Arama sonuçlarınız

1. ssbman

1994 4.0 16 - ZJ Yakıt Tüketimi Nedir

Ynt: 1994 4.0 16 - ZJ Yakıt Tüketimi Nedir Estağfurullah mirkan . ;)

2. ssbman

Ben de Jeep XJ Sahibi Oldum

Ynt: Ben de Jeep XJ Sahibi Oldum Güzel güzel , güle güle kullanın . Ama şimdi bu çamur , çamur lastiği , yükseltme falan isteyecek :D
  3. ssbman

jeep xj şaft bigi....

Ynt: jeep xj şaft bigi.... Abi dualmatik benim bildiğim XJ ve ZJlere olmuyor . Yanılıyorsam yada bir değişiklik olmuşsa arkadaşlar düzeltir nasılsa . Yada bir telefon açıp Taroto yya falan sormak laızm . Bununla birlikte kayda değer bir yakıt tasarufu sağlayacağını sanmam . zaten boşta...

4. ssbman

Ynt: 1994 4.0 16 - ZJ Yakıt Tüketimi Nedir Oktay hocamda konuyu özetlemiş . 4.0 I6 Makina temel itibariyle JEEP birçok modelinden kullandığı (En son Wrangler Rubiconda kullanıldı mesela) güvenilir bir makina . Emin olun güç açısından ne arazide ne yolda bir esklik hissedemesiniz . Zaten...
  5. ssbman

jeep xj şaft bigi....

Ynt: jeep xj şaft bigi.... Teşekkürler tekrar :) Ayha abi , senin araç selec Trak mı ? Command Trak? Konuyla ilgisi yok ama merak ettim :)

6. ssbman

Ynt: 1994 4.0 16 - ZJ Yakıt Tüketimi Nedir Evet evet misal ben yılda 30 binlira falan harcıyorum arabaya . Her yıl motor , şanzıman , transfer kutusu , difransiyeller , koltukları sıfır sandık olanlarla değiştiriyorum . Birde komple kaporta boya yaptırıyorum . Her yıl ! . Gerçi 30 bini yine...

7. ssbman

jeep xj şaft bigi....

Ynt: jeep xj şaft bigi.... Cherokee ye takılamıyor Dualmatik diye biliyorum . Bununla birlikte XJ de bu durumun bir zorluk ekstra bir aşınma sonucu arızaya neden olduğunu da görmedim . Sonuçta Fabrika bu aracı 15 sene gibi bir süre bu şekilde üretmeye devam ettiyse sistem fena değildir...
  8. ssbman

jeep xj şaft bigi....

Ynt: jeep xj şaft bigi.... Rica ederim hocam , sağol güzel sözlerin için . Eskisi kadar aktif değilim bu sıra ne yazık ki ama dediğin gibi önemli olan karşılıksız paylaşmak . Aslında mesele , Suzi lerde ön tekerlerde hub - porya kilidi bulunmasıdır . İki türü var manuel otomatik . Bu...
  9. ssbman

jeep xj şaft bigi....

Ynt: jeep xj şaft bigi.... Dediğim gibi bildiğim kadarıyla ... Daha açık yazayım : Aracı iki çekere aldığımız ön şafta güç aktarmayı kesiyor transfer kutusu . Dolayısıyla ZJlerde ki gibi belli oranda gç sürekli on şafta verilmiyor . Başka bir deyişle araç ön şaftı döndürmüyor . Ancak ön...

10. ssbman

jeep xj şaft bigi....

Ynt: jeep xj şaft bigi.... Bildiğim kadarıyla , Suzi de sistem daha farklı . Bizim araçlar 4 çekeri transfer kutusu yani arazi şanzımanından devre dışı bırakıyor . Dolayısıyla ön tekerler döndükçe şaftta dönüyor ama tamamen boşta dönmekte . Tork aktarılmadığı için o dönüşün bir anlamı olmuyor .

11. ssbman

Grand Cherokee zj 95 Beyin.

