Arama sonuçlarınız

1. ofrood

Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri

Ynt: Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri Aynı Şanzımanı ben kullandım 1 ve 2 güzel 3 e takınca 3 seri geliyor ve bayılıyordu o da beni deli ediyordu ayna mağrütü 43/8 bilmiyorum arkadaşaların fikirlerini al istersen sitede çok bilgisi olanlar var bursada senin jeepin aynısını gördüm...

2. ofrood

Ynt: Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri kolay gelsin kafanı karıştırmak istemem ama bi fikir vermek istedim o kadar uğraşıyorsun bence şanzımanı ingiliz ford minibüs kaksana 4 vites oluyor ve çokta uyumlu oluyor ben kullanıyorum birkaç cj de de gördüm yinede bilemem
  3. ofrood

3. Düzce - Kaynaşlı Yörük Yaylası Off Road Oyunları (17-18 Eylül 2011)

Ynt: 3. Düzce - Kaynaşlı Yörük Yaylası Off Road Oyunları (17-18 Eylül 2011) Serkan merhaba Bilecikten Mustafa Ben daha evvelki ofroad yarışlarında 3 üncü olup kupa almıştıK Burdan tüm arkadaşlara yazmak istiyorum en az 5 yıldır tüm gezilere hemen hemen katıldım . Ama Düzce Ofroad bigi...

4. ofrood

1966 Model Jip Yaza Hazırlıyorum

İsmail Usta CJ5 ile ford mibibüs aynı demii ingiliz alman fark ediyormu
  5. ofrood

CJ 5 Direksiyon kutusundaki boşluklara ne gibi işlem yapıyorsunuz ismail bey

6. ofrood

ismail usta çok güzel olmuş makaslara bir şey yaptınmı

7. ofrood

kolay gelsin sağ arka kapı daha hoş olmuş
  8. ofrood

kolay gelsin ismail usta
  9. ofrood

CJ 3 Makasları

Ynt: CJ 3 Makasları benim de aklıma ustanın elinde toyota gazlı armortüsörler var hafta sonu deniyeceğim prjinal yağlı vardı ben onları bir günde patlattım çükkü çok esniyor frene ani basınca şavrele araçalar gibi kafa eğiyor makasın katlarıylada oynadık biraz deniyaceğiz aratık

10. ofrood

CJ 3 Makasları

Ynt: CJ 3 Makasları teşekkürler oyncağım benim epey uğraştırdı beni ama çok güzel oldu yürüyeni frenlerii vss

11. ofrood

CJ 3 Makasları

Ynt: CJ 3 Makasları ford minibüs kullandım kafa salama falan bitii yolda biderken direksiyonu bile bıraka bilirisin hiç dalma yok amartisörde ford koydum ama sert geldi biraz ama çok güzel oldu amartisör daha yumuşak amartisör bulup deniyeceğim
  12. ofrood

CJ 3 Makasları

Ynt: CJ 3 Makasları i

13. ofrood

CJ 3 Makasları

Ynt: CJ 3 Makasları i
  14. ofrood

CJ 3 Makasları

Ynt: CJ 3 Makasları makasları değiştiridim isamil bey ilginiz için tşk ederim
  15. ofrood

Ynt: Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri kolat gelsinn

16. ofrood

CJ Arka ve Ön Tekerlerin Diske Çevrilmesi

Ynt: CJ Arka ve Ön Tekerlerin Diske Çevrilmesi direksiyonla frenin hiç bir alakası yokki hiç bir sorun ben yaşamıyorum usta eçimini iyi yap bence
  17. ofrood

bu wıllys renk kodunu bılen varmıdır veya anlıyan

Ynt: bu wıllys renk kodunu bılen varmıdır veya anlıyan Galiba metalik füme
  18. ofrood

CJ 3 Makasları

Ynt: CJ 3 Makasları özelinize mesaj attım irtibat telefonunuz için yardımlarınız için teşekkürler

19. ofrood

CJ 3 Makasları

Ynt: CJ 3 Makasları ilginize teşekkür ederim hep aklıma gelmişti ford minibüs makası olurmu diye en güzeli ford takmak biraz daha enli makas
  20. ofrood

CJ 3 Makasları

Arkadaşlar merhaba bende 60 model cj3 var üzerinde bulunan orjinal makaslardan bıktım iyice kafa sallaması sertliği ne yapma gerekiyor yardımcı olabilirmisiniz bi arkadaşım 71 model ford granada makası tavsiye etti kararsızımm yardımcı olursanız sevinirimm

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

SON KONULAR

Geri