Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Arazide ve Asfaltta Sessiz Lastik Önerileriniz
Abi , arkadaş sadece Aslfaltta kullanıyormuş . Bu lastik AT desenlerden daha agresif . HT serisi bir lastik bakmalı sadece asfalt lastiği için . Bence arazi aracından en az AT olmalı yada traktör lastiği ;D o ayrı konu
Valla burdan Hız-asfalt lastiği önerisi çıkmaz kolay kolay :D
Nejat hocam Cooper STT ses açısından Ok144 ten daha sessiz Federalde asfaltta iyidir(bir Mt olarak tabi)
Ok144 gürültülü bir lastik evet ama arazide çok iş görüyor . Hele kesik...
Hocam Mt mi At mi düşünüyorsun .
MT için Federal Couriga Güzel lastik . Cooper STT güzel lastik . Aslında İnsa ve Friestone çamurda harika ama , yol performansı görece düşük .
AT için Brigestone Dueler 694 yada BFG AT önerebilirim . AT den...
Ynt: WJ'de Radyo Kanal Bulamama Sorunu
Az önce ilanını gördüm hocam . Aklımızda bulunsun ... Boş ver hocam araç nihayetinden alınıyor satılıyor . Daha iyisini alırsın umarım ...
Eh hayırlı olsun hocam ...
Benden de bir tarihte ekstre istediler cıngar çıkardım :D Kredi Kartı ekstresi şahsa özel bir belge ben neden sana teslim edecekmişim .
Paket çok büyük değilmiş , İyi bir ABD Vatandaşı sayesinde takılmış muhtemelen . Radio...
Şansın yerinde değilse , sakinleşerek git hocam , unutma , siirlendiğinde 20 ye kadar say . Faydası olacak emin ol :)
Haberlerini bekliyoruz , hem bizde güncel uygulamayla ilgili bilgilenmiş oluruz ...
Sayın hocam geçmiş olsun mu desek , gözünüz aydın mı :D İşin şakası tabi ... Bu durum sık yaşanıyor . Gümrüğe takılıyor ve orada bekliyor bekliyor . Habuki sisteme gümrüte diye bir not düşseler sorun çözülecek .
Umarım sorunsuz alırsınız . Kolay...
Ynt: Nakış ile Yapılmış Nivatr Logoları
Hocam Ortalama adetler için fiyat çıkartır buradan paylaşırsanız uygun görülen sayı oluşturulabilir . Mesela 30 adet sipariş olursa adet fiyatı çu kadar 100 adet olursa adet şu kadar TL gibi ...
Bu şekilde bir bilgilendirme yaparsanız birçok arkadaş...
Ynt: Diferansiyel Yağı Boşaltma ve Katkı
Biraz karıştıdırdım hemen ama motor yağ tavsiylerinden başka brşeye ulaşamadım ik etapta . :-\ Yine toyotacılar bilir , ne anlar JEEP ci hilux tan :D
Ynt: Diferansiyel Yağı Boşaltma ve Katkı
Hocam Toyota kısmına sorsanız daha detaylı cevap alırsınız sanırım . Her araç için farklı yağlar öneriliyor . Sonra yanlışlık olmasın :)
Ynt: LPG deposu için koruma sandığı
Rica ederim . İşte bir ustanın ettiğini düzeltmek için uğraşıp duruyoruz . Halbu ki baştan işi sağlam yapsa birkere de hallolmuş olacak .
Kolaylıklar dilerim ...
Mueyeneden ziyade Sızdırmanzlık kontrolünde sorun çıkar çıkarsa . Asıl LPG sistemi kontrolü oranın işi çünkü . Tank seri numarası kayıtlı mı ellerinden evraklarda ? Açıkcası sanmıyorum ama emin de değilim . Proje dışına çıkılacağı için kanuni değil . Ama...
Ynt: Zj Aldım, Önerilerinizi Bekliyorum!
Necmi abi bu hafif sürtmeler için , elbette bir tur kısılmaz . Büyük lastik takınca standart değerden çıkıyoruz ve birşeylerden fedakarlık etmek durumu ortaya çıkıyor :)
Ulus otonunda dediği gibi eldeki çözümler bunlardan ibaret ne yazık ki ...
Ynt: Ankara'dan Almayı Düşündüğüm Bu Aracı Bileniniz Varmı ve Görüşleriniz?
Aracı tanımıyorum . Ama her arkadaşa önerdiğimiz : Almadan önce bu araçları tanıyan bir servis yada ustaya sıkı bir expertiz yaptırmanızı öneririm . Hukuki tarafını araştırmak zaten genel bir konu ,haciz ruhsat...
Bilgide yanlışlık yok . Arkadaşın verdiği linke gözatarsanız tangı tamamen gizleyen bir tasarımdan bahsettiğim için sökmek gerekli diye belirttim . Muayeneden önce sızdırmazlıkta tank bilgilerini içeren plaket ve şamandıra-elektro valf kısmı kontrol ediliyor...
Ynt: Jeep GC mi Volvo XC90 mı
İkisini de test edin en iyisi . Kullandığınız 2005 model olan WJ kasadır . Altaypı olarak ZJ benzer ön-arka sabit akstır . Sizin almak istediğiniz WK kasanın asfalt performansı WJ ye göre çok daha iyidir . ama şunu unutamak gerekir . Altınızdaki büyümüş bit...
Ynt: Jeep GC mi Volvo XC90 mı
Kesinlikle Grand Cherokee . Heleki işin içinde arazi varsa ... Araç zaten JEEP . Bahsettiğiniz Kasa Kodu WK dır . WK Mercedesle ortak geliştirilmiştir . Motor Mercedestir örneğin . Gücü zaten ortada motorun ...
Crone Güzel açıklamış . QD2 en gelişmiş çekiş...
Herhangi bir demirci yapabilir çok zor bir iş değil . Sanayide ustanıza vs söylerseniz yönlendirecektir . Yalnız yapılırken direk tankın üzerine yüklenmemesine ve çok iyi sabitlenmesine dikkat edin . Bir kaza vs anında yerinden çıkan demir koruma felakete...
Ynt: Takoz ile Yay Uzatmak
Sağolun arkadaşlar ,
Benimde bildiğim kadarıyla LOW yok Xtrail de . Bu durumda sadece orta da kilit var . Peki ortada ki nasıl bir kilit ? %100 mü? Mekanik mi yoksa viskozlu falan birşey mi var ?
Bu arada hocam 3inch az bir yükseltme değil . Sabit akslı araçlarda...