Ynt: grand cherokee zj 95 beyin. Kolay gelsin hocam bol fotolo bir konuda açarak paylaşırsan güzel bir kaynak olur . HAdi hayırlısı :)
  12. ssbman

Zj Aldım, Önerilerinizi Bekliyorum!

Ynt: Zj Aldım, Önerilerinizi Bekliyorum! Çok seçenek yok sanırım . Tar oto ya baktınız mı ? Yoksa da getirtebilirler bel ki de . Yada sıkı bir arkadaşınız rica edeceksiniz bavulunu size ayıracak :D

13. ssbman

Ynt: grand cherokee zj 95 beyin. Rica ederiz , yardımcı olabilirsek ne mutlu . Bu durumda tüm sigortalar yerinde ve hepsi sağlam . Bu durumda iş çetrefilleşiyor . Bir arkadaşımın aracında LPG mantajından sonra Göstergeler çalışmamış . Geç saat oldu diye de öyle almış gelmiş aracı . Geldi bana...
  14. ssbman

Ynt: grand cherokee zj 95 beyin. Hocam bence işin ehli bir usta bulman gerekecek sanırım . Ulusoto nun dediği gibi arızalar muhtelif olduğundan fikir yürütmek zor . Göğsün yolcu tarafında ki yanında sigorta kutusu var . Orada gösterge paneline bağlı sigrotalar var . Orayı bir kontrol edin...
  15. ssbman

Ynt: Zj Aldım, Önerilerinizi Bekliyorum! Yol lastiği diyince Mt gelmedi aklıma tabi :D Güzel o zaman ... Ama 2inch getle 31 ler çamurluk ağzına sürter sanki . Düz yolda değilse de artikülasyonda . Genelde 2 inch yükseltme ile ideal 30/9,5/15 kullanılıyor . Offsetli jantı almadan bir dene...

16. ssbman

VIC Ekranında Service 4WD Switch Sorununu Giderme Yöntemleri.

Ynt: VIC Ekranında Service 4WD Switch Sorununu Giderme Yöntemleri. Güzel payalşaımlar arkadaşlar teşekkürler . Bertan Bazen P de basmıyorsa araç yani hiç tık demiyorsa marşa bastığında muhtemelen switchdendir . P de ve N de Switchler var . Araca vites P de yada N de diyor bunlar . Zamanla...
  17. ssbman

Ynt: Zj Aldım, Önerilerinizi Bekliyorum! AT lerin ebatı kaç ? Sonra çmaruluk ağzına sürtmesin ? Aslında madem iki takım yapacaksınız AT leri elden çıkarıp ikinci takımı Mt yapmak daha iyi olur gibi geldi ...
  18. ssbman

Ynt: Zj Aldım, Önerilerinizi Bekliyorum! Açıkcası prins için bahsedilen "en iyisi","en mükemmeli" kısmının biraz şehir efsanesi olduğunu düşünüyorum . Bunu düşünmemin sebebi kaliteli diğer sistemlerle arasında teknik olarak ne fark olduğunun yanıtını birtürlü alamamış olmam . Birde Prinsin...

19. ssbman

Ankara'dan Almayı Düşündüğüm Bu Aracı Bileniniz Varmı ve Görüşleriniz?

Ynt: Ankara'dan Almayı Düşündüğüm Bu Aracı Bileniniz Varmı ve Görüşleriniz? Hayrılı olsun . Güzel günllerde kullanın ...
  20. ssbman

Ynt: Zj Aldım, Önerilerinizi Bekliyorum! Aslında toplama sistemler sıkıntı yaratıyor genelde . Söktürüp sıfır bir kite geçmek en mantıklısı . Ben BRC öneririm . Tabi dediğin gibi ciddi bir masraf ... Memorian var forumda , o iyi bir LPG ustası bulmuştu onunla bir yazış istersen ...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,759
Kaydolan Son Üyemiz
abdil DOĞRU

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri