cj8 e hangi aracların arka koltukları uyabilir....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan metin bayazıt Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,520
Ynt: cj8 e hangi aracların arka koltukları uyabilir....

bağış abiyle aram cok iyidir abi kardeş ilişkisi vardır aramızda biz onla yanyana gelince daha detaylı konusuruz :smiley:

metin bayazıt' Alıntı:
Saygın bey,bu araç bu şekil daha önce iki kez tüv den geçmiş.birdahaki sefer de sorun çıkarırlarmı? sizce.bu arada iddaa etmek için sormuyorum.yanlızca merak ettiğim için soruyorum...yinede sorun olacağını düşünüyorsanız yol yakınken tadilat varken değişiklik yapayım.

Önce ki Tüv muayene kağıdına ulaşmanızı tavsiye ederim malum hafif kusurlar 2.kez muayenede ağır kusur olarak geçmektedir.Ona göre tamir tadilata başlayın derim.Koltuk sayısı kaç kişilik dikkat edin ona göre koltuk koyun,lpg simit tüp ve aracın altındaysa daha önceki tüv de sorun çıkmadığını söyleyerek şansınızı deneyiniz,çirkef olmak gerekiyor biraz-geçmez ise sıkıntı plan proje vs-.Araçta sorun olmazsa fazla arıza çıkarmıyorlar emniyet kemerleri,fren,yağ kaçları vs kontrol ederek giderseniz daha rahat edersiniz.Şase numaranızı ve etiketi de kontrol etmeyi unutmayın.

Daha ònceki muayenelerde hafif kusurlar icinde bile tüple ilgili bir yazi yok.arac ruhsatta 5kisilik zaten.araci aldigim kisiylede konustum hic bir sikinti olmamis muaye
nede.bilgiler icin tesekkurler...

jeepcimirac' Alıntı:
bağış abiyle aram cok iyidir abi kardeş ilişkisi vardır aramızda biz onla yanyana gelince daha detaylı konusuruz :smiley:
Bağışla arabayıda görme şansın olur.ben ankaradayım yardıma ihtiyacın olursa bağıştan numaramı alabilirsin.ilgine tesekkürler.bu arada 5 adet jant ve lastiğede ihtiyacım var satacak olan olursa bilgin olsun

:smiley: anladım metin abi kulağım kesik bu konuda buluruz sıkıntı etme sen ne kadar bir bütçe ayırdın lastiğe bide lastiğin ebatı ve deseni fareder mi ?

jeepcimirac' Alıntı:
:smiley: anladım metin abi kulağım kesik bu konuda buluruz sıkıntı etme sen ne kadar bir bütçe ayırdın lastiğe bide lastiğin ebatı ve deseni fareder mi ?
31x10,5x15 yada 235x70x15 jantlarla beraber ve 5 tane olursa mükemmel olur.duruma göre bütce degisebilir.sıkıntı yok...

ozanyur' Alıntı:
o hurdacılara dikkat edin bence. ellerinde bu tarz koltuk pek olmaz olursada çok para isterler bu koltuk rugred ridge veya besttop marka olarak tar otodan veya yaman jeepden vs bulabilirsiniz fiyatıda 700 tl civarıydı. biraz pahalı gibi ama her kuruşuna değer bence cj nin arkasında rahat oturmak istiyosanız ya bu koltuk yada oturma biçimi aynı olan koltuklardan almanız lazım

Ozan Bey merhabalar

Sizi efsane cj8 topic'inden tanıyorum, tecrübelerinizi esirgemezseniz koltuklarla ilgili benim de bir sorum olacak.

Ön koltukta katlanır koltuk için Rugged Ridge veya Bestop dışında tavsiyeniz olur mu?

Saygılar

ozgonur' Alıntı:
Ozan Bey merhabalar

Sizi efsane cj8 topic'inden tanıyorum, tecrübelerinizi esirgemezseniz koltuklarla ilgili benim de bir sorum olacak.

Ön koltukta katlanır koltuk için Rugged Ridge veya Bestop dışında tavsiyeniz olur mu?

Saygılar

cj lerin ön koltukları katlanmaz zaten orjinali sabittir. koltuğun öne doğru yatmasını sağlayan koltuk altı mekanizmadır. mekanizma orjinalse çoğu koltuğu uydurabilirsiniz mesela benim aracımda mercedes koltukları vardı aldığımda. eski cj 5imde el yapımı koltuklar vardı.

yalnız sparco monza gibi koltuklar bu mekanizmayla sağlıklı olmuyor. öne yattığında ön cama çarpabiliyor özellikle cj5 ve 6 da arkaya geçişi zorlaştırıyor

linkdeki parça aracınızda varsa çoğu koltuğu takabilirsiniz. tek kapılı binek araçlardaki gibi koltuğun sırt kısmının katlanmasına gerek yok.

http://www.ebay.com/itm/Jeep-CJ-YJ-76-95-New-Passenger-Side-Seat-Riser-Right-x-13201-02-/370743316090?vxp=mtr&hash=item5652060e7a

ozanyur' Alıntı:
linkdeki parça aracınızda varsa çoğu koltuğu takabilirsiniz. tek kapılı binek araçlardaki gibi koltuğun sırt kısmının katlanmasına gerek yok.

http://www.ebay.com/itm/Jeep-CJ-YJ-76-95-New-Passenger-Side-Seat-Riser-Right-x-13201-02-/370743316090?vxp=mtr&hash=item5652060e7a

Teşekkürler, bu parçanın nasıl işlediğini inceleyeceğim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR