doğa Sporları Kulübü...
  3. jeepcimirac

Cj 8'e V8 Cheroke Motor Ve Otomatik Şanzuman

Ynt: Cj 8'e V8 Cheroke Motor Ve Otomatik Şanzuman araç denildiği gibidir ruhsatada işlenmiştir hiçbir eksiği yoktur komple 5.2 cherokee'nin motor şanzuman ve defransiyalleri takılmıştır

4. jeepcimirac

Grand Cherokee 5.2 Ön Askı Rotu Aranıyor

Grand Cherokee 5.2 ön askı rotu aranıyor İletişim : 0536 384 51 10 Eğere numaraya ulaşamassanız https://www.facebook.com/pages/Da%C4%9Flaro%C4%9Flu-OTO-Off-Road-Garage/600055056748573?fref=ts
  5. jeepcimirac

Mustang Motoru CJ5'e Takılır mı?

Ynt: Mustang Motoru Cj5'e Takılır Mı? öncelikle merhaba neco bey mustang motoru attığınızda yakıtı düşünmiceksiniz km'de tam 1 lira yakıyo ama tadından yenmiyor cjy3 mustang mtoru atmak cok basit en ideal ve en az uğraştıran denebilirim biz 77 model cj5'e musatng motoru atmıştık birgün...

6. jeepcimirac

İşte bu.... Benim Aşkım CJ-5

Ynt: İşte bu.... Benim Aşkım CJ-5 gerçekten helal olsun :)

7. jeepcimirac

Başkan çıldırdı : Karavan

Ynt: Başkan çıldırdı : Karavan Üst profiller oluşturuluyor.
  8. jeepcimirac

Ynt: Başkan çıldırdı : Karavan Çalışmalar artık demir doğrama atölyesinde devam ediyor Römorkun üsütne profiller olusturuluyor.
  9. jeepcimirac

Ynt: Başkan çıldırdı : Karavan Anti-pas boyayla römork boyanıyor.

10. jeepcimirac

Kafasına koydu karvan yapıyor.

11. jeepcimirac

cj8 e hangi aracların arka koltukları uyabilir....

Ynt: cj8 e hangi aracların arka koltukları uyabilir.... :) anladım metin abi kulağım kesik bu konuda buluruz sıkıntı etme sen ne kadar bir bütçe ayırdın lastiğe bide lastiğin ebatı ve deseni fareder mi ?
  12. jeepcimirac

Ynt: cj8 e hangi aracların arka koltukları uyabilir.... bağış abiyle aram cok iyidir abi kardeş ilişkisi vardır aramızda biz onla yanyana gelince daha detaylı konusuruz :)

13. jeepcimirac

Ynt: cj8 e hangi aracların arka koltukları uyabilir.... eger aracınız baştn toluyorsanız cıkma parca kullanmamanızı tercih ederim sonucta bir kere yaptırıyorsunuz bu arada bağış bayazıtla akarabalıgınız var mı ?
  14. jeepcimirac

Ynt: cj8 e hangi aracların arka koltukları uyabilir.... metin bey öncelikle merhaba arka koltugu bunun gibi yaparsanız hemn koltugun arkasına uzun tüp koyarsınız bu işlemden sonra size yetecek kadar bir bagajınız olur size koltuk alacagınız yeride söyleyebiliri yaman jeep...
  15. jeepcimirac

lastik havalari sticker

Ynt: lastik havalari sticker bunun 4 ileri vites için ve geri vitesi 5. vitesin yerinde olan var mı acaba :D

16. jeepcimirac

Satılık Cj-5

Satılık Cj-5 10.500 TL Araçta 2.5 dizel motor vardır. Detaylı bilgi için 05312621379 numarayı arayınız.
  17. jeepcimirac

Dodik Takmalı mıyım ?

Ynt: Dodik Takmalı mıyım ? Gt radial seavero m/t 31 inç lastik ve 8 inç powcan jant taktıktan sonra
  18. jeepcimirac

Dodik Takmalı mıyım ?

Merhaba Arkadaşlar takmayı düşündüğüm dodik en alttaki resimde bulunan dodikler Sizce 235/75/15 Lastik takıldığın da dodik 5 cm falnşla beraber yakışır mı ?

19. jeepcimirac

CJ İÇİN JANT LASTİK ARIYORUM ( YARDIM LÜTFEN )

Ynt: CJ İÇİN JANT LASTİK ARIYORUM ( YARDIM LÜTFEN ) lastik ve jant için bir çok seçenek var bunlardan bazısı delta jant lastik,offroadlastik.com,yılmazlar lastik gibi tampona gelince oldugun ilde bu jeep işlerinden anlayan bir ustadan fikir alabilir yada resimleri inceleyip kendi tarzında...
  20. jeepcimirac

dizel cj ler

Ynt: dizel cj ler dizel araçları benzinli motora cevirmeyi yasalar izin vermiyo diye biliyorum tabikide 4.2 Cj-8 motoru takıldığında Farkı yaşarsınız :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,759
Kaydolan Son Üyemiz
abdil DOĞRU

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri