Arama sonuçlarınız

1. ssbman

Arazide ve Asfaltta Sessiz Lastik Önerileriniz

Ynt: Arazide ve Asfaltta Sessiz Lastik Önerileriniz Abi , arkadaş sadece Aslfaltta kullanıyormuş . Bu lastik AT desenlerden daha agresif . HT serisi bir lastik bakmalı sadece asfalt lastiği için . Bence arazi aracından en az AT olmalı yada traktör lastiği ;D o ayrı konu

2. ssbman

Ynt: Arazide ve Asfaltta Sessiz Lastik Önerileriniz Valla burdan Hız-asfalt lastiği önerisi çıkmaz kolay kolay :D Nejat hocam Cooper STT ses açısından Ok144 ten daha sessiz Federalde asfaltta iyidir(bir Mt olarak tabi) Ok144 gürültülü bir lastik evet ama arazide çok iş görüyor . Hele kesik...
  3. ssbman

Ynt: Arazide ve Asfaltta Sessiz Lastik Önerileriniz Hocam Mt mi At mi düşünüyorsun . MT için Federal Couriga Güzel lastik . Cooper STT güzel lastik . Aslında İnsa ve Friestone çamurda harika ama , yol performansı görece düşük . AT için Brigestone Dueler 694 yada BFG AT önerebilirim . AT den...

4. ssbman

WJ'de Radyo Kanal Bulamama Sorunu

Ynt: WJ'de Radyo Kanal Bulamama Sorunu Az önce ilanını gördüm hocam . Aklımızda bulunsun ... Boş ver hocam araç nihayetinden alınıyor satılıyor . Daha iyisini alırsın umarım ...
  5. ssbman

Ynt: WJ'de Radyo Kanal Bulamama Sorunu Eh hayırlı olsun hocam ... Benden de bir tarihte ekstre istediler cıngar çıkardım :D Kredi Kartı ekstresi şahsa özel bir belge ben neden sana teslim edecekmişim . Paket çok büyük değilmiş , İyi bir ABD Vatandaşı sayesinde takılmış muhtemelen . Radio...

6. ssbman

Ynt: WJ'de Radyo Kanal Bulamama Sorunu Şansın yerinde değilse , sakinleşerek git hocam , unutma , siirlendiğinde 20 ye kadar say . Faydası olacak emin ol :) Haberlerini bekliyoruz , hem bizde güncel uygulamayla ilgili bilgilenmiş oluruz ...

7. ssbman

Ynt: WJ'de Radyo Kanal Bulamama Sorunu Sayın hocam geçmiş olsun mu desek , gözünüz aydın mı :D İşin şakası tabi ... Bu durum sık yaşanıyor . Gümrüğe takılıyor ve orada bekliyor bekliyor . Habuki sisteme gümrüte diye bir not düşseler sorun çözülecek . Umarım sorunsuz alırsınız . Kolay...
  8. ssbman

Nakış ile Yapılmış Nivatr Logoları

Ynt: Nakış ile Yapılmış Nivatr Logoları Hocam Ortalama adetler için fiyat çıkartır buradan paylaşırsanız uygun görülen sayı oluşturulabilir . Mesela 30 adet sipariş olursa adet fiyatı çu kadar 100 adet olursa adet şu kadar TL gibi ... Bu şekilde bir bilgilendirme yaparsanız birçok arkadaş...
  9. ssbman

Diferansiyel Yağı Boşaltma ve Katkı

Ynt: Diferansiyel Yağı Boşaltma ve Katkı Biraz karıştıdırdım hemen ama motor yağ tavsiylerinden başka brşeye ulaşamadım ik etapta . :-\ Yine toyotacılar bilir , ne anlar JEEP ci hilux tan :D

10. ssbman

Diferansiyel Yağı Boşaltma ve Katkı

Ynt: Diferansiyel Yağı Boşaltma ve Katkı Hocam Toyota kısmına sorsanız daha detaylı cevap alırsınız sanırım . Her araç için farklı yağlar öneriliyor . Sonra yanlışlık olmasın :)

11. ssbman

LPG deposu için koruma sandığı

Ynt: LPG deposu için koruma sandığı Rica ederim . İşte bir ustanın ettiğini düzeltmek için uğraşıp duruyoruz . Halbu ki baştan işi sağlam yapsa birkere de hallolmuş olacak . Kolaylıklar dilerim ...
  12. ssbman

Ynt: LPG deposu için koruma sandığı Mueyeneden ziyade Sızdırmanzlık kontrolünde sorun çıkar çıkarsa . Asıl LPG sistemi kontrolü oranın işi çünkü . Tank seri numarası kayıtlı mı ellerinden evraklarda ? Açıkcası sanmıyorum ama emin de değilim . Proje dışına çıkılacağı için kanuni değil . Ama...

13. ssbman

Zj Aldım, Önerilerinizi Bekliyorum!

Ynt: Zj Aldım, Önerilerinizi Bekliyorum! Necmi abi bu hafif sürtmeler için , elbette bir tur kısılmaz . Büyük lastik takınca standart değerden çıkıyoruz ve birşeylerden fedakarlık etmek durumu ortaya çıkıyor :) Ulus otonunda dediği gibi eldeki çözümler bunlardan ibaret ne yazık ki ...
  14. ssbman

Ankara'dan Almayı Düşündüğüm Bu Aracı Bileniniz Varmı ve Görüşleriniz?

Ynt: Ankara'dan Almayı Düşündüğüm Bu Aracı Bileniniz Varmı ve Görüşleriniz? Aracı tanımıyorum . Ama her arkadaşa önerdiğimiz : Almadan önce bu araçları tanıyan bir servis yada ustaya sıkı bir expertiz yaptırmanızı öneririm . Hukuki tarafını araştırmak zaten genel bir konu ,haciz ruhsat...
  15. ssbman

Ynt: LPG deposu için koruma sandığı Bilgide yanlışlık yok . Arkadaşın verdiği linke gözatarsanız tangı tamamen gizleyen bir tasarımdan bahsettiğim için sökmek gerekli diye belirttim . Muayeneden önce sızdırmazlıkta tank bilgilerini içeren plaket ve şamandıra-elektro valf kısmı kontrol ediliyor...

16. ssbman

Ynt: LPG deposu için koruma sandığı Rica ederim Kolay gelsin ...
  17. ssbman

Jeep GC mi Volvo XC90 mı

Ynt: Jeep GC mi Volvo XC90 mı İkisini de test edin en iyisi . Kullandığınız 2005 model olan WJ kasadır . Altaypı olarak ZJ benzer ön-arka sabit akstır . Sizin almak istediğiniz WK kasanın asfalt performansı WJ ye göre çok daha iyidir . ama şunu unutamak gerekir . Altınızdaki büyümüş bit...
  18. ssbman

Jeep GC mi Volvo XC90 mı

Ynt: Jeep GC mi Volvo XC90 mı Kesinlikle Grand Cherokee . Heleki işin içinde arazi varsa ... Araç zaten JEEP . Bahsettiğiniz Kasa Kodu WK dır . WK Mercedesle ortak geliştirilmiştir . Motor Mercedestir örneğin . Gücü zaten ortada motorun ... Crone Güzel açıklamış . QD2 en gelişmiş çekiş...

19. ssbman

Ynt: LPG deposu için koruma sandığı Herhangi bir demirci yapabilir çok zor bir iş değil . Sanayide ustanıza vs söylerseniz yönlendirecektir . Yalnız yapılırken direk tankın üzerine yüklenmemesine ve çok iyi sabitlenmesine dikkat edin . Bir kaza vs anında yerinden çıkan demir koruma felakete...
  20. ssbman

Takoz ile Yay Uzatmak

Ynt: Takoz ile Yay Uzatmak Sağolun arkadaşlar , Benimde bildiğim kadarıyla LOW yok Xtrail de . Bu durumda sadece orta da kilit var . Peki ortada ki nasıl bir kilit ? %100 mü? Mekanik mi yoksa viskozlu falan birşey mi var ? Bu arada hocam 3inch az bir yükseltme değil . Sabit akslı araçlarda...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR