CJ 3 Makasları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ofrood Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,382

ofrood

Kamp II
Arkadaşlar merhaba bende 60 model cj3 var üzerinde bulunan orjinal makaslardan bıktım iyice kafa sallaması sertliği
ne yapma gerekiyor yardımcı olabilirmisiniz bi arkadaşım 71 model ford granada makası tavsiye etti kararsızımm yardımcı olursanız sevinirimm

Etiketler
Ynt: CJ 3 Makasları

[ ARKADAŞIM BEN BAFRADA JİP USTASIYIM BENDE ŞU AN İKİ TANE JİP VAR BEN SANA FORT MİNÜBUS 93 MODELE KADAR OLAN ARABALARIN MAKASINI TAVSİYE EDERİM HEMDE HURDACILARDA ÇOK VAR KESİYORLAR MÜNÜBÜSLERİ RESİMDE VAR BAK ŞASE KULAKLARINI CAKA DA BÜKTÜR

SAM_2016.jpg

ismail55' Alıntı:
[ ARKADAŞIM BEN BAFRADA JİP USTASIYIM BENDE ŞU AN İKİ TANE JİP VAR BEN SANA FORT MİNÜBUS 93 MODELE KADAR OLAN ARABALARIN MAKASINI TAVSİYE EDERİM HEMDE HURDACILARDA ÇOK VAR KESİYORLAR MÜNÜBÜSLERİ RESİMDE VAR BAK ŞASE KULAKLARINI CAKA DA BÜKTÜR

SAM_1984.jpg

ilginize teşekkür ederim hep aklıma gelmişti ford minibüs makası olurmu diye
en güzeli ford takmak biraz daha enli makas

özelinize mesaj attım irtibat telefonunuz için yardımlarınız için teşekkürler

ford minibüs kullandım kafa salama falan bitii yolda biderken direksiyonu bile bıraka bilirisin hiç dalma yok amartisörde ford koydum ama sert geldi biraz ama çok güzel oldu amartisör daha yumuşak amartisör bulup deniyeceğim

teşekkürler oyncağım benim epey uğraştırdı beni ama çok güzel oldu yürüyeni frenlerii vss

keyifli sürüşler. forumdan birisi biyerlerde mitshubishi L200 amortisörlerini taktığını, sertliğin gittiğini, çok memnun kaldığını yazmıştı. aslında en iyisi orjinali ama amaç önemli..

benim de aklıma ustanın elinde toyota gazlı armortüsörler var hafta sonu deniyeceğim prjinal yağlı vardı ben onları bir günde patlattım çükkü çok esniyor frene ani basınca şavrele araçalar gibi kafa eğiyor makasın katlarıylada oynadık biraz deniyaceğiz aratık

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR